KAN VI HJÆLPE?
7010 4343
Nulstil valg
Du har valgt:
Se pistekort
Praktiske oplysninger
Snegaranti
Skifakta
Billede 1 af 11

Liftkort

Skileje

Skiskole

Skiferie i Kvitfjell

Skiferie og skirejser Kvitfjell - Udfordrende skiløb på de olympiske bakker
Kvitfjell er en overset perle blandt de norske skidestinationer og et skiområde som de seneste år er blevet mere og mere populært blandt skiglade børnefamilier. Nyhed: fra vinter 2018 åbner en helt ny fjeldside Kvitfjell Varden. Kvitfjell Varden er med en grøn og en blå løjpe et nyt og godt område til børn og begyndere i Kvitfjell. Kvitfjell Vest og Kvitfjell Varden er forbundet med gondol. Området er gennem de senere år blevet kraftigt udbygget og fremstår i dag som et komplet og moderne skiområde med både udfordrende skiløb og mere børne og familievenlige pister på vestsiden. I uge 9 2019 er der world cup og få løjper vil dertil være spæret. Dette gælder også ugen før. Læs mere
Rejs også på følgende datoer:
Vælg ønskede
periode her
07.02 til 14.02
Fredag - Fredag
08.02 til 15.02
Lørdag - Lørdag
09.02 til 16.02
Søndag - Søndag
09.02 til 15.02
Søndag - Lørdag
09.02 til 14.02
Søndag - Fredag
09.02 til 13.02
Søndag - Torsdag
Se kortuge priser
Se uge priser
19 Boligtyper
Sorter:
Nedenstående er ledig på andre datoer eller kræver, at du vælger 2 boliger.
Tilpas resultater
Boligtype
Boligstørrelse
Antal soverum / bad
I boligen
Faciliteter
Pension
Afstand Lift / Piste
Boligområde
 • Mellemstationen (østsiden)
 • Vestsiden
 • Østsiden
 • Intet resultat

  Vi fandt desværre ingen resultater som matcher alle de valgte kriterier.
  Sidstvalgte kriterie "VALG" er derfor blevet fjernet.
  Intet resultat

  Området har desværre ingen pladser som matcher følgende kriterier:  Din søgning tager derfor ikke højde for ovenstående kriterier
  Intet resultat

  NULSTIL SØGEKRITERIER

  Desværre - intet resultat
  Desværre - ikke muligt
  Desværre - ikke muligt
  Skiferie Kvitfjell
  Vælg boligtype
  Fra: 173 DKK
  pr. person pr. nat
  ved 11 pers.
  48 ledige boliger
  << Tilbage
  Se på kort

  Læs mere om skiferie i Kvitfjell her...

  Hvorfor tage på skiferie til Kvitfjell?
  Nedenfor har vi fundet en lang række grunde til hvorfor du bør vælge Kvitfjell som din næste feriedestination:
   

  • Ingen kø til lifterne
  • Nogle af Norges mest udfordrende pister
  • 27 nedfarter
  • Børnevenligt skiløb på Vestsiden og Varden
  • Snegaranti
  Vi kender Kvitfjell!
  Tag på skiferie til Kvitfjell, den uopdaget juvel, og få en fantastisk skiferie for hele familien der byder på bl.a. alpine udfordringer, langrendsløb med panoramaudsigt, hundeslæder og wellness.

  Hos Dansk Bilferie får I den absolut billigste skiferie. Find din skibolig her på siden eller ring til en af vores skiferierådgivere på tlf. 7010 4343 for at høre mere om skirejser til Kvitfjell.
  I uge 10 er der world cup og få løjper vil dertil være spæret. Der kan oså være dage i ugen før og efter uge 10.

  Mere om skirejser til Kvitfjell

  Dette skyldes at Kvitfjell bogstaveligvist er placeret midt på bakken, og det er derfor er muligt at tage skiene direkte på udenfor ferieboligen og suse afsted. Dette gør det også muligt for familien at køre tilbage til ferieboligen midt på dagen for at spise frokost, drikke en varm kop kakao etc.
  Kvitfjell ligger i det olympiske terræn en times kørsel nord for Lillehammer, og kun 225 km fra Oslo. I Kvitfjell får I både alpine udfordringer, fine familievenlige pister samt snowborad park for både de store og små. Der er flere store fordele ved at tage på skiferie til Kvitfjell - en af dem er, at man ikke står i kø til lifterne om morgenen.
  I uge 10 er der world cup og få løjper vil dertil være spæret. Det gælder også nogle dage i ugen før og efter uge 10.

  Alt om skiløbet og langrend i Kvitfjell

  Der er ca. 130 km præparerede dalløjper og 80 km mærkede højfjeldsløjper, hvor langrendsløbere kan begive sig ud på eventyr i den smukke norske natur med panoramaudsigt over fjeldet. Der er selvfølgelig også børneområder for de kære små, hvor der er mulighed for masser af sjov og leg.
  I Kvitfjell findes der skiløb på alle niveauer så hele familien, unge som ældre, kan være med. Kvitfjell byder på fantastisk skiløb med 24 nedfarter, og nogle af Norges mest udfordrende alpine pister, som kan give selv den mest garvet skiløber sved på panden. Skiområdet er også kendt for sine gode kombinationsmuligheder for alpint skiløb og langrend.

  Aktiviteter på skiferien i Kvitfjell

  I kan også tage til Parallelcup, hvor hele familien her kan udfordre hinanden og kører om kap ned af pisterne. Kvitfjell byder desuden på hyggelige caféer og restauranter, stemningsfulde afterskisteder til familiens unge og natteravne. Det er vigtigt at være god ved sig selv og sin krop, når man har stået på ski hele dagen og wellness centeret i Kvitfjell med swimming pool, sauna, jacuzzi, hot stone massage og solarium kan varmt anbefales.

  Finder du ikke lige det du søger her på siden, kan vi desuden anbefale skiferie.dk som også er ekspert på skiferie til Kvitfjell. Klik her.
  Kvitfjell byder også på meget andet en alpint skiløb, langrend og snowboard parker. Tag familien med ud på en kanetur trukket af bryggerheste og oplev den fantastiske og smukke natur. Der er også mulighed for at køre med slædehunde, hvor I selv er med til at stille hundene op og gøre slæden klar inden afgang. Du kører selv spannet af slædehundene, vejledet af en erfaren hundekører, igennem den næsten urørte natur i det smukke Ringbufjellet. For børnene er der bl.a. mini olympiade, hvor de her kan konkurrere mod i hinanden i pil- og bueskydning, mini skiskydning, båludfordring og stafet.

  SAMMENSÆT SELV ØNSKEDE BOLIGER
  DIN BESTILLING
  Til toppen