KAN VI HJÆLPE?
7010 4343

Skiferie & Skirejser Sverige

Skiferie i Sverige – Børnefamiliernes skiparadis kun få timer fra Danmark
Sverige hitter år efter år og hvert år drager rigtig mange glade børnefamilier på ski i de svenske fjelde, for at tilbringe nogle uforglemmelige dage i et af de mange fantastiske skiområder. Læs mere
AAA certificeret -
højeste kreditvurdering
Go'e anmeldelser
på Trustpilot
Medlem af
Rejsegarantifonden
Populære skiområder i Sverige Her kan du se en oversigt over de mest populære skidestinationer i Sverige
Skiferie Lindvallen
Lindvallen byder på såvel godt skiløb med nordeuropas største sammenhængende børneskiområde, kæmpe badeland og McDonalds med ski-in/ski-out. Her finder i nogle ...
Se området Se på kort
Camping Sverige - campingpladser i Lindvallen - campingferie i mobilhomes og telte
Antal pistekilometer
29 stk.
9 stk.
15 stk.
3 stk.
SE PISTEKORT
Skiferie Tandådalen / Hundfjället
Tandådalen & Hundfjället er en del af det store skiområder i Sälen. Sälen består af områderne Tandådalen & Hundfjället og Lindvallen & Högfjället. Her skal i ba...
Se området Se på kort
Camping Sverige - campingpladser i Tandådalen / Hundfjället - campingferie i mobilhomes og telte
Antal pistekilometer
15 stk.
13 stk.
14 stk.
11 stk.
SE PISTEKORT
Skiferie Idre Fjäll
Rejs med børn i uge 13+14 og få rabat: Barn 0-7 år - gratis skileje, 0-9 år - gratis skiskole, 8-10 år 50% på skileje og 10-15år 50% på skiskole!! Læs mere læng...
Se området Se på kort
Camping Sverige - campingpladser i Idre Fjäll - campingferie i mobilhomes og telte
Antal pistekilometer
16 stk.
8 stk.
7 stk.
9 stk.
SE PISTEKORT
Skiferie Stöten
I december 2016 åbnede en helt ny express stolelift til toppen, fra skitorvet ved skiskolen (Soltorget). Stöten har været på programmet fra start og ligger st...
Se området Se på kort
Camping Sverige - campingpladser i Stöten - campingferie i mobilhomes og telte
Antal pistekilometer
27 stk.
11 stk.
4 stk.
5 stk.
SE PISTEKORT
Skiferie Vemdalen
Vemdalen er for Jer, der ønsker et stort udvalg af snebelagte pister, som er til at finde i hele tre skiområder. Desuden er Vemdalen kendt for en lang skisæson,...
Se området Se på kort
Camping Sverige - campingpladser i Vemdalen - campingferie i mobilhomes og telte
Antal pistekilometer
18 km
13 km
12 km
9 km
SE PISTEKORT
Skiferie Branäs
Branäs er det største og uden sammenligning det bedste af de sydligst-liggende svenske skiområder. En kombination af den korte afstand, det fantastiske skiløb, ...
Se området Se på kort
Camping Sverige - campingpladser i Branäs - campingferie i mobilhomes og telte
Antal pistekilometer
8 km
10 km
5 km
1 km
SE PISTEKORT
Skiferie Kläppen
Kläppen i Sälen står år efter år højt på listen over de allermest populære skiområder i Sverige. Kläppen tilbyder de perfekte og trygge rammer for den perfekte ...
Se området Se på kort
Camping Sverige - campingpladser i Kläppen - campingferie i mobilhomes og telte
Antal pistekilometer
16 stk.
10 stk.
4 stk.
7 stk.
SE PISTEKORT
Skiferie Åre
Åre skal i 2019 afholde VM i uge 6 & 7- dette påvirker skiområde og antal af boliger. Åre er en fantastisk destination, med skiløb for begynder og øvede. Åre er...
Se området Se på kort
Camping Sverige - campingpladser i Åre - campingferie i mobilhomes og telte
Antal pistekilometer
10 km
53 km
35 km
5 km
SE PISTEKORT
Skiferie Orsa Grönklitt
I Orsa Grönklitt finder du 23 velpræparerede pister i alle sværhedsgrader -fra grøn til sort. Det siges at Orsa Grönklitt er Sveriges bedste område til langrend...
Se området Se på kort
Camping Sverige - campingpladser i Orsa Grönklitt - campingferie i mobilhomes og telte
Antal pistekilometer
2 stk.
10 stk.
5 stk.
3 stk.
SE PISTEKORT
Skiferie Lofsdalen
En skiferie til Lofsdalen er perfekt for familier med børn og Dansk Bilferie tilbyder de bedste muligheder for en skiferie til Lofsdalen i Sverige. Lofsdalen i ...
Se området Se på kort
Camping Sverige - campingpladser i Lofsdalen - campingferie i mobilhomes og telte
Antal pistekilometer
3 stk.
6 stk.
8 stk.
4 stk.
SE PISTEKORT

Alt om skiferie & skirejser i Sverige

Hvorfor tage på skiferie til Sverige?
Her er fire gode grunde til at tage på ski i Sverige:

Highlights fra Sverige:
  • Skirejser med store skioplevelser kun få timers kørsel fra Danmark
  • Optimale forhold for børnefamilier og nybegyndere
  • Varieret terræn med udfordringer for hele familiens skiløbere
  • Hytter og lejligheder til fornuftige priser direkte på pisten
Vi kender Sverige!
Selvom de svenske skiområder alle uden undtagelser er meget velegnede til børnefamilier og nybegyndere, kan man også sagtens som øvet skiløber finde udfordringer på både røde og sorte pister.

Dansk Bilferies erfarne ferierådgivere har alle besøgt de enkelte skidestinationer i Sverige og kan derfor give dig en både personlig og kvalificeret rådgivning om jeres næste skirejse til Sverige. Ring til os på tlf. 7010 4343 for at høre mere om skirejser til Sverige.

Hvis du vil vide mere om skirejser til Sverige

Dansk Bilferie prioriterer boligens beliggenhed højt. Derfor er langt størstedelen af Dansk Bilferies skiboliger i Sverige udvalgt ud fra "ski-in / ski-out" princippet: Det giver børnefamilierne stor frihed og man kan således nemt og bekvemt tage tilbage til hytten til frokost og hurtigt komme tilbage på løjperne efter f.eks. frokost.
Alle Dansk Bilferies ferierådgivere kender de enkelte skiområder, de har godkendt de forskellige hytter og lejligheder og ikke mindst er de erfarne skiløbere. Derfor kan vi give dig en personlig og kvalificeret service og rådgivning om skirejser til Sverige.

Dansk Bilferie tilbyder et stort udvalg i hyggelige hytter og lejligheder i de svenske fjelde - NATURLIGVIS MED 150% PRISGARANTI.

Hvorfor tage på skiferie til Sverige?

Vores destinationer i Sälen er utrolig populære og tæller bl.a. Hundfjället / Tandådalen og Lindvallen / Högfjället. Desuden er både Idre Fjäll, Kläppen, Branäs og Stöten meget populære skiomrråder i Sverige. Tag trygt på ski i Sverige - find din yndlingsdestination her på siden!
Mange danskere elsker at tage på skiferie i Sverige, og mange tusind sneglade skientusiaster drager hvert år mod de sneklædte svenske fjelde. Her står solen højt, sneen er knasende hvid hele sæsonen og terrænet byder på alt fra trygge børneparker og grønne selvtillidspister til vovede, sorte World Cup-pister og Nordeuropas største og bedste snowparker.

I Sverige finder I de perfekte rammer for familieskiferien. Skirejser i Sverige er ensbetydende med hyggelige træhytter, der næsten alle ligger så tæt på pisten, at I kan stå på ski lige til hoveddøren.
I skiområderne er der aktiviteter og underholdning for hele familien, så dagen behøver ikke at stoppe når i klikker ud af skiene. Alle vores skiområder i Sverige er meget børnevenlige, og alle steder finder I afgrænsede børneområder, hvor de mindste kan få den allerbedste start på ski.

Transport til Sverige - Skiferien er kun få timer væk

Hvis I kører, kan I tage færgen noget af vejen og få et tiltrængt afbræk på køreturen. Sejl enten Frederikshavn – Göteborg eller Grenå – Varberg. Når færgen er i havn, er der kun få timers kørsel til noget af Sveriges bedste skiløb. Bestil jeres færgebillet online her på siden.
Når I skal på skiferie i Sverige, kan I enten køre hele vejen selv eller tage skitoget fra Malmö nemt og bekvemt til flere af vores destinationer. På den måde bliver skiferien langt billigere, end I tror, og I kommer hurtigere frem til fantastiske skioplevelser. Samtidig kan man nyde togturen gennem den svenske natur.

Indkvartering i Sverige

I Sverige har vi udelukkende valgt hytter, der ligger tæt på pist og lift. Mange af hytterne ligger sågar så tæt på pisten, at I kan stå på ski direkte til og fra hoveddøren. Ski-in/ski-out-konceptet gør det nemt at tage en pause i hytten i løbet af dagen, når familiens yngste, eller ældste, bliver trætte.
Skirejser til Sverige kan næsten ikke bliver hyggeligere. I Sverige bor I typisk i karakteristiske, svenske træhytter, som alle er veludstyrede. Vi har hytter med plads til hele familien og mange hytter har faciliteter som f.eks. brændeovne og sauna, der er med til at gøre ferien endnu bedre. Det er ikke blot på pistene, man kan hygge sig og have det sjovt.

Skiløbet i Sverige - Alpin skiglæde for både børn og voksne

På alle destinationer finder I pister i alle ender af farveskalaen, og mange steder kan familiens fartglade få et adrenalinsus i nogle af Sveriges største snowboardparker. For børnene er Sverige et skiparadis fyldt med afgrænsede børneområder, legeland, eventyrpister og søde skilærere.
Det gode klima og de mange snekanoner gør, at puddersneen altid ligger fint på de svenske pister. Derfor behøver I ikke at bekymre jer om, hvorvidt der er sne nok. I Sverige varer sæsonen nemlig helt fra november til april. Skiterrænet byder på udfordringer for begyndere såvel som veteraner og legesyge sjæle.

Mere end blot ski - masser af aktiviteter uden for pisterne

I mange svenske skibyer finder I også sjove indendørsaktiviteter som badeland, biograf og bowling. I alle byer er der gode indkøbsmuligheder og hyggelige caféer og restauranter, og mange steder er der også mulighed for at stå på ski om aftenen på oplyste pister. Skirejser til Sverige er således meget mere end bare fantastisk skiløb.
Når familien er på skiferie i Sverige, er der masser af aktivitetsmuligheder uden for pisten, og alle i familien kan med garanti finde noget, der falder i deres smag. Prøv f.eks. kræfter med klatreforhindringsbanen i Kläppens trækroner, lav kunster på skøjtebanen i Tandådalen og spis på restauranter af international standard i Åre.

Før I bestiller skiferie til Sverige

Ring til os på tlf. 7010 4343 for tips, råd og vejledning om din og familiens næste skirejse til Sverige. Der svares glædeligt på jeres spørgsmål. Husk endelig, at det selvfølgelig er samme pris, uanset om du vælger at bestille skiferien online her på siden eller via telefon hos en af vores erfarne ferierådgivere.

Finder du ikke lige det du søger her på siden, kan vi desuden anbefale skiferie.dk som også er ekspert på skiferie til Sverige.
Er I i tvivl om, hvor skiferien skal gå til? I er altid velkomne til at kontakte os for gode råd om destinationer, indkvartering, aktiviteter og alt det andet, der skaber den perfekte skiferie for jer.

Alle vores skiferierådgivere har besøgt vores destinationer i Sverige mange gange, og er rigtig godt klædt på til at hjælpe jer med at planlægge skiferien.
SAMMENSÆT SELV ØNSKEDE BOLIGER
DIN BESTILLING
Til toppen