KAN VI HJÆLPE?
7010 4343
Nulstil valg
Du har valgt:
Se pistekort
Praktiske oplysninger
Skifakta
Billede 1 af 31

Liftkort

Skileje

Skiskole

Skiferie & skirejser Ischgl i Tirol

Skiferie i Ischgl i Tirol - Et af de mest populære skiområder for danskerne i Østrig
Ischgl har i alt 238 pistekilometer og her er flere specialpister som fx nogle lange virkelig flotte pukkelpister. Også off pist er her masser af og for snowboardene er der et særligt ”boarders paradis” med half-pipes og 30 forhindringer. Ischgl er hvert år vært for store internationale navne som fx Robbie Willam, Elton John, Lady Gaga, Tina Turner, Rihanna, Kylie Minouge for bare at nævne en håndfuld. Både til sæson start og sæson slut afholdes det berømte Top of The Moutains. Læs mere
0 Boligtyper
Sorter:
Nedenstående er ledig på andre datoer eller kræver, at du vælger 2 boliger.
Tilpas resultater
I boligen
Faciliteter
Intet resultat

Vi fandt desværre ingen resultater som matcher alle de valgte kriterier.
Sidstvalgte kriterie "VALG" er derfor blevet fjernet.
Intet resultat

Området har desværre ingen pladser som matcher følgende kriterier:Din søgning tager derfor ikke højde for ovenstående kriterier
Intet resultat

NULSTIL SØGEKRITERIER

Desværre - intet resultat
Desværre - ikke muligt
Desværre - ikke muligt
Skiferie Ischgl
Vælg boligtype
Fra: 0 DKK
pr. person pr. nat
ved 0 pers.
0 ledige boliger
<< Tilbage
Se på kort

Læs mere om Ischgl her...

Hvorfor tage på skiferie i Ischgl?
I Paznaundalen i Tirol ligger et af de helt populære skiområder for danskerne, nemlig Ischgl.
 
  • En af østrigs mest populære destinationer i Alperne
  • Perfekte forhold for freerider, snowboardere og off-pist skiløb
  • Udfordrende pister og så den lange "Smuglerrute" der går til Schweiz
  • Charmerende bytorv med hyggelige restauranter og østrigs bedste afterski
Vi kender Ischgl!
Området ligger temmelig højt således at hele 90 % af pisterne ligger over 2000 meters højde. Det giver selvsagt en stor snesikkerhed og sneen i dette område er virkelig god. En populær udflugt er den lange ”Smuglerrute”. Klik skiene på, tag en lille rygsæk på og husk dit pas! Nyd 35 km frem og tilbage til det toldfrie shopping paradis Samnaun, som ligger i Schweiz.

Dansk Bilferies erfarne ferierådgivere kender Ischgl særdeles godt. Ring til os på tlf. 7010 4343 og hør mere om skirejser til Ischgl.


Mere om skirejser til Ischgl

I Ischgl er der i alt 238 velplejede pister, 45 moderne svævebaner og lifte samt 1.100 snekanoner.
Hvis du kan lide at krydse grænser, så tager du simpelthen skiene på og drager afsted fra Østrig til Schweiz: Liftkortet gæler både til Østrig Ischgl og det schweiziske skatteparadis Samnaun, Silvretta Arena som er et højtliggende snesikre vintersport paradis med over 238 km pister.
Skiområdet egner sig bedst til øvede skiløbere, da de røde pister er de absolut mest dominerende i området.
Hvad enten du er til snowboard eller ski, spring i funparken eller free riding i pulversneen i nogle af de fantastiske off pist områder, så er her så rigeligt at det bare er at starte fra en ende. Topmoderne stolelifte og en dobbeltdækker svævebane bringer skiløbere op på toppen. Fra nybegynder terræn med brede pister til udfordrende stejle skråninger, pukkelpister og off pist, her tilbydes det hele. Hurtig, praktisk og næsten ingen ventetid - takket være store investeringer i den nyeste teknologi.

Funparks

Publicpark: Her kan alle der tør udfordre deres færdigheder på de utallige ramps, kicker og rails og på den ultimative freestyle oplevelse.

Kingsizepark: Her kan man opleve nogle af verdens bedste freestyle løbere vise hvad verdensklasse freestyle vil sige. Freestylere kommer fra hele verden hertil for at lege i parken.
Her i Ischgl finder man helt sikkert nogle af de bedste funparks i Tirol. Tilsammen giver de 3 parks den længste funpark i Tirol.

Beginnerpark: For alle dem der gerne vil prøve for første gang, kan få deres første adrenalinkick her.


Byen og mad

Mad
Her er alt at finde inde for mad, lige fra gourmet restauranter til den mere sportslige menu og det helt traditionelle tiroler-køkken. Her er et bredt udvalg af hytter og restauranter som både omfatter simple hytter op til stjerne-dekorerede køkkener.

Du vil blive forkælet med hurtige snacks eller fine menuer med kulinariske lækkerier fra regionen til internationale delikatesser fra hele verden.
Byen Ischgl
Ischgl er en både moderne og hyggelig by. En rigtig traditionel østrigsk skisportsby med masser af hyggelige restauranter og cafeer. De fleset restauranter har østrigske specialiteter på menuen, men mange af dem har også det italienske køkken.

Ischgl er et af de steder i Østrig hvor nattelivet er mest livligt. derfor vil vi anbefale dette område til festglade skiløbere frem for børnefamilier.

Information

Inden I bestiller skiferie til  Ischgl
Det kan være svært at finde den helt rigtige destination til skiferien. Har I spørgsmål om indkvartering, skiløb, skiskole og alle de andre ting, der gør jeres skiferie perfekt, er I meget velkomne til at give os et kald på tlf. 7010 4343.
Skiskoler
Lær igennem leg. Hurtigt, sikkert og ukompliceret. Skiskolen i ischgl byder ikke kun på traditionel skiskole, men også på kurser i snowboeard, telemark, halfpipe, langrend, dybsne, firn-skiløb, freeride, skitouring, snesko og meget andet.
SAMMENSÆT SELV ØNSKEDE BOLIGER
DIN BESTILLING
Til toppen