Søg
KAN VI HJÆLPE?
7010 4343
SKIFERIE & SKIREJSER NORGE - ALLE DE BEDSTE SKIOMRÅDER
I NORGE SAMLET ÉT STED
Norge er en af danskernes absolutte favoritter, når der skal vælges destination til skiferien. Det varierede terræn, snesikkerheden og de børnevenlige forhold danner de perfekte rammer for en skiferie med hele familien.

Dansk Bilferie sender hvert år et stort antal skiglade børnefamilier til de norske fjelde. Uanset om man er helt nybegynder eller mere øvet skiløber, er der masser af muligheder og udfordringer.

Vi kender Norge!
Du kan nemt og enkelt bestille din skirejse til Norge online her på siden eller kontakt en af vores erfarne ferierådgivere som kender de enkelte skiområder og skiboliger som deres egen bukselomme. Ring til os på tlf. 7010 4343 og få en både personlig og kvalificeret rådgivning om din næste skiferie til Norge.

Hvorfor tage på skiferie til Norge?
For os er sagen klar! Når det kommer til skirejser, er Norge det perfekte skiland, som på bedste vis kombinerer fantasktisk skiløb og beliggenhed, da man bor midt på pisten. Her er fem gode grund til at tage til Norge:
 

  • Optimale forhold for børnefamilier
  • Snesikkerhed fra november til april på alle destinationer
  • Mange sjove aktiviteter uden for pisterne
  • Suverænt skiløb kun 4 timers kørsel fra Danmark
  • Varieret terræn med udfordringer på alle niveauer
Læs mere om Norge - Klik her

MEST POPULÆRE SKIOMRÅDER I NORGE

SKIFAKTA
20 km
17 km
17 km
11 km
SKIFAKTA
20 km
12 km
9 km
8 km
SKIFAKTA
11 km
18,5 km
10,8 km
3,1 km
SKIFAKTA
5 km
10 km
9 km
5 km
SKIFAKTA
10 km
8 km
14 km
5 km
SKIFAKTA
8 stk.
7 stk.
8 stk.
3 stk.
SKIFAKTA
3 stk.
5 stk.
6 stk.
3 stk.
SKIFAKTA
7 km
3 km
2 km
2 km
SKIFAKTA
17 stk.
2 stk.
8 stk.
5 stk.
SKIFAKTA
7 km
4 km
2 km
2 km

HVIS DU VIL VIDE MERE OM SKIFERIE I NORGE


Norge tilbyder en snesikkerhed som gør destinationer i alperne grønne af misundelse, men stor snesikkerhed fra november/december til april/maj er ikke det eneste Norge har at byde på. Norge er blandt danskernes fortrukne skidestinationer og hvert år drager tusindvis af danskere på ski  norske fjelde som byder på udfordringer for såvel nybegyndere som mere øvede skiløbere. Norge har alt fra grønne til sorte pister inden for samme nære område, hvilket gør Norge til et godt bud på familiens næste skiferie. Skirejser til Norge er for hele familien og Dansk Bilferie tilbyder et stort udvalg i hyggelige hytter, lejligheder og hoteller i de norske fjelde. Dansk Bilferie prioriterer ferieboligens placering højt. Dvs. langt størstedelen af Dansk Bilferies indkvarteringssteder i Norge er udvalgt efter ski-in / ski-out princippet som giver en stor frihed.

HVORFOR TAGE PÅ SKIFERIE I NORGE?


Norge er en af danskernes absolutte skifavoritter. Hvert år tager tusindvis af danske på ski i de norske fjelde for at nyde solen, sneen og det fantastiske skiløb, som byder på udfordringer til hele familien. Vores mest populære destinationer i Norge er Hemsedal, Trysilog Hafjell.

I Norge finder I alt, hvad I har brug for til den perfekte familieskiferie. I bor i hyggelige hytter og lejligheder, der altid ligger tæt eller midt på pisterne. Det giver en skiferie, hvor hygge og skiløb er i centrum. Alle vores skiområder i Norge er børnevenlige, og mange steder finder I afgrænsede børneområder, hvor de mindste kan få den bedste start på ski.

TRANSPORT TIL NORGE - FÅ TIMER FRA FANTASTISK SKILØB!


Når I skal på skiferie i Norge er det oplagt selv at køre. Det gør skiferien langt billigere, end I tror, og bringer jer hurtigt til skønne skioplevelser. Tag færgen noget af vejen og få et tiltrængt afbræk i køreturen. I kan bl.a. sejle København – Oslo, Frederikshavn - Oslo og Hirtshals – Larvik.

Når færgen er i havn, er der kun få timers kørsel til noget af Norges bedste skiløb. Fx er der kun 1,5 time fra Oslo til Norefjell, og det hyggelige familieområde Gautefall ligger tæt ved Larvik, hvor færgen fra Hirtshals kommer ind.

SKILØBET I NORGE - ALPINT SKI I VERDENSKLASSE


I Norge behøver I ikke at være bekymrede for, om der er sne nok. På alle destinationer er der snesikkert fra november til april, og der er masser af åbne pister med indbydende puddersne hele sæsonen.

Skiterrænet byder på udfordringer for begyndere såvel som veteraner og legesyge sjæle. På alle destinationer finder I pister i alle ender af farveskalaen, og mange steder kan familiens fartglade få et adrenalinsus i nogle af Norges største snowboardparker.

Til trods for at fjeldene ikke er så høje som alperne foretrækker mange danske Norge pga. de gode sneforhold vinteren i gennem. Man skal dog være opmærksom på at nedfarterne i Norge er kortere end i alperne. De relativt mindre og mere overskuelige skiområder i Norge og hytterne samt lejlighedernes placering tæt på pistene gør Norge til familiens foretrukne skiland.

Alle skiområder har ligeledes mange lægivende skovløjper som især børn og nybegyndere kan have glæde af. Om du vælger en skiferie i Norge eller alperne undgår man ikke liftkø i de store uger såsom uge 7. Norge er dog kendt for ikke at have lange køer ved lifterne og god plads på pisterne, hvilket særligt nybegyndere kan nyde godt af. Vælger man en skiferie i Norge har man ud over slalom også mulighed for at benytte de mange kilometer landrendsløjper som i modsætning til alperne ofte er placeret på fjeldet. Når du tager på skiferie til Norge, har man således mulighed for at kombinere slalom med langrend og derved opleve den storslåede natur som udfolder sig på øde og ubeboede fjeldplateauer, hvor du/I har en fantastisk udsigt over sneklædte fjeldtoppe og de dybe fjorde i dalen.

INDKVARTERING I NORGE


I Norge bor I typisk i hyggelige og karakteristiske bjælkehytter med god plads til hele familien, og mange hytter har faciliteter som fx brændeovne og sauna.

Næsten alle hytter og lejligheder ligger enten meget tæt på pisten eller direkte på den. Det gør det nemt at tage en pause derhjemme i løbet af dagen, hvis familiens yngste eller ældste bliver trætte.

INDEN DU BESTILLER SKIREJSER TIL NORGE


Inden du bestiller din næste skirejse til Norge er det ligeledes vigtigt at du overvejer hvilke krav du/I har til skiområdet, herunder hvor stort skiområdet skal være, løber i på langrend eller udelukkende alpint (eller slalom som alpin skiløb kaldes i Norge) osv.

En skiferie i Norge behøver ikke udelukkende at bestå af enten alpint skiløb eller langrend. Mange skidestinationer i Norge tilbyder et væld af aktiviteter, såsom hundeslædekørsel, kanefart, kælketure, spabade, isfiskeri mm.

Afterski hænger for mange danskere uadskilleligt samme med skiferien. Afterski stemningen er mere eller mindre udprægede på de forskellige destinationer i Norge og det er derfor vigtigt inden man booker gør sig det klart hvorvidt man ønsker sig en afterski stemning ”a la Østrig” eller en hyggelig, men mindre larmende afterski med varm chokolade. Mange danskere vælger at tilbringe afterskien hjemme i hytten enden foran pejsen/kaminen eller i saunaen som mange hytter og lejligheder er udstyret med.

MASSER AF AKTIVITETER UDEN FOR PISTEN


Skirejser til Norge er meget mere end bare skiløb og dagen behøver ikke at slutte, når I tager skiene af. I kan fx prøve kræfter med den olympiske bobslædebane i Hafjell, køre på snescooter i Hemsedal, nyde badelandet i Hovden, tage i biografen i Trysil og meget meget  mere.

I alle byer er der gode indkøbsmuligheder og hyggelige caféer og restauranter, og mange steder er der også mulighed for at stå på ski om aftenen på oplyste pister.

FÅ HJÆLP TIL AT BESTILLE SKIFERIEN TIL NORGE


Den årlige skirejser står højt på familiens øsnkeliste og det er derfor vigtigt at man er godt forberedt. Er I i tvivl om, hvor skiferien skal gå til? I er altid velkomne til at kontakte os for gode råd om destinationer, indkvartering, aktiviteter og alt det andet, der skaber den perfekte skiferie for jer.

Dansk Bilferie er eksperter i skirejser til Norge. Alle vores ferierådgivere har besøgt vores destinationer i Norge mange gange, og er rigtig godt klædt på til at hjælpe jer med at planlægge skiferien. Ring til dem på 7010 4343. De svarer glædeligt på jeres spørgsmål. Desuden er vi selvfølgelig selv meget glade for at stå på ski og kan derfor fortælle jer om vores personlige erfaring med skirejser til Norge.
SAMMENSÆT SELV ØNSKEDE BOLIGER
DIN BESTILLING