KAN VI HJÆLPE?
7010 4343
Nulstil valg
Du har valgt:
Se pistekort
Praktiske oplysninger
Snegaranti
Skifakta
Billede 1 af 20

Liftkort

Skileje

Skiskole

Skiferie Idre Fjäll

Skiferie & skirejser Idre Fjäll - Et af nordens størtste skiområder
Idre Fjäll har de perfekte rammer for den bedste familieskiferie i Sverige. Idre Fjäll ligger i vildmarksområdet Dalarne og har siden 1965 fungeret som skidestination. I dag er Idre Fjäll et af Nordens største og bedste skiområder med intet mindre end 40 nedfarter og 27 lifter. I Idre Fjäll hænger området godt sammen og ligger alt sammen fordelt rundt om en fjeldtop, hvorfra der ligeledes er nem adgang til alle hytter og lejligheder, som ligger direkte ved pisterne. Læs mere
0 Boligtyper
Sorter:
Nedenstående er ledig på andre datoer eller kræver, at du vælger 2 boliger.
Tilpas resultater
Faciliteter
Intet resultat

Vi fandt desværre ingen resultater som matcher alle de valgte kriterier.
Sidstvalgte kriterie "VALG" er derfor blevet fjernet.
Intet resultat

Området har desværre ingen pladser som matcher følgende kriterier:Din søgning tager derfor ikke højde for ovenstående kriterier
Intet resultat

NULSTIL SØGEKRITERIER

Desværre - intet resultat
Desværre - ikke muligt
Desværre - ikke muligt
Skiferie Idre Fjäll
Vælg boligtype
Fra: 0 DKK / pr. person pr. nat
0 ledige boliger
<< Tilbage
Se på kort

Læs mere om skiferie i Idre Fjäll her...

Hvorfor tage på skiferie til Idre Fjäll?
Her er fire gode grunde til at vælge Idre Fjäll:
 

  • Et af Sveriges største og bedste skiområder
  • Velegnet til familier med både små børn og teenagere
  • Varieret terræn med udfordringer for begynderen såvel som den garvede skiløber
  • Sportshal med svømmehal, sauna, legerum, bowling og sjov for hele familien
Vi kender Idre Fjäll!
Alle Dansk Bilferies erfarne ferierådgivere har besøgt skiområdet i Idre Fjäll og kender det særdeles godt. Vi kan derfor give dig en både personlig og kvalificeret rådgivning om din næste skiferie til Idre Fjäll.

Find og book familiens næste skiferie online her på siden eller kontakt en af vores erfarne ferierådgivere på 7010 4343 for gode råd og vejledning.

Skiløbet i Idre Fjäll

Med mere end 75 km langrendspister er der også rigelige muligheder for at opleve Indre Fjälls unikke natur for såvel den erfarne som den nysgerrige langrendsløber. Idre Fjäll skisportsområdet ligger i det fascinerende naturområde Dalarna, og regnes for at være et af de største alpinanlæg i Norden. Samtidig kan ivrige alpinister fornøje sig på 42 km lækre pister med udfordringer til skiløbere på ethvert niveau. Idre Fjäll byder for eksempel på ”Chocken”, som er nordens stejleste piste, der kan få adrenalinet til at pumpe hos selv erfarne skiløbere.
Den perfekte skidag kunne meget vel starte på toppen af en af Idre Fjälls mere end 40 pister. Udsigten er betagende, og udvalget af nedkørsler er stort og varieret. Idre Fjäll er en af Sveriges største alpinanlæg, og med de lange nedfarter, varierede og utroligt smukke terræn og de særligt gode sneforhold byder Idre Fjäll på skiløb i verdensklasse. Puddersneen ligger næsten altid indbydende på pisterne, og i det store område kan hele familien finde deres helt egen yndlingspist. Erfarne og vovede skiløbere finder også udfordringer i Indre Fjäll, og Nordens stejleste pist skulle gerne få adrenalinen til at pumpe.

Børnenes og de unges skiparadis

Når børnene trænger til en pause fra skiene, kan de fornøje sig I trygge rammer med områdets legeredskaber eller tage en kælketur.

Større børn på snowboard kan forlyste sig i det store snowboardland, hvor forholdene er optimale til leg og udfordringer med blandt andet egen lift, bordercrossbane og halfpipe.

HUSK: I Idre Fjäll er liftkortet gratis for børn under 8 år, der kører med hjelm.
Idre Fjäll er ideel til børnefamilien, der både har brug for tryghed for de mindste og udfordringer til de større børn. I Idre Fjäll bor I i hyggelige hytter tæt på pisten, hvilket gør det nemt at komme til og fra hytterne i løbet af dagen. Idre Fjäll er ideel til børnefamilien, der både har brug for tryghed for de mindste og udfordringer til de større børn. Idre Fjäll er ideel til børnefamilien, der både har brug for tryghed for de mindste og udfordringer til de større børn. Til familiens yngste finder I to skønne børneområder; ”Barnens Vinterland” og ”Boblandet”. Her kan børnene tumle rundt I sneen og lege mens de tager de første sving på skiene.

Aktiviteter på skiferien i Idre Fjäll

I Idre Fjälls sportshal finder I desuden en badeland, bowlingbaner og en hyggelig café. Her er der rig mulighed for at tilbringe en dag eller to med tennis, badminton, svømning og en masse andet sjov for hele familien.

Idre Fjäll by byder på gode indkøbsmuligheder, og appetitten kan stilles på en af de hyggelige caféer og restauranter.
I Idre Fjäll slutter oplevelserne ikke, når I tager skiene af fødderne. I den hyggelige by er der rig mulighed for underholdning for både børn og voksne.

Tag fx en unik ridetur på rolige westernheste gennem det smukke, vinterklædte landskab eller konkurrér mod familien i slalomløb på bobslæder.

Sådan bor du på skiferien i Idre Fjäll

Der er desuden mulighed for at stå på ski direkte til og fra døren ved mange af vores boliger. Dette giver en fleksibilitet på ferien, og er især ideelt for børnefamilier, hvor kræfterne ikke altid er ligeligt fordelt og de små ofte gerne vil hjem tidligere på dagen mens de ældre ikke kan få nok af at prøve kræfter med skiløbets mange facetter.
Dansk Bilferie tilbyder ferielejligheder og hytter i forskellig størrelse, indretning, beliggenhed og prisklasse. Ferieboligerne er alle bygget i ægte svensk hyttestil, og tilbyder en virkelig hyggelig og komfortabel base for familiens skiferie i Idre Fjäll. Boligerne ligger alle placeret med maksimum 600 meter til nærmeste indkøbsmulighed og under 300 meter til nærmeste lift.

Før du bestiller skirejsen til Idre Fjäll

Find og book din skiferie til Idre Fjäll hos Dansk Bilferie og vælg blandt Danmarks største udvalg af hytter og lejligheder med den bedste beliggenhed inden for få meter fra pisten og lifterne.

Har du spørgsmål, inden du bestiller din skiferie til Idre Fjäll, er du meget velkommen til at kontakte en af vores erfarne ferierådgivere, som alle har besøgt Idre Fjäll og derfor kender alt til ski i dette område.
Det kan være en stor beslutning at finde den helt rigtige skidestination. Inden I beslutter jer, er I selvfølgelig velkomne til at kontakte en af vores erfarne skiferierådgivere på tlf. 7010 4343.

Alle vores rådgivere er erfarne skiløbere og kender vores destinationer som deres egen bukselomme. Derfor ved de også præcis, hvordan I får den bedste skiferie i Idre Fjäll for hele familien.


SAMMENSÆT SELV ØNSKEDE BOLIGER
DIN BESTILLING
Til toppen