KAN VI HJÆLPE?
7010 4343
Nulstil valg
Du har valgt:
Se pistekort
Praktiske oplysninger
Snegaranti
Skifakta
Billede 1 af 16

Liftkort

Skileje

Skiskole

Skiferie Stöten

Skiferie Stöten - Perfekt for børnefamilier uanset om du skal på ski 1., 2. eller 3. gang
I december 2016 åbnede en helt ny express stolelift til toppen, fra skitorvet ved skiskolen (Soltorget). Stöten har været på programmet fra start og ligger stadig meget højt på listen over vores allermest populære skiområder i Sverige. Stöten i Sverige tilbyder perfekte forhold for børnefamilier uanset om det er 1., 2., eller 3. gang i skal på skiferie. I Stöten er det hele sat op til at familiens mindste får den bedst tænkelige start på skiene i trygge og sjove rammer. I Stöten får man rigtig meget for pengene og man bor selvfølgelig lige ved pisterne. Husk der er Junior Weeks i udvalgte uger for børn 0-6 år. Læs mere
Rejs også på følgende datoer:
Vælg ønskede
periode her
10.02 til 14.02
Søndag - Torsdag
Se kortuge priser
Se uge priser
4 Boligtyper
Sorter:
Nedenstående er ledig på andre datoer eller kræver, at du vælger 2 boliger.
Tilpas resultater
Boligtype
Boligstørrelse
Antal soverum / bad
I boligen
Faciliteter
Pension
Afstand Lift / Piste
Intet resultat

Vi fandt desværre ingen resultater som matcher alle de valgte kriterier.
Sidstvalgte kriterie "VALG" er derfor blevet fjernet.
Intet resultat

Området har desværre ingen pladser som matcher følgende kriterier:Din søgning tager derfor ikke højde for ovenstående kriterier
Intet resultat

NULSTIL SØGEKRITERIER

Desværre - intet resultat
Desværre - ikke muligt
Desværre - ikke muligt
Skiferie Stöten
Vælg boligtype
Fra: 138 DKK
pr. person pr. nat
ved 4 pers.
9 ledige boliger
<< Tilbage
Se på kort

Læs mere om skiferie i Stöten her...

Hvorfor tage på skiferie i Stöten?
Glæd jer til en skiferie, hvor der er sjov og udfordringer for hele familien. I Stöten er forholdene for børn og nybegyndere i top, og der venter en uforglemmelig skiferie for både store og små.
 

  • Den perfekte destination for familiens første skiferie
  • Varieret område med udfordringer på alle niveauer
  • Veludstyrede børneområder med sjove aktiviteter og søde skilærere
  • Stemningsfuld afterski med livemusik
  • Gratis liftkort til alle børn under 7 år, der kører med hjelm
Vi kender Stöten!
Alle Dansk Bilferies erfarne ferierådgivere har stået på ski i Stöten og kender de enkelte indkvarteringssteder. Vi kan derfor give dig en både personling og kvalificeret rådgivning om din næste skiferie til Stöten.

Find og book skiferien online her på siden eller ring til os på tlf. 7010 4343 for gode råd og vejledning.

Junior Weeks for børn 0-6 år

Under opholdet kan 1 barn i følge med 1 betalende voksen få:
Frokostbuffet eller aftenbuffet i Brasseriet.

I Junior Weeks kan børnene deltage i Vargklubbens aktiviteter. Tilmelding sker på stedet.
BEMÆRK: Alle børn op til 6 år skal have en Keycard som skal købes ved ankomst 60 SEK.

Bemærk at der først tilbydes skiskole fra 3 år.
Ring og bestil dette tilbud
Junior Weeks - få gratis skileje og skiskole til børn 0-6 år.
Muligt i julen ved ophold fra 17.12.18-21.12.18 og uge 2-6 samt 10-15 for hver betalende voksen:

Bestil til 1 voksen og få rabatten til 1 barn i alderen 0-6 år.

1 x skileje voksen = 1 gratis skileje til et barn.
1 x gruppe skiskole voksen = 1 gratis gruppeskiskole til et barn.
1 x liftkort voksen = 1 gratis liftkort til et barn.
1 x voksen entré til badeland = 1 gratis entré til et barn.

Skiløb og nyheder i Stöten

NYHEDER 2018/2019
Stöten byder på ekstraordinære nyheder i 2018/2019 med en masse forbedringer af skifaciliteter og løjper. 
Stöten har udvidet med en ny løjpe, en ny tallerkenlift, et overdækket rullebånd på hele 80 meter, et forbedret snesystem, renovering af restauranten samt udvidelse af boligområderne; Pistbyn og Nordklint. Alt sammen for at give jer den optimale skioplevelse på jeres ferie i Stöten.

Gode nyheder for børn og nybegyndere
Stöten kan nu prale af at have Sälens længste nedfart på hele 3060 meter! Pisten er grøn, så alle kan være med, og så I på tværs af niveauer og alder kan stå sammen i familien. Der er ydermere blevet lavet et helt nyt børne- og begynder-område med kælkebakke, et lille rullebånd og en legeplads, som familiens mindste vil elske!
Skiløbet i Stöten i Sverige er kåret som Sälens bedste. På de mere end 38 km pister finder I skiløb for såvel nybegynderen som den garvede skientusiast, for hvem Alperne ellers kun er godt nok. I Stöten er børnene i fokus, men det betyder bestemt ikke, at de voksne og øvede bliver overset. Uden for børneområdet kan I glæde jer til at udforske det store terræn, der har alt fra grønne selvtillidspister til de stejleste sorte pister, der tidligere er blevet brugt under World Cuppen. Takket være de mange snekanoner ligger puddersneen altid indbydende på pisterne, og sammen med det store og alsidige terræn og det skønne børneland er det nemt at forstå, hvorfor mange børnefamilier foretrækker Stöten til deres første skiferier. Stöten er et rent paradis for familiens mindste. I det dejlige børneområde kan de boltre sig i trygge omgivelser og lege sig til de første succesoplevelser på skiene. Oplev Sverige fra den allerbedste side på en skiferie til Stöten, Sälen med sne, ski, sol og skøn natur. 

Skiferie med fokus på børn og unge

I Stötens Funpark venter bigjumps, rails og en halfpipe, hvor vovehalse på alle niveauer er sikre på at få et adrenalinsus af dimensioner. De mange muligheder i terrænet for skiløbere på alle niveauer gør således Stöten til den perfekte destination, hvis familien skal på skiferie for første gang.

HUSK: I Stöten er liftkortet gratis for børn under 7 år, der kører med hjelm.
I Stöten er der i særdeleshed lagt vægt på børnenes skioplevelse og her findes derfor talrige aktivitetsmuligheder for de yngste i skiområdet. ”Mormors Styrtløbsbakke” er et eksempel på dette, hvor finurlige sving og små bakketoppe er placeret, så nedløbsruten minder lidt om en labyrint. Dette vil med garanti være et hit hos de mindste. I Stöten er der også plads og sjov for de større børn, der er vilde med fart og spænding.

Læs om Junior weeks i uge 2-6 og 10-15 under skileje og skiskole.

Aktiviteter på skiferien i Stöten

For børnene findes der desuden et væld af aktiviteter som skattejagt, børneafterski og hyggelig børnepasning i legestuen.

Stöten byder også på gode indkøbsmuligheder, hyggelige spisesteder og stemningsfuld afterski med livemusik flere gange om ugen. Afteskistedet omdannes om aftenen til natklub hvor der igen spilles livemusik fra forskellige svenske bands som for det meste spiller covermusik krydret med egne numre.
Også uden for pisterne er Stöten perfekt til skiferien for hele familien. Her finder I underholdning og afslapning for enhver smag og en natur, der indbyder til udforskning og leg. Mærk fx suset gennem skoven på en hundeslæde eller tag med på en hæsblæsende snescootersafari. I Stötens aktivitetscenter, Vattufjäll, kan I få varmen i det lækre badeland med spaafdeling og sauna, og på bowlingbanerne kan I finde familiens sande bowlingmester. Det er også her, at familiens festaber kan danse natten væk på diskoteket.

Før du bestiller skirejser til Stöten

I Stöten tilbringer I jeres skiferie i hyggelige feriehytter i svensk træhyttestil, der alle er pæne og veludstyrede. I kan også starte jeres søgning efter hytter og lejligheder online her på siden eller kontakte vores skiferie eksperter som sidder klar ved telefonen for at give dig gode råd og vejledning.


Det kan være en stor beslutning at finde den helt rigtige skidestination for familien. Inden I beslutter jer, er I selvfølgelig velkomne til at kontakte en af vores erfarne skiferierådgivere på tlf. 7010 4343.

Alle vores rådgivere er erfarne skiløbere og kender vores destinationer som deres egen bukselomme. Derfor ved de også præcis, hvordan I får den bedste familieskiferie i Stöten.
SAMMENSÆT SELV ØNSKEDE BOLIGER
DIN BESTILLING
Til toppen