KAN VI HJÆLPE?
7010 4343
Nulstil valg
Du har valgt:
Se pistekort
Praktiske oplysninger
Skifakta
Billede 1 af 12

Liftkort

Skileje

Skiskole

Skiferie Lofsdalen

Skiferie & skirejser i Lofsdalen - Perfekt for familier med børn
En skiferie til Lofsdalen er perfekt for familier med børn og Dansk Bilferie tilbyder de bedste muligheder for en skiferie til Lofsdalen i Sverige. Lofsdalen i Sverige er lig med en skiferie som familien sent vil glemme, da Lofsdalen tilbyder pister for alle niveauer. En skiferie til Lofsdalen vil helt sikkert være et hit hos børnene, da Lofsdalen er et meget børnevenligt område. For børnene er der en helt ny børnebakke som og hele børneområdet er blevet indhegnet, hvilket gør at børnene sikkert og frit kan boltre sig i sneen. Læs mere
0 Boligtyper
Sorter:
Nedenstående er ledig på andre datoer eller kræver, at du vælger 2 boliger.
Tilpas resultater
Faciliteter
Intet resultat

Vi fandt desværre ingen resultater som matcher alle de valgte kriterier.
Sidstvalgte kriterie "VALG" er derfor blevet fjernet.
Intet resultat

Området har desværre ingen pladser som matcher følgende kriterier:Din søgning tager derfor ikke højde for ovenstående kriterier
Intet resultat

NULSTIL SØGEKRITERIER

Desværre - intet resultat
Desværre - ikke muligt
Desværre - ikke muligt
Skiferie Lofsdalen
Vælg boligtype
Fra: 0 DKK
pr. person pr. nat
ved 0 pers.
0 ledige boliger
<< Tilbage
Se på kort

Læs mere om skiferie i Lofsdalen her...

Hvorfor tage på skiferie i Lofsdalen?
Der er rigtig mange gode grunde til at tage på skiferie til Lofsdalen i Sverige.

  • Kort afstand til Sverige fra Danmark
  • Lofsdalen er lig med skiferie for hele familien
  • Pister for alle niveauer
  • Et sikkert hit hos børnene - børnevenligt område
  • Indkvarteringsmuligheder tæt på pisterne og lifterne
  • Mange aktiviteter uden for pisterne
Vi kender Lofsdalen!
Find og bestil skiferie til Lofsdalen online på danskbilferie.dk eller kontakt een af vores erfarne ferierådgivere for tips, råd og vejledning om skiferie til Lofsdalen. Alle ferierådgivere er erfarne og passionerede skiløbere og kan derfor give dig en både personlig og kvalificeret rådgivning.

Find og læs alt om de forskellige hytter og lejligheder i Lofsdalen direkte her på siden. Lofsfalen hører til blandt de 5-7 største skiområder i Sverige og byder på masser af sjov både på og uden for pisten.

Skiløbet i Lofsdalen

Er du mere til en stille og rolig skiferie i Lofsdalen, kan du roligt tage dine langrendsski på. Uanset hvor i Lofsdalen I er indkvarteret, vil der være adgang til de ca. 122 km præparerede langrendsløjper. På en skiferie i Lofsdalen, er de ca. 2,5 km langrendsløjper oplyst indtil kl. 22.00. Dog skal I være opmærksomme på, at hvis I ønsker at stå på langrend, vil I blive opkrævet et mindre beløb for vedligeholdelse af løjperne. Afgiften for at stå på langrend på en skiferie i Lofsdalen, er SEK 350 for 1 uge, 1 dag er SEK 80 og 3 dage for SEK 200. Længden på løjperne varierer fra 2,5 km til 27 km.
En skiferie til Lofsdalen kan dog tilbyde snowboardere og langrendsløbere gode skiforhold. For snowboardere (og skiløbere) som kan lide udfordringer, findes der 2 parker i Lofsdalen med diverse jumps og rails. "Dreamparken" er parken hvor du finder jumps og rails i alle sværhedsgrader og der derfor er mulighed for alle prøve grænser af for alle skiløbere. Er du en smule mere øvet på snowboard eller ski, kan du prøve kræfter med parken "Eventyret". I denne park finder du et utal af jumps, rails og pukler i alle afskygninger. Udover de basale fornødenheder, finder du naturlige raviner og skovstier som mange finder udfordrende.

Skiområdet i Lofsdalen

Har I ikke jeres eget udstyr, er der rigtig gode muligheder for at leje eller købe det nyeste skiudstyr i sporsforretningen som er beliggende midt i skicenteret. Med hjælp fra det erfarne og professionelle personale, vil I med garanti finde det udstyr der passer jer bedst. Ønsker I yderligere at forbedre jeres kompetencer på ski, tilbyder en skiferie i Lofsdalen på gode muligheder for skiskole. Uanset niveau og alder vil I have mulighed for at komme på et hold som vil giver jer bedre redskaber til at klare de mange pister i Lofsdalen. Der tilbydes børnekurser fra 3 år. Lofdalen hjælper gerne med at finde det rette hold for din familie, så I får mest ud af skiskolen. Endvidere er der mulighed for at få danske skilærere.
Skiområdet i Lofsdalen kan byde på hele 27 km pister, hvor der er udfordringer for både begyndere, øvede og eksperter. Uanset hvilket niveau I har, vil Lofsdalen kunne byde på udfordrende pister. Har I ikke fået nok af at stå på ski i Lofsdalen, kan I hver onsdag fra kl. 16.00 til 20.00 benytte jer af den oplyste piste på ca. 3.000 m. Denne aftenløjpe siges at være verdens længste belyste piste, og har derfor fået en plads i Guinnes Rekordborg. Lofsdalen har en faldhøjde på 492 m og det højeste punkt er 1.125 m.o.h., hvorfor der skulle være garanti for en super skiferie. Alle 25 pister i Lofsdalen er beliggende på solsiden af fjeldet, hvorfor der er rig mulighed for at få luftet solbrillerne og windbreakeren.

Aktiviteter på skiferien i Lofsdalen

En skiferie i Lofsdalen er helt sikkert for hele familien, men hvor det dog primært er børnene der er i fokus. Børnebakken er blevet længere og bredere og der er kommet en ny lift. Derudover er der er børneområde hvor børnene finder forskellige figurer som anvendes til slalombakke. Derudover findes Loffeparken som er Lofsdalens legeplads som er fyldt med aktiviteter for børn. Loffeparken kan også tilbyde deres egen børneklub, hvor man kan få medlemsskab og dermed få adgang til 3 børneaktiviteter som for eksempel scooter safari, skattejagt med mere.
Udover fantastisk skiløb, kan en skiferie i Lofsdalen byde på meget andet. For foden af alpinbakken finder I Fjällhotellet som tilbyder café med afterski, restaurant og mulighed for billard. Derudover er der mulighed for relax, gym med sauna og 2 spabade. Yderligere kan en skiferie i Lofsdalen tilbyde andre muligheder for afterski, caféer og varmestuer. For børn og barnlige sjæle finder der snescooter safari. Skal i finder på mere er der mulighed for en del indendørs aktiviteter så som bowling, skydesimulator, golfsimulator, restaurant og et stort legeland.
SAMMENSÆT SELV ØNSKEDE BOLIGER
DIN BESTILLING
Til toppen