KAN VI HJÆLPE?
7010 4343
Nulstil valg
Du har valgt:
Se pistekort
Praktiske oplysninger
Skifakta
Billede 1 af 9

Liftkort

Skileje

Skiskole

Skiferie i Norefjell

Skiferie & skirejser i Norefjell - Norges smukkeste skiområde
På Norefjell tilbydes der skiløb til alle niveauer -helt fra nybegynder til øvet. Norefjell har som regel rigtigt gode sneforhold helt fra december til april, og skiområdet har selvfølgelig også gode muligheder for selv at lave sne. På Norefjell finder du velpræparerede pister hvor du kan nyde skiløb helt fra den tidlige morgenstund, og endda også aftenskiløb et par aftener om ugen. For børn og nybegyndere er der hele tre områder at boltre sig på. Generelt byder Norefjell på et væld af pister i forskellige sværhedsgrader, fra de helt lette grønne til de stejle sorte. Læs mere
Rejs også på følgende datoer:
Vælg ønskede
periode her
01.03 til 08.03
Fredag - Fredag
02.03 til 09.03
Lørdag - Lørdag
03.03 til 10.03
Søndag - Søndag
03.03 til 09.03
Søndag - Lørdag
03.03 til 08.03
Søndag - Fredag
03.03 til 07.03
Søndag - Torsdag
Se kortuge priser
Se uge priser
3 Boligtyper
Sorter:
Nedenstående er ledig på andre datoer eller kræver, at du vælger 2 boliger.
Tilpas resultater
Boligtype
Boligstørrelse
Antal soverum / bad
I boligen
Faciliteter
Pension
Afstand Lift / Piste
Intet resultat

Vi fandt desværre ingen resultater som matcher alle de valgte kriterier.
Sidstvalgte kriterie "VALG" er derfor blevet fjernet.
Intet resultat

Området har desværre ingen pladser som matcher følgende kriterier:Din søgning tager derfor ikke højde for ovenstående kriterier
Intet resultat

NULSTIL SØGEKRITERIER

Desværre - intet resultat
Desværre - ikke muligt
Desværre - ikke muligt
Skiferie Norefjell
Vælg boligtype
Fra: 174 DKK
pr. person pr. nat
ved 10 pers.
4 ledige boliger
<< Tilbage
Se på kort

Læs mere om Norefjell her...

Hvorfor tage på skiferie i Norefjell
Sagen er klar for os som har besøgt Norefjell flere gange og derfor kender både skiområdet og de enkelte boligtyper. Se nedenfor hvorfor du skal vælge Norefjell.
 
• Nordens største alpine faldhøjde på 1.010 m
• Ferielejligheder med ski-in / ski-out
• Mere end 24 km med 28 pister
• Kort transporttid fra Oslo
• Spændende aktiviteter for hele familien
Vi kender Norefjell!
24 km pister med op til 6 km nedfart, smukke langrendsturer med panoramaudsigt, skiskole til de mindste og terrænparker til teenagerne, samt hundeslædekørsel, ATV og andre spændende aktiviteter for hele familen - er hvad Norefjell har at tilbyde.

Book skiferien online her på siden eller kontakt skiferierådgiverne på 7010 4343.

Skiløbet i Norefjell

Skiområdet går fra 1.010 meters højde og fortsætter ned til 180 meters højde ved dalstationen, hvor Dansk Bilferies hyggelige ferielejligheder er beliggende. Der er store højdeforskelle på Norefjells bakker og du finder mange lange nedfarter, hvoraf den længste er over 6 km lang.
På en skiferie til Norefjell er der ikke mindre end 11 lifter som tilsammen giver adgang til 24 km pister af forskellige sværhedsgrader. I Norefjell, kun ca. 1,5 times kørsel fra Oslo, finder I Nordens største alpine faldhøjde på 1.010 m, samt et varieret og flot skiterræn, der byder på udfordringer til både nybegynderne og de øvede. Norefjell har to begynderområder som ligger oppe på fjeldet ved Norefjell fjeldlandsby.

Aktiviteter på skiferien i Norefjell

Tag på en sjov hundeslædetur og oplev det smukke snelandskab, mens vinden blæser forbi. Har du benzin i blodet så er en ATV-tur med fuld blæsende fart lige noget for dig. Der er selvfølgelig også hyggelige restauranter og caféer, hvor hele familien rigtig kan hygge.
Ingen, uanset alder, kommer til at kede sig på Norefjell, hvor der findes et hav af spændende aktiviteter for hele familien. Norefjell har et stort børneområde lige ved siden af, hvor Dansk Bilferie har ferieboliger, så I kan trygt lade jeres børn rende rundt og lege i det hyggelige børneområde, der er oplyst om aftenen.

Før du bestiller skirejsen til Norefjell

Find din skibolig her på siden eller ring til en af vores skiferierådgivere på tlf. 7010 4343.
Hos Dansk Bilferie får I den absolut billigste skiferie. Alle vores rådgivere har selv været på destinationerne, og kan derfor hjælpe jer med at planlægge den skiferie, der er perfekt for netop jeres familie.
SAMMENSÆT SELV ØNSKEDE BOLIGER
DIN BESTILLING
Til toppen