KAN VI HJÆLPE?
7010 4343
Nulstil valg
Du har valgt:
Se pistekort
Praktiske oplysninger
Snegaranti
Skifakta
Billede 1 af 20

Liftkort

Skileje

Skiskole

Skiferie Lindvallen

Skiferie i Lindvallen og Högfjället – Fantastisk skiløb og tropisk badeland
Lindvallen byder på såvel godt skiløb med nordeuropas største sammenhængende børneskiområde, kæmpe badeland og McDonalds med ski-in/ski-out. Her finder i nogle af de mest populære boliger, beliggende bare et sneboldskast fra de fleste faciliteter. I lindvallen finder I Experium finder i bowling, restaurant, shows, bar, shop og reception. Læs mere
Rejs også på følgende datoer:
Vælg ønskede
periode her
18.01 til 25.01
Lørdag - Lørdag
19.01 til 26.01
Søndag - Søndag
19.01 til 23.01
Søndag - Torsdag
Se kortuge priser
Se uge priser
33 Boligtyper
Sorter:
Nedenstående er ledig på andre datoer eller kræver, at du vælger 2 boliger.
Tilpas resultater
Boligtype
Boligstørrelse
Antal soverum / bad
I boligen
Faciliteter
Afstand Lift / Piste
Boligområde
 • Högfjället
 • Lindvallen
 • Intet resultat

  Vi fandt desværre ingen resultater som matcher alle de valgte kriterier.
  Sidstvalgte kriterie "VALG" er derfor blevet fjernet.
  Intet resultat

  Området har desværre ingen pladser som matcher følgende kriterier:  Din søgning tager derfor ikke højde for ovenstående kriterier
  Intet resultat

  NULSTIL SØGEKRITERIER

  Desværre - intet resultat
  Desværre - ikke muligt
  Desværre - ikke muligt
  Skiferie Lindvallen
  Vælg boligtype
  Fra: 34 DKK
  pr. person pr. nat
  ved 13 pers.
  112 ledige boliger
  << Tilbage
  Se på kort

  Valle's uger i Lindvallen - Sälen 2020

  Bemærk, at der er begrænset antal pladser, specielt i Lindvallen på Experiumtorget. Der er begrænset antal gratis pladser, så bestil skiferie og valles vinter uger i dag hos Dansk bilferie. 

  Ved ændringer efter tilbuddet er slut, sker alle ændring til fuld pris, og rabatten bortfalder. 

  Skiferie med gode rabtter til børn!
  Rejs i uge 3-5 og 13-14 og få gratis skiskole og skileje til børn. 

  Børn under 7 år får gratis skiskole og skileje ved ophold i disse uger. Der er skiskole til børn fra 3 år.

  For at benytte dette tilbud skal i minimum bestille og betale 1 voksne liftkort i minimum 4 dage. 

  Tilbuddet skal bestille via telefon i åbningstiden og senest 14. oktober!

   

  Læs mere om Lindvallen her...

  Hvorfor tage på skiferie i Lindvallen i Sälen?
  Her er fire gode grunde til at vælge netop denne destination:

   

  • Den ideelle destination for børnefamilier
  • Du bor midt på eller direkte ved pisten
  • Gratis liftkort for børn under 7 år
  • Aktivitetscenteret, Experium, med tropisk badeland, biograf og underholdning for hele familien
  Vi kender Lindvallen - Sälen!
  Dansk Bilferie er stolte over at kunne præsentere Lindvallen i Sälen på skiprogrammet. Lindvallen er uden sammenligning det største og mest populære skiområde i Sverige og området besøges hvert år af mange skiglade børnefamilier.

  Alle Dansk Bilferies erfarne ferierådgivere har besøgt Lidvallen og kender således både skiområdet og de enkelte indkvarteringssteder særdeles godt. Vi kan derfor give en både personlig og kvalificeret rådgivning til din næste skirejse til Lindvallen. Ring til os på tlf. 7010 4343.

  Skiløbet i Lindvallen

  Når du tager på skiferie i Lindvallen/Högfjället vil du opleve et stort og moderne skiområde med pister i alle sværhedsgrader. Hovedvægten ligger dog på de lettere grønne pister. I området Lindvallen / Högfjället (der er forbundet med træklifte) finder du hele 40 km pister som er forbundet af intet mindre end 48 lifter. Tilsammen har de 48 lifter en kapacitet på over 40.000 pers./time, så der er aldrig lang kø ved pisten i Lindvallen/Högfjället. En stor del af pisterne i Lindvallen er desuden forsynet med snekanoner, således at du får de bedste sneforhold gennem hele sæsonen.

  Særlig fra Snötorget til Gustavtorget i Lindvallen findes et stort udvalg af grønne nybegynder pister og træklifte. Når du har kørt et par dage og fået føling med skiene, venter de sjovere og mere udfordrende pister, som ligger højere oppe på fjeldet, hvorfra du også kan nyde den fantastiske udsigt over fjeldet i Dalarna.
  Tag på skiferie i Sälen, der er danskernes yndlingsområde i Sverige. Her finder i varieret skiløb på alle niveauer, og fantastiske skioplevelser venter for sneelskere i alle aldre. Lindvallen og Högfjället ligger lige ved siden af hinanden, og er forbundet med slæbelifter og skibusser. Det giver jer mere end 40 km pister at boltre jer på.

  I Lindvallen og Högfjället finder I udfordringer til alle niveauer. På de brede pister kan I nyde skønt alpint skiløb, og i snowparken, Pink Park, kan familiens vovehalse mærke adrenalinsuset på ca. 50 rails og hop i forskellige sværhedsgrader.

  For børn og nybegyndere byder Lindvallen og Högfjellet på grønne pister og afskærmede børneområder, der danner de perfekte rammer for de allerførste sving.Mange af pisterne i Lindvallen er udstyret med snekanoner, der sørger for indbydende puddersne hele sæsonen.

  Masser af aktiviteter uden for pisten i Lindvallen

  Experium er Lindvallens største attraktion udenfor pisterne. I centeret finder I alt, hvad familiens hjerter kan begære af sjov og  underholdning. I det tropiske badeland kan I boltre jer på vandrutsjebanerne, på bowlingbanerne kan I finde familiens bowlingmester og i biografen kan I se de nyeste film. Man finder også en spaafdeling, gode indkøbsmuligheder, hyggelige restauranter og en natklub til familiens festaber.


  I Lindvallen og Högfjället slutter oplevelserne, når skidagen er ovre. I hele Sälen finder I masser af underholdning for hele familien. Tag fx en smuk tur på hundeslæde, øv flotte kunstner på skøjtebanen eller se en god film i biografen.

  Byerne byder desuden på gode indkøbsmuligheder, hyggelige spisesteder og stemningsfulde afterski for enhver smag.

  Hvor vil du bo?

  Når du tager på skiferie i Lindvallen / Högfjället er du aldrig langt væk fra enten en piste eller en lift. Alle hytter og lejligheder ligger helt op ad fjellet i Lindvallen / Högfjället og du kommer derfor nemt til og fra pisten.
  Foretrækker I at spise frokost i hytten, kommer man hurtigt ned til denne via en af de mange pister eller skiveje i området. Dansk Bilferie er Danmarks største udbyder af skiferier til Lindvallen/Högfjället og kan derfor tilbyde dig et bredt udvalg af alle de bedste hytter og lejligheder.

  Før du bestiller skiferie til Lindvallen i Sälen

  Alle vores skiferierådgivere har besøgt destinationerne i Sälen mange gange, og er selv passionerede skiløbere. Derfor kan de også hjælpe jer med at få opfyldt alle jeres skiferieønsker.

  Finder du ikke lige det du søger her på siden, kan vi anbefale skiferie.dk som også er ekspert i skiferie til Lindvallen. Klik her.
  Dansk Bilferie har Danmarks største udvalg af hytter og lejligheder til skiferien i Lindvallen / Högfjellet. I bor altid tæt på pisten i veludstyrede hytter og lejligheder, og der er aldrig langt til indkøbsmuligheder og aktiviteter. Hvis du har spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte en af vores skiferie rådgivere på tlf. 7010 4343.
  SAMMENSÆT SELV ØNSKEDE BOLIGER
  DIN BESTILLING
  Til toppen