KAN VI HJÆLPE?
7010 4343
Nulstil valg
Du har valgt:
Se pistekort
Praktiske oplysninger
Skifakta
Billede 1 af 20

Liftkort

Skileje

Skiskole

Skiferie til Rauland

Tag familien med på skiferie til Rauland i Norge
Rauland i storslåede Telemarken i Norge byder på skioplevelser for hele familien, og der er både udfordringer for de mindste i børneområdet og for familiens erfarne skiløbere. Telemarken er især kendt for de mange langrendsmuligheder, og det er der naturligvis også i Rauland, som byder på hele 150 km langrendsløjper. Start f.eks. med en lille tur på små 5 km rundt om søen, og nyd en enestående naturoplevelse. I Rauland finder I også Norges største kælkeanlæg, hvor I kan boltre jer på hele 3 kælkebakker. Her er garanti for et sjovt adrenalinkick - også for jer, der ikke står så meget på ski! Læs mere
Rejs også på følgende datoer:
Vælg ønskede
periode her
07.02 til 14.02
Fredag - Fredag
08.02 til 15.02
Lørdag - Lørdag
09.02 til 16.02
Søndag - Søndag
09.02 til 15.02
Søndag - Lørdag
09.02 til 14.02
Søndag - Fredag
09.02 til 13.02
Søndag - Torsdag
Se kortuge priser
Se uge priser
6 Boligtyper
Sorter:
Nedenstående er ledig på andre datoer eller kræver, at du vælger 2 boliger.
Tilpas resultater
Boligtype
Boligstørrelse
Antal soverum / bad
I boligen
Faciliteter
Afstand Lift / Piste
Boligområde
 • Holtardalen
 • Tiur
 • Vierli
 • Intet resultat

  Vi fandt desværre ingen resultater som matcher alle de valgte kriterier.
  Sidstvalgte kriterie "VALG" er derfor blevet fjernet.
  Intet resultat

  Området har desværre ingen pladser som matcher følgende kriterier:  Din søgning tager derfor ikke højde for ovenstående kriterier
  Intet resultat

  NULSTIL SØGEKRITERIER

  Desværre - intet resultat
  Desværre - ikke muligt
  Desværre - ikke muligt
  Skiferie Rauland
  Vælg boligtype
  Fra: 161 DKK
  pr. person pr. nat
  ved 12 pers.
  9 ledige boliger
  << Tilbage
  Se på kort

  Læs mere om Rauland her...

  Derfor skal I tage familien med til Rauland
  Rauland har sjove oplevelser for både de mindste, teenagerne og de voksne, så I kommer helt sikkert ikke til at kede jer på skiferien. Se her, hvorfor I skal vælge Rauland:
  • Et liftkort til hele Rauland
  • Snowboard: Terrænparker og offpiste 
  • Alpint skiløb
  • 150 km langrendsløjper
  • Norges største kælkeanlæg 
  Det største område i Telemarken
  Rauland er det største område i Telemarken, som er Norges største sammenhængende skiområde. Det er perfekt for familier, da Rauland byder på skiløb for flere niveauer. Her er både pister til nybegyndere og skiskole, terrænparker og offpiste for snowboardere samt vilde nedfarter for de erfarne skiløbere. 

  Bestil skiferien til Rauland i Norge her på siden eller ring til os på 7010 4343, så sidder vi klar til at hjælpe.

  Adrenalinkick for hele familien

  Vil I på snescootersafari, prøve kræfter med kiting eller måske køre kundeslæde - så er Rauland stedet! Kun fantasien sætter grænser, for området byder på mange forskellige muligheder. Telemarken er storslået, så det er om at få oplevet så meget som muligt, når I er på skiferie!
  Vil I have adrenalinkick for hele familien, så er Rauland det helt rigtige valg! Tag både store og små med til Norges største kælkeområde, der byder på 3 sjove og vilde kælkebakker! I bestemmer selv farten på kælken, så selv de mindste, kan være med! Er de under 10 år, skal de dog køre med en voksen.

  Sådan kommer I til Rauland

  Det er også en mulighed at flyve til Oslo (Gardemoen) eller Sandefjord og så leje en bil. Køreturen fra Oslo tager cirka 4 timer og fra Sandefjord er der cirka 3 timer.
  Når familien skal på skiferie til Rauland i Norge, kan I f.eks. vælge at køre hele vejen. Det tager cirka 9 1/2 time fra København og cirka 12 timer fra Vejle.

  I kan også vælge at få et hvil undervejs, når I tager færgen fra Hirtshals til Langesund, så tager turen omkring 9 timer.

  Alpint skiløb, snowboard og langrend i Rauland

  Snowboard
  I Rauland vil både nybegynderen og den erfarne snowboarder blive udfordret. Her er 28 nedfarter, off-piste, terrænpark og bratte løjper for de rigtig modige!

  Langrend
  Rauland byder på hele 150 km langrend, så I har rig mulighed for at tage ud sammen og nyde den storslåede natur - det kan varmt anbefales!
  Vælg mellem alpin, snowboard og langrend
  Tag på en uges skiferie til Rauland, og I kommer helt sikkert ikke til at kede jer! Med fantastiske muligheder for både alpin, snowboard og langrend kan hele familien blive udfordret, og I kan nyde oplevelserne både sammen eller hver for sig.

  Tag børnene med på ski i Rauland

  Området er overskueligt, så børnene (og forældrene) vil hurtigt føle sig trygge, inden turen går mere ud i terrænet, når de er blevet mere øvede.
  Børnene vil elske en skiferien til Rauland, hvor de bliver mødt af søde og imødekommende skilærere. Er de helt nye på ski, er det oplagt at starte på skiskolen i børneområdet, der byder på rullebånd.
  SAMMENSÆT SELV ØNSKEDE BOLIGER
  DIN BESTILLING
  Til toppen