KAN VI HJÆLPE?
7010 4343
Nulstil valg
Du har valgt:
Se pistekort
Praktiske oplysninger
Skifakta
Billede 1 af 10

Liftkort

Skileje

Skiskole

Skiferie i St. Johann im Pongau

Skiferie & skirejser St. Johann im Pongau - Stort og flot skiområde!
St. Johann im Pongau ligger på den anden side af bjerget i forhold til Wagrain. Skiområdet er det samme, og sammen med Wagrain og Flachau udgør området et af de helt store og mest familievenlige områder i Østrig. Alpendorf ski resort er perfekt til en god familieskiferie med over 120 km præparerede pister der passer til ethvert niveau. 44 moderne gondoler, stolelifte og t-lifte linker Alpendorf sammen med Wagrain og Flachau, så du nemt og hurtigt kan navigere rundt i det store område. Læs mere
0 Boligtyper
Sorter:
Nedenstående er ledig på andre datoer eller kræver, at du vælger 2 boliger.
Tilpas resultater
Boligtype
Boligstørrelse
I boligen
Faciliteter
Pension
Afstand Lift / Piste
Intet resultat

Vi fandt desværre ingen resultater som matcher alle de valgte kriterier.
Sidstvalgte kriterie "VALG" er derfor blevet fjernet.
Intet resultat

Området har desværre ingen pladser som matcher følgende kriterier:Din søgning tager derfor ikke højde for ovenstående kriterier
Intet resultat

NULSTIL SØGEKRITERIER

Desværre - intet resultat
Desværre - ikke muligt
Desværre - ikke muligt
Skiferie St. Johann im Pongau
Vælg boligtype
Fra: 1.028 DKK
pr. person pr. nat
ved 0 pers.
2 ledige boliger
<< Tilbage
Se på kort

Læs mere om St. Johann her...

Hvorfor tage på skiferie til St. Johann?
St. Johann er en af danskernes foretrukne destinationer når det kommer til skiferie. 

Highlights fra St. Johann:
  • Stort sammenhængende skiområde
  • Over 250 km pister i hele området
  • Skiskole med dansk/svensk skilærer
  • Stor og charmerende by
Vi kender St. Johann!
St. Johann im Pongau er sammenhængende med Wagain og et rigtig godt sted at tilbringe sin skiferie uanset niveau. St. Johann er populært hos danskere og det er ikke uden grund. Udover godt skiløb byder området på kultur, restauranter, butikker, cafeer og meget andet!


Find og book din næste skiferie online her på siden eller kontakt en af vores erfarne ferierådgivere på 7010 4343.

Skiløbet i St. Johann-Alpendorf

Da de 3 skisportssteder hænger så godt sammen får du stor variation i skiløbet når du tager på skiferie til St. Johann. Dette giver dig mulighed for gode dagsture mellem de mange små alpebyer der er beliggende i området. OBS dagsturene kræver at du er øvet skiløber.
St. Johann er endvidere kendt for sin fremragende begynderbakke -en bakke som de lokale kalder "dansker bakken".
Når du tager på skiferie til St. Johann har du mulighed for at udforske en del af Østrigs største skiområde, hvor du finder intet mindre end 350 km pister. I St. Johann får du et varieret skiløb og snesikkerhed næsten hele sæsonen. Skiområdet er stort og henvender sig både til unge og gamle såvel som nybegyndere og øvede samt familier. Rejser du med børn og nybegyndere er St. Johann et godt sted at starte, da du bl.a. har mulighed for skiskole med dansk skilærer.

Byen St. Johann

Dansk Bilferie har et af byens dejligste hoteller, Hotel Brückenwirt, og nogle rigtig gode lejligheder på Ferienhaus Höllwart og Pension Forsthof, der danner rammen om den perfekte skiferie for hele familien i Østrig. Hvis I bor i centrum af St. Johann er det nemt at tage skibussen, som kører hele dagen, til og fra skitorvet.
St. Johann by ligger i 600 meters højde, og her vil du opleve typsik østrigsk stemning med gamle huse og små hyggelige gader. Selve byen er noget større end Wagrain, og har en bred vifte af hyggelige restauranter og cafeer, og en lang række butikker til at gå og ose i efter dagens skiløb på bjerget. Her findes også et par barer og diskoteker hvor I kan slå jer løs efter en sjov dag på ski.

Afterski og Aktiviteter på skiferien i St. Johann

Aktiviteter
Har I også lyst til at lave andre ting end at stå på ski, er St. Johann det oplagte sted med mange aktivitetsmuligheder. Hele familien kan bruge eftermiddagen på skøjtebanen eller på en hyggelig kanefart med fakler. I St. Johann er der endvidere en rigtig kælebakke, som vil bringe latter frem hos både børn og voksne.
Afterski
Både flere steder på bakken og i centrum af St. Johann finder I gode afterski muligheder i ægte østrigsk stil. Hvis der stadig er gang i jer efter sang og dans på bordene er der også et bredt udvalg af diskoteker og barer i byen, hvor festen sommetider fortsætter til den lyse morgen. Byen byder selvfølgelig også på hyggelige familierestauranter for jer der rejser med børn eller bare trænger til en stille og rolig aften.
SAMMENSÆT SELV ØNSKEDE BOLIGER
DIN BESTILLING
Til toppen