KAN VI HJÆLPE?
7010 4343
Nulstil valg
Du har valgt:
Se pistekort
Praktiske oplysninger
Snegaranti
Skifakta
Billede 1 af 6

Liftkort

Skileje

Skiskole

Skiferie i Kläppen

Skiferie & skirejser i Kläppen - Skønt skiområde med fokus på børnefamilier
Kläppen i Sälen står år efter år højt på listen over de allermest populære skiområder i Sverige. Kläppen tilbyder de perfekte og trygge rammer for den perfekte familieskiferie. Kläppen er skirejser med fokus på børn, familier og nybegyndere. Kläppen hører med sine 37 nedfarter og 21 lifter til en af de større svenske skidestinationer, men området er overskueligt og velforbundet at et velfungerende liftsystem. Fantastisk område, hvor alle kan nyde godt af gondolliften til toppen. Læs mere
Rejs også på følgende datoer:
Vælg ønskede
periode her
18.01 til 25.01
Lørdag - Lørdag
19.01 til 26.01
Søndag - Søndag
19.01 til 23.01
Søndag - Torsdag
Se kortuge priser
Se uge priser
9 Boligtyper
Sorter:
Nedenstående er ledig på andre datoer eller kræver, at du vælger 2 boliger.
Tilpas resultater
Boligtype
Boligstørrelse
Antal soverum / bad
I boligen
Afstand Lift / Piste
Intet resultat

Vi fandt desværre ingen resultater som matcher alle de valgte kriterier.
Sidstvalgte kriterie "VALG" er derfor blevet fjernet.
Intet resultat

Området har desværre ingen pladser som matcher følgende kriterier:Din søgning tager derfor ikke højde for ovenstående kriterier
Intet resultat

NULSTIL SØGEKRITERIER

Desværre - intet resultat
Desværre - ikke muligt
Desværre - ikke muligt
Skiferie Kläppen
Vælg boligtype
Fra: 38 DKK
pr. person pr. nat
ved 6 pers.
26 ledige boliger
<< Tilbage
Se på kort

Læs mere om skiferie i Kläppen her...

Hvorfor tage på skiferie i Kläppen?
Oplev suset på de hvide boulevarder eller tag de første sving i børneområdet. I Kläppen finder I varieret skiløb og masser af underholdning, og ved siden af pisterne venter hyggelige, svenske træhytter på at give jer årets hyggeligste ferie.
 

  • Gode forhold for børn og nybegyndere
  • Flotte hytter og lejligheder tæt på pisterne
  • Sveriges bedste snowpark 7 år i træk
  • Spændende, varieret og overskueligt skiområde
  • Gratis liftkort til alle børn under 8 år med hjelm
Vi kender Kläppen!
Alle Dansk Bilferies erfarne ferierådgivere har besøgt Kläppen og vi kender derfor både skiområdet og de enkelte indkvarteringssteder. Derfor kan vi give dig en både personlig og kvalificeret rådgivning og din næste skiferie til Kläppen.

Find og book skiferien online her på siden eller kontakt os på tlf. 7010 4343 for tip og råd, hjælp til bestilling eller bare for at høre mere om skirejser til Kläppen.

Junior Days i Kläppen uge 2-4 & 12-15! (OBS 2018)

For at bestille dette tilbud skal I have et ophold med ankomst søndag og afrejse torsdag. 

Vi skal have følge oplysninger om børnene der skal benytte tilbuddet:

Fødselsdato, højde, vægt og sko str.

Husk at tilbuddet skal være bestilt hjemmefra og gælder i uge 2-4 og 12-15.
Book ophold fra søndag-torsdag (4 nætter) og bestil Junior Days for børn 0-7 år - her får de gratis skileje.

Tilbuddet med gratis skileje skal bestilles hjemmefra. Ring for bestilling på 7010 4343. 

Alle børn fra 0-7 år der har hjelm på skal ikke have liftkort - men skal bare have et keycard som kan købes ved ankomst. 

Skiløbet i Kläppen

Desuden ligger meget af skiområdet i Kläppen under trægrænsen. Det betyder, at I altid er beskyttet mod vind og vejr, og selv i snevejr er skiforholdene optimale i Kläppen.

Kläppen har fået gondollift, som tager jer til toppen af skiområdet. 
Kommer I før I kan få jeres bolig, så hent jeres liftkort og tag gondolen op uden ski. På toppen ligger en restaurant, og I kan nemt tage gondolliften ned igen. 
Kläppen ligger i Sälen og hører til et af de absolut mest populære skiområder i Sverige. Her finder I et stort og logisk sammenhængende skiområde, hvor hele familien både kan føle sig trygge og blive udfordret på deres eget niveau. I det smukke område har I mulighed for at udforske flere forskellige sider af fjeldet, og I vil derfor opleve en skiferie med mulighed for meget afvekslende skiløb.

Børnenes skiparadis

For de helt små finder I i Kläppen flere gode kælkebakker samt mulighed for børnepasning i den hyggelige legestue om eftermiddagen.

HUSK: I Kläppen er liftkortet gratis for børn under 8 år – hvis barnet vel at mærke kører med hjelm.
I Kläppen finder I et utal af børnevenlige pister, hvor hele familien uden problemer kan stå på ski sammen. Børnene vil elske de grønne pister, hvor de hurtigt får succesoplevelser på skiene. I terrænets børneområder er der mulighed for at lege skiløbet ind i trygge omgivelser med søde og dygtige skilærere.

Aktiviteter på skiferien i Kläppen

Skal familien forkæles med en sjov og anderledes badeoplevelse, kan I hygge jer i de udendørs, opvarmede badekar, hvor I sidder i det varme vand midt i det kolde, betagende snelandskab.
I Kläppen kan I desuden vælge mellem 3 hyggelige restauranter, og ved Topstugan på toppen af fjeldet kan I nyde solen, den gode udsigt og en kop varm kakao.
På en skiferie i Kläppen fortsætter familiens aktiviteter også efter, I har taget skiene af. Som noget helt særligt kan I fx. prøve kræfter med Kläppens specielle højdeforhindringsbane, der hænger mellem 5 og 15 meter oppe i nåletræerne. Med en blanding af klatring og sjov er der lagt op til et rigtig eventyr i trækronerne – selvfølgelig med sikkerheden i orden.I den lidt mere rolige ende af aktivitetsskalaen finder I bl.a. en indendørs elektronisk golfbane.

Før du bestiller skiferie til Kläppen

I Kläppen bor i hyggelige træhytter, der alle ligger tæt på både pisten og indkøbsmuligheder. I kan starte jeres søgning efter hytter og lejligheder online her på siden eller kontakte een af vores erfarne ferierådigivere som alle kender Kläppen bedre end deres egen bukselomme. Det er naturligvis samme pris uanset om du bestiller skiferien til Kläppen online eller på telefonen.
Skirejser til Kläppen byder byder uden tvivl på sjov og hygge både på og uden for pisten. Men det kan være en stor beslutning at finde ud af, hvad der er den helt perfekte skiferie for jer. Derfor er I selvfølgelig velkomne til at kontakte en af vores erfarne skiferierådgivere på tlf. 7010 4343. De sidder klar til at svare på alle jeres spørgsmål.

Alle vores rådgivere er erfarne skiløbere og kender vores destinationer som deres egen bukselomme. Derfor ved de også præcis, hvordan I får den bedste skiferie i Kläppen.

Snowtubing - sjov og fart i sneen


Turen kan tages i skistøvler, så dette kan fungere som et sjov indslag og en lille pause fra pisten. 

Se åbningstider og priser når I er i kläppen. 
Priserne i sæson 2017/2018 var fra ca. 45 SEK.
Snowtubing i Kläppen

Prøv snowtubing - her sidder I på en special bygget gummingring, og glider lidt som i en vandrutchebane. banen er åbent ca. 3 gange om ugen fra januar og til slut sæson. 

Dette er en super sjov familieaktivitet og vi anbefaler, at I prøver denne. 

Mad og fornøjelser i Kläppen

Restaurant Brasserie Karelius er åbent både dag og aften. I løbet af dagen serveres svenske frokostretter. Om aftnen serveres klassisk menukort. Restauranten er meget populær, og det anbefales at booke bord i god tid.

Pizza - kan I også få som take out eller nyde dem i Karelius Kött og Deli.

Tranan - her er Kläppen mødested. Her serveres frokost og aftensmenu. Flere gange i løbet af ugen er der afterski for hele familien med live musik. 

Toppstugan ligge på toppe lige ved gondolliften, det er derfor også muligt, at komme herop uden ski. Her kan i nyde en frokost med en helt fantastisk udsigt. Der serveres a la carte fra kl. 11.00-15.00 hver dag.


Skal i slippe for madlavning eller spise ude?

I Kläppen kan I hele dagen nyde flere forskellige restauranter, varmestuer og grillpladser. 

Spis ude i den smukke natur. I kläppen finde grillpladser hvor I selv kan lave jeres frokost. Her er borde og bænke, så speicelt i marts er dette et populært område. 

Varmestuen ved Tranantorget er meget populær. Her er mikroovne, toiletter og god plads til at nyde en madpakke eller en kort pause. 

Til det hurtige stop findes Fred´s Corner, her kan i få en toast, en kop kaffe og et styk chokolade. Perfekt for et kort stop. 

SAMMENSÆT SELV ØNSKEDE BOLIGER
DIN BESTILLING
Til toppen