KAN VI HJÆLPE?
7010 4343
Nulstil valg
Du har valgt:
Se pistekort
Praktiske oplysninger
Snegaranti
Skifakta
Billede 1 af 7

Liftkort

Skileje

Skiskole

Skiferie Orsa Grönklitt

Skiferie & skirejser i Orsa Grönklitt - Perfekt til skiferie med familien
I Orsa Grönklitt finder du 23 velpræparerede pister i alle sværhedsgrader -fra grøn til sort. Det siges at Orsa Grönklitt er Sveriges bedste område til langrend med gode og vekslende spor, med masser af sne helt fra november til slutningen af april. I Orsa Grönklitt er børnene VIP-gæster! Her findes mange børnevenlige bakker samt en børne-snowpark og ski cross-bane. Orsa Grönklitt byder endvidere på gode spisesteder og underholdning når du har brug for en pause fra skiløbet. Nyd en middag med en smuk udsigt eller snup en kop varm kakao når benene skal have et hvil. Læs mere
Rejs også på følgende datoer:
Vælg ønskede
periode her
19.01 til 23.01
Søndag - Torsdag
Se kortuge priser
Se uge priser
6 Boligtyper
Sorter:
Nedenstående er ledig på andre datoer eller kræver, at du vælger 2 boliger.
Tilpas resultater
Boligtype
Boligstørrelse
Antal soverum / bad
I boligen
Afstand Lift / Piste
Intet resultat

Vi fandt desværre ingen resultater som matcher alle de valgte kriterier.
Sidstvalgte kriterie "VALG" er derfor blevet fjernet.
Intet resultat

Området har desværre ingen pladser som matcher følgende kriterier:Din søgning tager derfor ikke højde for ovenstående kriterier
Intet resultat

NULSTIL SØGEKRITERIER

Desværre - intet resultat
Desværre - ikke muligt
Desværre - ikke muligt
Skiferie Orsa Grönklitt
Vælg boligtype
Fra: 67 DKK
pr. person pr. nat
ved 8 pers.
6 ledige boliger
<< Tilbage
Se på kort

Læs mere om skiferie i Orsa Grönklitt her...

Hvorfor tage på skiferie i Orsa Grönklitt?
I Orsa Grönklitt finder I varieret skiløb og mange gode indkvarteringssteder. Se de vigtigste grunde til at vælge Orsa Grönklitt nedenfor.

  • Sveriges smukkeste natur
  • Perfekt til skiferie med familien
  • Både alpint, langrend og snowboard
  • Enestående dyrepark til en pause fra skiløbet
  • Flotte indkvarteringsmuligheder tæt på pisten
Vi kender Orsa Grönklitt!
Vores ferierådgivere har besøgt Orsa Grönklitt og kender derfor både skiområdet og de enkelte boligtyper. Få en både personlig og kvalificeret rådgivning om din næste skiferie i Sverige.

Bestil nemt og billigt skiferie til Orsa Grönklitt online her på siden eller ring 7010 4343 hvor Dansk Bilferies erfarne ferierådgivee sidder klar til at hjælpe og rådgive om skiferie til bl.a Orsa Grønklitt.
 

Skiløbet i Orsa Grönklitt

For den alpine skiløber er det let at finde sine favoritpister. På syd og vest siden finder du de lettere pister til børn, familier og begyndere. På nord og øst siden venter de lidt større udfordringer som Berguven, Helan, Halvan og Biffen (off-piste). På den nordlige og østlige side finder du også konkurrence pisterne, hvor selv de erfarne skiløbere bliver udfordret. Er du til langrend er Orsa Grönklitt det helt rigtige sted med totalt 80 km spor, hvoraf 9 km er oplyste om aftenen.
Orsa Grönsklitt er perfekt til skiferie med familien i Sveriges smukkeste natur. Her er gode muligheder for både alpint, langrend og snowboard på skiferie til Orsa Grönklitt. Her har I som familie en fantastisk mulighed for en uforglemmelig skiferie i smuk natur med mange oplevelser – både med og uden ski.
Alpint, langrend eller snowboard? Det hele er muligt på skiferie til Orsa Grönklitt! Her er noget for alle uanset smag.

Børnenes skiparadis

I den fremragende skiskole kan alle lære at stå på ski -både alpint og langrend. For børn fra 3 år findes der både grupper og privatundervisning med masser af leg og sjov i sneen.
Børnenes Vasaløb er årets sjoveste langrendsløb for alle aldre. Her fyldes blåbærsporet op med både forældre og børn, og i mål findes en spændende overraskelse.
Blandt de 23 forskellige pister i Orsa Grönklitt er mange af dem børnevenlige. Blåbærskoven byder på sjove figurer og spændende snoede bakker.
Blåbærklubben er børnenes favorit, og byder på en masse spændende eventyr som bl.a. skattejagt og børnenes afterski med kreative aktiviteter, diskotek og forfriskninger.

Aktiviteter på skiferien i Orsa Grönklitt

Tag familien med på en hyggelig vinterfisketur. I nærheden finder I Rädsjön hvor der er masser af ørreder og gode læpladser hvor I kan grille.
Efter en lang dag på ski kan du få en skøn behandling i Grönklitt Spa med massage og ansigtabehandlinger.
Inviter familie og venner på en hyggelig og anderledes aften i den smukt beliggende bræddehytte på Rädsjöns strand. Her kan i nyde en velsmagende middag tilberedt over åben ild.
Udover varieret og godt skiløb har Orsa Grönklitt en enestående dyrepark – så tag en pause fra skiløbet og oplev ulve, sibiriske tigere, ræve, bjørne, losser, hornugler m.m. Dyreparken er alletiders oplevelsesmulighed hvis I har lyst til at opleve andet end pisterne.
Tag en hyggelig tur i en hundeslæde og oplev den fantastiske svenske natur -perfekt for både børn og voksne. Kør gennem det smukke vinterlandskab på snescootere og nyd omgivelserne sammen.

Før du bestiller skiferie i Orsa Grönklitt

I Orsa Grönklitt bor I i hytter, der alle ligger forholdsvis tæt på pisterne og lift -de store hytter har endda ski-in / ski-out. I kan starte søgningen efter jeres foretrukne hytter online her på siden, eller kontakte en af vores erfarne ferierådgivere, som alle kender området og de enkelte boligtyper. I får naturligvis samme pris om I bestiller skiferien online eller via telefonen.

Finder du ikke lige det du søger her på siden, kan vi anbefale skiferie.dk som også er ekspert på skiferie til Orsa Grönklitt. Klik her.
Det kan være en stor beslutning at finde ud af, hvad der er den helt perfekte skiferie for netop jeres familie. Derfor er I selvfølgelig meget velkomne til at kontakte en af vores erfarne skiferierådgivere, som selv har besøgt skidestinationerne på 7010 4343.

Alle vores rådgivere er erfarne skiløbere og kender alle vores skidestinationer. De ved derfor også præcis, hvordan I får den bedste skiferie i Sverige.
SAMMENSÆT SELV ØNSKEDE BOLIGER
DIN BESTILLING
Til toppen