KAN VI HJÆLPE?
7010 4343
SKIFERIE & SKIREJSER ØSTRIG - ALLE DE BEDSTE SKIOMRÅDER
SAMLET ÉT STED
Høj alpesol, brede boulevarder, verdensklasse skiløb og svimlende smukke panoramaudsigter. Charmerende byer, shopping af international standard og verdens bedste afterski. Total forkælelse i kejserlige spabade og masser af aktiviteter for de mindste. Det er, hvad der venter jer på skiferie i Østrig.

Find & bestil nemt familiens næste skiferie til Østrig her! Navnet siger alt! Dansk Bilferie er kør-selv ekspert på skiferie til Østrig. Stort udvalg til de bedste destinationer... og langt billigere end du tror.

Vi kender Østrig!
Dansk Bilferies erfarne ferierådgivere har besøgt de enkelte skiområder i Østrig og kan derfor give dig en både personlig og kvalifeceret rådgivning. Ring til os på tlf. 7010 4343 og lad os hjælpe dig med at finde den perfekte skiferie til Østrig.
Hvorfor skal du bestille skiferie til Østrig?
Tusindevis af danskere drager hvert år til de østrigske alper for at nyde både skiløbet, solen, den østrigske charme og det hyggelige samvær uden for pisterne.
Nedenfor kan I se nogle af grundene til, hvorfor jeres næste skiferie bør gå til Østrig.

  • Flere tusinde kilometer fantastisk skiløb
  • Stemningsfyldte byer med den autentiske, østrigske charme
  • Afterski efter alle kunstens regler
  • Mange udfordringer for selv de mest erfarne skiløbere
Læs mere om Østrig - Klik her

MEST POPULÆRE SKIOMRÅDER I ØSTRIG

SKIFAKTA
Ingen
280 km
483 km
97 km
SKIFAKTA
Ingen
56 km
118 km
28 km
SKIFAKTA
Ingen
12 km
113 km
15 km
SKIFAKTA
Ingen
53 km
59 km
15 km
SKIFAKTA
Ingen
140 km
128 km
11 km
SKIFAKTA
0 km
46 km
91 km
15 km
SKIFAKTA
Ingen
45 km
73 km
23 km
SKIFAKTA
0 km
32 km
78 km
18 km
SKIFAKTA
Ingen
90 km
95 km
15 km
SKIFAKTA
Ingen
72 km
66 km
22 km
SKIFAKTA
Ingen
169 km
382 km
74 km
SKIFAKTA
Ingen
57 km
109 km
94 km
SKIFAKTA
Ingen
10 km
10 km
10 km
SKIFAKTA
Ingen
60 km
36 km
4 km
SKIFAKTA
Ingen
35 km
55 km
20 km
SKIFAKTA
cm
cm
cm
cm

HVIS DU VIL VIDE MERE OM SKIREJSER TIL ØSTRIGHvert år holder mange tusinde danskere skiferie i Østrig. En skiferie i Østrig hører derved til et af de danskernes foretrukne ferieformer. Skisportstederne i Østrig er placeret i den centrale eller den vestlige del af Østrig, hvilket gør, at de ligger relativt tæt på Danmark og derfor oplagte rejsemål, når der skal vælges skiferie. Østrigs gæstfrihed og et overkommeligt prisniveau er også vigtige årsager til at Østrig i mange år har været danskernes foretrukne skiferiedestination.


HVORFOR TAGE PÅ SKIFERIE TIL ØSTRIG?


Skiferie i Østrig er en af danskernes foretrukne ferieformer. Her nyder tusindvis af sneglade familier hvert år den høje sol, den blå himmel og det perfekte skiløb, som man kun finder i Alperne. Blandt de mest populære destinationer finder I Wagrain, Zell am Zee, Bad Gastein og Sölden.

Den østrigske natur er helt uovertruffen, og med de mange gletsjere, dale og åbne bjerglandskaber får I fra lifterne en panoramaudsigt, der er så smuk, at den er vanedannende.

For familier danner Østrig de perfekte rammer for skiferien. I det store og meget varierede terræn er der skiløb for alle lige fra nybegynderen til den allermest garvede skientusiast, og på mange af vores destinationer finder I afgrænsede børneområder til de mindste.

TRANSPORT TIL ØSTRIG - ALPERNE ER TÆTTERE PÅ END I TROR


Tag bilen, når I skal på skiferie i Østrig. Det gør skiferien meget billigere, og der er slet ikke så langt, som mange tror. Til manges overraskelse kan de fleste af vores destinationer nås på under 15 timer i bil. Derfor behøver I heller ikke nødvendigvis at bruge tid og penge på en overnatning på vej på skiferie i Østrig. Hvis I kører fra Sjælland, kan I tage færgen fra Gedser – Rostock. Det sparer jer tid og kilometer, og giver et tiltrængt afbræk på køreturen.

SKILØBET I ØSTRIG - DET BEDSTE ALPINSKILØB I ALPERNE


På en skiferie til Østrig finder I alt, hvad jeres skihjerter kan begære. Alle destinationer byder på flere hundrede kilometer skiløb, og på nogle destinationer som får I med et liftkort adgang til mere end 800 km velpræparerede pister.

Det store og alsidige terræn giver jer mulighed for at afprøve alle alpine discipliner, og på mange destinationer er der også gode muligheder for langrendsskiløb.

Til de mange hundrede pistekilometer i Østrig hører også moderne liftsystemer, der gør transporten mellem de forskellige områder nem og minimerer ventetiden på jeres skiferie.

For øvede skiløbere er Østrig et ultimativt hit. På de mange røde og sorte pister kan skiløbet forbedres, og i off-pisten venter der mange steder store skioplevelser og udfordringer. På mange destinationer er der desuden mulighed for at prøve kræfter med sorte pukkelpister, olympiske styrtløbsbaner og veludstyrede snowparker.

Til det fantastisk skiløb hører der også en fantastisk skiskole. Skilærerne i Østrig er nogle af verdens bedste, og i den østrigske skiskole finder I hold på alle niveauer. På de fleste destinationer er der indrettet store, afskærmede børneområder, hvor børnene kan lege skiløbet ind i trygge omgivelser.

INDKVARTERING I ØSTRIG


I Østrig har I mulighed for at bo i skiboliger i forskellige størrelser og prislejer, og I kan således finde den indkvartering, der passer jeres familie bedst.

I Østrig er der indkvartering for alle. I bor typisk i skilejligheder, på skihoteller eller hyggelige pensionater, der alle ligger tæt på enten pisten eller liften. Skal det være ekstra godt, kan I vælge en af vores større og lækre hoteller, hvor standarden er høj og halvpension er inkluderet. På skiferie i Østrig er der rig mulighed for spa- og wellnessoplevelser, og på mange hoteller er der adgang til swimmingpool, sauna osv.

SKIERJSER MED INDHOLD - AKTIVITETER UDEN FOR PISTERNE I ØSTRIG
 


Når I tager på skiferie i Østrig, er det ikke kun underholdningen på pisterne, der er i top. Mange vælger også Østrig på grund af den unikke stemning i de østrigske byer, hvor I finder masser af liv, charme, romantik og festlig stemning.

Skidestinationerne i Østrig byder på aktiviteter som fx hundeslædekørsel, kilometerlange kælkebakker, tropiske badelande og seværdigheder som drypstenshuler og saltgruber.

Traditionen tro byder Østrig også på den traditionelle afterski, som for mange er en vigtig del af en fuldendt skiferie. På de mange stemningsfulde afterskisteder kan I nyde glühwein og jägertee, mens I synger med på tyrolermusik og danser på bordene. For natteravnene er Østrig desuden et slaraffenland af barer og natklubber, hvor I kan danse til langt ud på natten.

Til livsnyderne er Østrig det perfekte valg. På flere destinationer er der en stolt tradition for spa- og wellness, og I har rig mulighed for at blive forkælet efter en lang dag på ski. Prøv fx de kejserlige bade i Bad Gastein eller de udendørs termalbade i Sölden.

FØR I BESTiLLER JERES SKIFERIE TIL ØSTRIG


I skal på ski i Østrig, men hvor skal skiferien gå til? I er altid velkomne til at kontakte os for gode råd om destinationer, indkvartering, aktiviteter og alt det andet, der skaber den perfekte skiferie for jer.

Alle vores skiferierådgivere er garvede skiløbere, og har besøgt vores destinationer i Østrig mange gange. De har siddet i lifterne, kørt på pisterne og sovet på hotellerne. Derfor er de rigtig godt klædt på til at hjælpe jer med at planlægge skiferien. Ring til dem på 7010 4343 for at høre mere om skiferie og skirejser til Østrig.
SAMMENSÆT SELV ØNSKEDE BOLIGER
DIN BESTILLING