KAN VI HJÆLPE?
7010 4343
Nulstil valg
Du har valgt:
Se pistekort
Praktiske oplysninger
Skifakta
Billede 1 af 14

Liftkort

Skileje

Skiskole

Skiferie i Spindleruv Mlyn - Danske skilærere

En rigtig perle for hele familien - Gode priser og gode pister
Dette skiområde er nyt for mange danskere, men ikke desto mindre er det en rigtig lille perle. Spindleruv Mlyn i Tjekkiet ligger i den smukke nationalpark Krkonose og i området er der et godt udvalg af både blå, røde og sorte pister. Der er flere fordele ved at vælge Spindleruv Mlyn blandt andet ligger det i god køre afsted fra Danmark og så er det bare stadig meget billigere i Tjekkiet, end de fleste andre skilande i Alperne. Det er hyggeligt, har mange smukke bygninger og hyggelige hytter og lever på alle måder op til et moderne skisportssted. Vi har et unikt samarbejde med Maskot Guideservice som bl.a. tilbyder dansk skiskole. Find jeres næste skiferie her og book den på hjemmesiden eller ring til en af vores dygtige ferierådgivere på 7010 4343. Læs mere
Rejs også på følgende datoer:
Vælg ønskede
periode her
07.02 til 14.02
Fredag - Fredag
08.02 til 15.02
Lørdag - Lørdag
09.02 til 16.02
Søndag - Søndag
09.02 til 15.02
Søndag - Lørdag
09.02 til 14.02
Søndag - Fredag
09.02 til 13.02
Søndag - Torsdag
Se kortuge priser
Se uge priser
5 Boligtyper
Sorter:
Nedenstående er ledig på andre datoer eller kræver, at du vælger 2 boliger.
Tilpas resultater
Boligtype
Boligstørrelse
Antal soverum / bad
I boligen
Faciliteter
Pension
Afstand Lift / Piste
Intet resultat

Vi fandt desværre ingen resultater som matcher alle de valgte kriterier.
Sidstvalgte kriterie "VALG" er derfor blevet fjernet.
Intet resultat

Området har desværre ingen pladser som matcher følgende kriterier:Din søgning tager derfor ikke højde for ovenstående kriterier
Intet resultat

NULSTIL SØGEKRITERIER

Desværre - intet resultat
Desværre - ikke muligt
Desværre - ikke muligt
Skiferie Spindleruv Mlyn
Vælg boligtype
Fra: 435 DKK
pr. person pr. nat
ved 5 pers.
16 ledige boliger
<< Tilbage
Se på kort

Herligt familieområde med masser af muligheder Spindleruv Mlyn

Skiskole og Guideservice
Helt specielt i Spindleruv Mlyn har vi samarbejde med Maskot Guideservice med danske guider og skiinstruktører. Guiderne er at finde hele dagen på deres kontor-skiudlejning og skiopbevaring ved Medvedin liften. Her kan de hjælpe med alt fra leje ski, bestilling af skiskole (med dansktalende instruktør til børn) få svar på praktiske spørgsmål eller bare hyggesnakke.? Derudover tilbyder Maskot en unik service med tjekkisk support der også taler dansk, de kan kontaktes under hele ferien hvis man har brug for hjælp med sproget.
Det største område i Tjekkiet
Spindleruv Mlyn er det største, mest berømte og mest udfordrende skiområde i Tjekkiet. Her finder I et meget varieret terræn med 25 km pister og 15 lifter, som er med til at danne rammen om jeres skiferie. Foretrækker I at stå på snowboard, kan I nyde godt af de to moderne snowparker med bl.a. halfpipe, J-bar og boadercross tracks, og hvis I ønsker at prøve kræfter med langrend, venter der 75 km velplejede løjper. 

Find og book jeres skiferie her på hjemmesiden eller ring til en af vores erfarne skieksperter på tlf. 7010 4343. De sidder klar til at give jer gode råd og vejledning til at vælge netop den skiferie, der passer til jeres ønsker og behov.

Alt om Spindleruv Mlyn

Book online eller ring
Find og book jeres næste skiferie online her på hjemmesiden eller kontakt en af vores erfarne skieksperter på
tlf. 7010 4343. De sidder klar til at give jer gode råd og vejledning til at vælge netop den skiferie, der passer til jeres ønsker og behov.
Godt familieområde
Spindleruv Mlyn er et rigtig godt familie område. Det ligger i den smukke nationalpark Krkonose. I dalen finder I to skiområder Medvedin og Svaty Petr, som ligger ca. 3 km fra hinanden, og her er et godt udbud af blå, røde og sorte pister, hvilket giver skønt skiløb til både ny skiløbere og til de mere øvede. Byen er hyggelig og stemningsfuld, og ligger ca. 1000 m.o.h., mens skiområdet ligger 1320-1575 m.o.h.

Et udvalg af vores gode boliger i Spindleruv Mlyn

Harmony hotel byder på luksuriøse oplevelser, og her findes alle tænkelige facilliteter for både børn og voksne i lækre omgivelser. Hotellet med den bedste beliggenhed er Skihotel Lenka, kun 100 meter fra liften og direkte ved skiområdet Svaty Petr. Prøv vores nyheder Aspen og Minerva, rummelige lejligheder med fantastisk udsigt tæt på byen uden pension. Eller besøg vores nye hotel Tri Ruze, fantastisk beliggenhed tæt på byen og en flot udsigt. Læs mere her.
Aqua Park Hotel beliggende lige overfor Maskot Skiudlejning og skiskole, inkl. i prisen er adgang til Aqua Park svømmehal med børnepool, boblebad, en afslapningszone og sjove vandrutsjebaner. Palace Club bliver til 2017/18 renoveret og har stadig en af de bedste priser meget populært for danskere og med en smuk placering oppe af en bjergside. Læs mere her.

En hyggelig og familievenlig by med billige priser i restauranterne

Stemningsfuld by
Spindleruv Mlyn ligger i smukke omgivelser i dalen mellem bjergene Svaty Petr og Medvedin, og her finder I små, hyggelige gader med bl.a. restauranter, tjekkiske ølhuse, butikker, cafeer og diskoteker. Her vil I opleve livligt afterski, og I kan f.eks. besøge Igloo bar, som er placeret ved skiområdet ved Medvedin lige bag Maskot skiudlejning.
Billigt at gå ud og spise
Der er mange hyggelige og gode restauranter i byen, og det er superbilligt at tage hele familien med ud og spise. Har I lyst til at gå videre bagefter, så er der flere stemningsfulde barer. Et must på skiferie er et besøg til Ceska Hospoda, der på dansk betyder værtshus, men lad jer ikke snyde af navnet, maden er helt virkelig god, både fra det tjekkiske køkken og internationale retter, noget for en hver smag til rigtige gode priser. Orange le Moon er en stilfuld restaurant der byder på lokale specialiteter og internationale retter. Hos Bakchus Steak Restaurant & Café kan I få en god bøf tilberedt på grill. I Spindleruv Mlyn kan I bestemt finde noget til enhver smag!
SAMMENSÆT SELV ØNSKEDE BOLIGER
DIN BESTILLING
Til toppen