KAN VI HJÆLPE?
7010 4343
Nulstil valg
Du har valgt:
Se pistekort
Praktiske oplysninger
Snegaranti
Skifakta
Billede 1 af 8

Liftkort

Skileje

Skiskole

Skiferie Skeikampen - Hytter & lejligheder

Skiferie & skirejser Skeikampen - Ægte norsk fjeldferie ved Lillehammer
Skeikampen er særdeles velegnet til børnefamilier med sine 21 alpine løjper, hvor størstedelen består af lette og middelsvære pister. Du finder også en stor og flot terrænpark med mange udfordringer til enhver sværhedsgrad. Prøv f.eks. den sorte pist for de sejeste skiløbere og snowboardere. I Skeikampen vil du næsten altid bo med direkte adgang til løjpen, så dagens skiløb starter lige uden for døren. Har du ikke fået nok skiløb i løbet af dagen? Så kan du fornøje dig med aftenski flere aftener om ugen, med oplyste pister helt til kl. 20.00! Læs mere
Rejs også på følgende datoer:
Vælg ønskede
periode her
18.01 til 25.01
Lørdag - Lørdag
19.01 til 26.01
Søndag - Søndag
17.01 til 19.01
Fredag - Søndag
19.01 til 24.01
Søndag - Fredag
19.01 til 23.01
Søndag - Torsdag
Se kortuge priser
Se uge priser
19 Boligtyper
Sorter:
Nedenstående er ledig på andre datoer eller kræver, at du vælger 2 boliger.
Tilpas resultater
Boligtype
Boligstørrelse
Antal soverum / bad
I boligen
Faciliteter
Afstand Lift / Piste
Boligområde
 • Austlid
 • Intet resultat

  Vi fandt desværre ingen resultater som matcher alle de valgte kriterier.
  Sidstvalgte kriterie "VALG" er derfor blevet fjernet.
  Intet resultat

  Området har desværre ingen pladser som matcher følgende kriterier:  Din søgning tager derfor ikke højde for ovenstående kriterier
  Intet resultat

  NULSTIL SØGEKRITERIER

  Desværre - intet resultat
  Desværre - ikke muligt
  Desværre - ikke muligt
  Skiferie Skeikampen
  Vælg boligtype
  Fra: 94 DKK
  pr. person pr. nat
  ved 9 pers.
  48 ledige boliger
  << Tilbage
  Se på kort

  Læs mere om Skeikampen her...

  Hvorfor tage på skiferie i Skeikampen?
  Skeikampen har bl.a. nogle flotte lejligheder direkte på pisten. Her se nedenfor hvorfor du skal vælge Skeikampen: 

  • Et af de største familiehit i Norge
  • 17 pister med forskellige sværhedsgrader
  • Gode beskyttede børneområder med aktiviteter for både store og små
  • En af de mest snesikre destination i hele Norden
  • 200 km lange langrendsløjper over fjeld og skov
  • Restauranter, dagligvarebutik, svømmebassin (mod betalign) og meget mere.

  Vi kender Skeikampen!
  Skeikampen byder på skiferie med snegaranti og  aktiviteter for hele familien.

  I kan glæde jer til et 3000 kvm stort børneområde med rullebånd, Velkomstcenter med svømmebassin (mod betaling), legerum, ungdomsrum og familierestaurant.

  Familievenligt og med boliger lige ved løjpen er Skeikampen ét af de største familiehit i hele Norge. Flere restauranter i terrænnet og i området.

  Find og book skiferien til Skeikampen online eller kontakt en af vores skieksperter på 7010 4343 for gode råd og vejledning.

  Skeikampen for børn

  God skiskole for børn, 3000 kvm stort børneområde. 2 rullebånd i børneområdet, gril hytte med selvbetjening, bænke ved børneområdet og toilet faciliteter tæt på. 

  Legerum, ungdomsrum og svømmebassin (mod betaling) på Velkomstcenteret. Gode familie restauranter og meget mere. Skeikampen er et familievenligt skisportssted i Norge beliggende 3 timers kørsel fra Oslo.

  Skeikampen byder på en snesikret skiferie med aktiviteter for hele familien. Med sine beskyttede børneområder, hvor det bl.a. er 2 rullebånd, legeområde. lille lift, grillhytte med selvbetjening og flere bænke i området.

  Det er skøjtebane ved Skei Vikingeland og Ole Ekspress liften. Skeikampen et af de største familiehit i hele Norge.

  Skiløb og snowboard i Skeikampen

  For dem der godt kan lide sus og fart over feltet, er der rig mulighed for at få et adrenalinkik i områdets to snowboardparker, hvor den blå og sorte pist udfordrer både nybegyndere og de mere øvede. Der er selvfølgelig også både en ski- og snowboardskole.
  Tag med Dansk bilferie til Skeikampen og oplev det bedste af, hvad Norge har at tilbyde. Skeikampen byder på en bred vifte af forskellige skiløb, både alphint og langrend, så du er garanteret, at der er noget for hele familien. Med 21 pister med forskellige sværhedsgrader kan Skeikampen tilbyde udfordringer til skiløbere på alle niveauer.

  Langrend i Skeikampen

  Tæller man nettet med til Peer Gynth er der i alt 600 km opkørte løjper. Der er mulighed for både korte og lange terrænture.
  Området er kendt for sine godt 200 km lange velpræparerede langrendsløjper med et varieret og yderst smukt terræn. Løjpen strækker sig over skov og fjelde, med en fantastisk udsigt ud over Norges smukke natur.

  Aktiviteter på skiferien i Skeikampen

  Har du lyst til mere efter en dag på ski, er der pool (mod betaling) ved velkomstcenteret, her finder i også en god familieresturant med buffet. på velkomstcenteret er der desuden ungdomsrum og legerum. Tag en tur på skøjter på skøjtebanen ved Skei vikingeland.
  Supermarked findes ved Segelstad Ster, der er godt udvalg af dagligvare.
  Når benene er ømme efter at have stået på ski hele dagen, er det tid til at samle famlien rundt om den varme pejs i de hyggelige ferieboliger.

  Som Norges mest alsidge skisportssted byder Skiekampen også på mange andre spændende aktiviteter uden for skiløbet for både børn og voksne.

  Book skiferien til Skeikampen online

  Book din skibolig online eller ring til en af vores skiferierådgivere på tlf.: 7010 4343. Alle vores rådgivere har selv været på destinationerne, og kan derfor hjælpe jer med at planlægge netop den skiferie, der passer til dig og din familie.

  Finder du ikke lige det du søger her på siden, kan vi desuden anbefale skiferie.dk som også er ekspert på skiferie til Skeikampen.
  Skeikampen har med garanti de bedste rammer for, at du og din familie får en fantastisk skioplevelse på et af Norges smukkeste skisportssteder. Hos Dansk Bilferie er I garanteret den billigste skiferie til Skeikampen. Uanset om I bestiller online eller ringer og booker, vil prisen være den samme.
  SAMMENSÆT SELV ØNSKEDE BOLIGER
  DIN BESTILLING
  Til toppen