KAN VI HJÆLPE?
7010 4343
Nulstil valg
Du har valgt:
Se pistekort
Praktiske oplysninger
Skifakta
Billede 1 af 6

Liftkort

Skileje

Skiskole

Skiferie i St. Anton

Dansk Bilferie er stolte af at kunne præsentere dig for skiferie til St. Anton
St. Anton er en af Dansk Bilferies nyere destinationer og betragtes som et skiparadis med ubegrænsede muligheder. En skiferie til St. Anton betyder snesikkerhed, udsøgte off-piste muligheder og international stemning krydret med den hyggelige østrigske gemütlichkeit. Læs mere
0 Boligtyper
Sorter:
Nedenstående er ledig på andre datoer eller kræver, at du vælger 2 boliger.
Tilpas resultater
I boligen
Faciliteter
Intet resultat

Vi fandt desværre ingen resultater som matcher alle de valgte kriterier.
Sidstvalgte kriterie "VALG" er derfor blevet fjernet.
Intet resultat

Området har desværre ingen pladser som matcher følgende kriterier:Din søgning tager derfor ikke højde for ovenstående kriterier
Intet resultat

NULSTIL SØGEKRITERIER

Desværre - intet resultat
Desværre - ikke muligt
Desværre - ikke muligt
Skiferie St. Anton
Vælg boligtype
Fra: 0 DKK
pr. person pr. nat
ved 0 pers.
0 ledige boliger
<< Tilbage
Se på kort

Læs mere om St. Anton her...

Hvorfor tage på skiferie til St. Anton?
Her er fire gode grunde til at tage til St. Anton:

  • Skiløbets oprindelsessted
  • Sværvægtere indenfor skiferie
  • 270 km pister
  • Særlig fokus på den øvede skiløber
Vi kender St. Anton!
En skiferie til St. Anton betyder skiløb i verdensklasse og vil derfor leve op til alle forventninger. St. Anton, eller "Stanton" som området bliver kaldt blandt kendere, har formået at beholde sin hyggelige østrigske atmosfære til trods for den internationale og fashionable stemning, der præger bybilledet. Book skiferien på tlf. 7010 4343.

Finder du ikke lige hvad du søger her på siden, kan vi anbefale skiferie.dk som også er ekspert i skiferie til St. Anton.

Skiløbet i St. Anton

St. Anton er superlativernes skiparadis og er ikke blot kendt som et af Europas bedste skiområder på grund af det alpine skiverdensmesterskab blev holdt i området i år 2001, men ligeledes fordi skiferie til St. Anton garanterer 86 bjergbaner og lifter som fører dig rundt i mere end 270 km præparerede pister. På en skiferie til St. Anton vil I derfor have mulighed for mere end 180 nedkørsler og nye pister hver dag. Hvis man er vokset op med ski på fødderne er den stejle skrænt i Schindler Kar, nedkørslerne ved Galzig eller Rendl en udfordring værd. Yderligere kan man prøve kræfter med Valluga-bjerget som med sikkerhed vil få dit hjerte til at banke hurtigere end normalt. 
St. Anton betragtes som værende det alpine skiløbs oprindelsessted og er dermed et af Østrigs legendariske sværvægtere indenfor skiferie. Skiferie i St. Anton er intet mindre end perfekt på grund af de høje bjerge som omgiver byen. En skiferie til St. Anton betyder skiløb i alle sværhedsgrader dog med særlig fokus på den øvede skiløber og eksperten. St. Anton er et sikkert valg til skiferie hvis man er skientusiast, elsker dybsnenedfarter og udfordrende stejle skråninger som får pulsen op. 

Byen St. Anton

Mange af Dansk Bilferies hoteller i St. Anton byder udover charme og gæstfrihed på wellness afdelinger, hvor det er muligt efter en lang dag på pisten at få fornyet energi. Vælger I for eksempel at Jeres næste skiferie skal gå til St. Anton og det 4-stjernede Hotel Kertess, er I sikret østrigsk charme, stil og usigt over det smukke bjerglandskab. Wellness-afdelingen byder på indendørs swimmingpool og sauna. Søger man en skiferie til St. Anton, hvor hotellet har flere faciliteter at byde på, kan hoteller som Tirolerhof og Karl Schranz varmt anbefales. Hotellerne kan begge tilbyde swimmingpool og henholdsvis fitnessrum og dampbade. For børn og barnlige sjæle kan der ligeldes findes hoteller med bordtennis.
Vælger man at tage på skiferie til St. Anton vil man opleve at byen indeholder alt hvad et bekvemmeligheder og moderne skisportssted skal have. St. Anton huser ca. 25.000 indbyggere og tilbyder det bedste skiløb i Arlberg regionen såvel som det bedste og vildeste natteliv. Beslutter I at vælge St. Anton som mål for næste skiferie, vil man med det samme blive mødt af en helt speciel atmosfære. Denne atmosfære vil man opleve når man bevæger sig rundt i den hyggelige hovedgade, hvor man finder den ene gode restaurant efter den anden. Ligeledes vil man på en skiferie til St. Anton møde diverse beværtninger og shoppingmuligheder er ligeledes utallige hvilket gør St. Anton til et rent skimekka.
SAMMENSÆT SELV ØNSKEDE BOLIGER
DIN BESTILLING
Til toppen