KAN VI HJÆLPE?
7010 4343
Nulstil valg
Du har valgt:
Se pistekort
Praktiske oplysninger
Skifakta
Billede 1 af 5

Liftkort

Skileje

Skiskole

Skiferie i Nendaz/Veysonnaz, Schweiz

Oplev spektakulært skiløb og sand alpehygge
Nendaz/Veysonnaz er beliggende i det sydvestlige Schweiz og er en del af "De fire dale", som bl.a. består af det luksuriøse Verbier. Nendaz/Veysonnaz er for jer, der ønsker at opleve autentisk alpehygge, charmerende restauranter, et væld af nedfarter for både store som små, øvede som nybegynder og et paradis for off-piste skiløbere. Veysonnaz liften fører dig direkte op i et af Schweiz' bedste skiområder. Et stort udvalg af røde pister løber ned mod byen og tager man den anden vej ned af bjerget, finder du de lidt nemmere blå pister. Børn og nybegyndere er i fokus og et større område ligger klar til de mindste og de nye. Her finder du transportbånd/børnelifter og andre fordele for børn og nybegyndere, og det er muligt at købe liftkort, der kun gælder til dette område. Læs mere
0 Boligtyper
Sorter:
Nedenstående er ledig på andre datoer eller kræver, at du vælger 2 boliger.
Tilpas resultater
I boligen
Faciliteter
Boligområde
 • Veysonnaz
 • Intet resultat

  Vi fandt desværre ingen resultater som matcher alle de valgte kriterier.
  Sidstvalgte kriterie "VALG" er derfor blevet fjernet.
  Intet resultat

  Området har desværre ingen pladser som matcher følgende kriterier:  Din søgning tager derfor ikke højde for ovenstående kriterier
  Intet resultat

  NULSTIL SØGEKRITERIER

  Desværre - intet resultat
  Desværre - ikke muligt
  Desværre - ikke muligt
  Skiferie Nendaz/Veysonnaz
  Vælg boligtype
  Fra: 0 DKK
  pr. person pr. nat
  ved 0 pers.
  0 ledige boliger
  << Tilbage
  Se på kort

  Alt om skiferie i Nendaz/Veysonnaz

  Hvorfor er Nendaz/Veysonnaz en attraktiv skidestination?
  Der er mange gode grunde til at vælge Nendaz/Veysonnaz på jeres næste skiferie. I kan nedenfor læse et udpluk af skisportsstedets bedste sider. 

  • Eventyrlig destination for alle niveauer
  • Hyggelige restauranter, caféer, barer og diskoteker
  • 2200 kvardratmeter stort spaområde
  Nendaz/Veysonnaz er en sand perle for skiløbere, der ønsker at opleve det spektakulære Schweiz uden den hektiske stemning, som hersker i det kendte Verbier. Da skisportsstedet er en del af "De fire dale", vil I kunne opleve 412 km fantastisk skiløb, hvor alle niveauer, aldre, snowboardere, alpinløbere og langrendsløbere vil more sig og blive udfordret i smukke omgivelser.

  I kan booke familiens næste skiferie online her på siden eller kontakte vores dygtige ferierådgivere på tlf. 7010 4343 for gode råd og tips til jeres drømme skirejse.

  Skiløb i særklasse

  Der er i høj grad fokus på langrendsløberne i området, hvor der er 17 km langrendsspor i Nendaz/Veysonnaz og sammenlagt 80 km langrendsspor i "De fire dale". Skisportsstedet gør det til et rent skiparadis med de mange forskellige muligheder, der er for både langrend, alpin, snowboardere, øvede og nybegyndere. Med i alt 12 kabinelifte, 7 tog/baner, 34 stolelifte og 47 slæbelifte vil I opleve et velfungerende liftsystem, som forbinder de fire dale på bedste vis.
  Nendaz og Veysonnaz ligger 9 km fra hinanden og er begge en del af "De fire dale", men da deres lifte og pister hænger sammen bliver de i visse sammenhænge betragtet som værende et skisportssted. Med et liftkort til "De fire dale" får I hele 412 km pister at stå på. For de garvede skiløbere er der 25 km sorte piste samt et utal af udfordrende off-piste i et exceptionelt smukt terræn. Piste de L'Ours er som slik for den garvede skiløber, da pisten er blevet brugt som World Cup styrtløbspist hele 30 gange. Der er 205 km blå pister for de mindre øvede og 170 km røde pister.

  Skiløb for familiens mindste

  Området tilbyder ligeledes børnepasning for børn mellem 18 måneder til 8 år, hvor der vil være mulighed for pasning en halv dag til en hel dag med frokost 20 minutter fra Veysonnaz, i Thyron. Det gør det let for jer, hvis I skal nå ud at handle eller ønsker afslapning i den store spa. Hele familien og særligt børnene vil elske de mange aktiviteter, der er uden for pisterne i form af badeland, bowling og hestevognsture. En hestevognstur er den sublime måde at hygge sig på, nyde naturen og tale om dagens sjove øjeblikke på ski.
  Da Nendaz og Veysonnaz er langt roligere og mindre hektiske end Verbier, er skisportsstedet et ideelt sted at medbringe familiens mindste. Området tilbyder skiskole for både børn og voksne, garvede og nybegyndere. De smås første møde med skiene vil ske gennem leg, latter og jævnaldrende at more sig med. Der vil være skattejagt på ski, snowtubing, kælketure og sjove nedfarter med små forhindringer og animationer, der gør det til en leg for de små at stå på de lange brædder. Det gør det til en morsom, tryg og mindeværdig oplevelse at være på skiferie for de familiens mindste.

  Mad og drikke

  Der er altså både mulighed for en festlig aften med mange mennesker samt at opleve den fredelige alpehygge i de små butikker og charmerende restauranter. Uanset hvad I er til, har Nendaz/Veysonnaz det. Glæd jer til et skisportssted som rummer alle de essentielle dele, der gør en skiferie til noget ganske særligt.
  Gastronomi og områdets festligheder
  Et vigtigt aspekt for en uforglemmelig ferie er kulinariske oplevelser. I vil blive beriget med traditionel schweizisk spise, internationale retter samt fastfood, hvis I ønsker at tage aftenens måltid med hjem. Den rolige by, Veysonnaz, byder på lokale varer i form af slagtere og andre delikatesser. Den idylliske by har syv barer og et diskotek, og hvis I drager til Nendaz kun 9 km væk, finder I hele 23 udsøgte restauranter, hvor der vil være noget til enhver smag, 16 barer og 4 natklubber.
  SAMMENSÆT SELV ØNSKEDE BOLIGER
  DIN BESTILLING
  Til toppen