KAN VI HJÆLPE?
7010 4343
Nulstil valg
Du har valgt:
Se pistekort
Praktiske oplysninger
Snegaranti
Skifakta
Billede 1 af 15

Liftkort

Skileje

Skiskole

Skiferie & skirejser Tandådalen & Hundfjället

Skiferie i Tandådalen og Hundfjället – Skioplevelser for hele familien i Sälen
Tandådalen & Hundfjället er en del af det store skiområder i Sälen. Sälen består af områderne Tandådalen & Hundfjället og Lindvallen & Högfjället. Her skal i bare have 1 liftkort og så har I adgang til alle områderne. Tandådalen og Hundfjället er super godt til børnefamilier eller nybegyndere, men man kan også sagtens finde udfordrende skiløb i de store og spændende skiområder. Nyhed til sæson 2018/2019 åbner der en helt ny stollift i Hundfjället. Denne erstatter de mange træklifte, der er ved de mange røde pister. Det er en 8 personers stollift med varme i sædet og vindskjold. Kom til tops på under 4 min. Læs mere
Rejs også på følgende datoer:
Vælg ønskede
periode her
18.01 til 25.01
Lørdag - Lørdag
19.01 til 26.01
Søndag - Søndag
19.01 til 23.01
Søndag - Torsdag
Se kortuge priser
Se uge priser
23 Boligtyper
Sorter:
Nedenstående er ledig på andre datoer eller kræver, at du vælger 2 boliger.
Tilpas resultater
Boligtype
Boligstørrelse
Antal soverum / bad
I boligen
Faciliteter
Afstand Lift / Piste
Boligområde
 • Hundfjället
 • Tandådalen
 • Intet resultat

  Vi fandt desværre ingen resultater som matcher alle de valgte kriterier.
  Sidstvalgte kriterie "VALG" er derfor blevet fjernet.
  Intet resultat

  Området har desværre ingen pladser som matcher følgende kriterier:  Din søgning tager derfor ikke højde for ovenstående kriterier
  Intet resultat

  NULSTIL SØGEKRITERIER

  Desværre - intet resultat
  Desværre - ikke muligt
  Desværre - ikke muligt
  Skiferie Tandådalen / Hundfjället
  Vælg boligtype
  Fra: 31 DKK
  pr. person pr. nat
  ved 6 pers.
  99 ledige boliger
  << Tilbage
  Se på kort

  Læs mere om Tandådalen & Hundfjället her...

  Hvorfor tage på skiferie i Tandådalen & Hundfjället?
  Her er fire gode grunde til at vælge netop denne destination:

   

  • Danskernes favoritdestination i Sverige
  • To forbundne skiområder giver skønt, varieret skiløb
  • Et af Europas største og mest børnevenlige skiområde.
  • Gratis liftkort for børn under 7 år
  Vi kender Tandådalen & Hundfjället!
  En af de store fordele ved området er at de fleste indkvarteringsstedet ligger meget tæt på pisten. Dansk Bilferies erfarne ferierådgivere har alle besøgt Tandådalen & Hundfjället og kender derfor både skiområdet og indkvarteringsstederne særdeles godt.

  Find og book din næste skiferie online her på siden eller kontakt en af vores erfarne ferierådgivere på 7010 4343.

  NYHED til sæson 2018/2019

  Andre nyheder i Hundfjället
  • Ny varmestue
  • Flere nye boliger 
  • Fun ride - familie aktivitet
  • Forbedret snesystem 
  • Nye restauranter i Hundfjället

  NY 8 personer stollift i Hundfjället:

  En af sæsonens største nyhder er den nye stollift i Hundfjället, som erstatter de lange træklift ved de røde piste i Hundfjället. Stolliften når til toppen på under 4 minutter og har som bonus varme i sædet og vindskjold. 

  Skiløbet i Tandådalen & Hundfjället

  Dansk Bilferie har et stort udvalg af hytter og lejligheder i Tandådalen & Hundfjället i Sälen. Det er et sammenhængende skiområde, der byder på alle former for alpint skiløb og giver et varieret skiløb for både store og små. Tandådalen & Hundfjället er et varieret skiområde med hele 60 pister af forskellige sværhedsgrad.
  Tandådalen & Hundfjället er placeret lige ved siden af hinanden og er forbundet med transportlifte, der sikrer at I let kan bevæge jer mellem de to store skiområder. Med 60 løjper i forskellig sværhedsgrad, 38 lifte og 7 rullebånd udgør Tandådalen & Hundfjället er et ægte skiparadis for alle aldre. Der er alt fra den stejle Väggen til de grønne børnebakker. Prøv også de brede bakker der er oplagte til perfekte carvingsving.

  Et skiparadis for børn i alle aldre

  De større børn og adrenalinelskende voksne vil også elske Tandådalen. Her kan legesyge fartelskere prøve kræfter med halfpipes og hop i en af Sveriges bedste snowparker, heriblandt Sveriges største snowpark, Tandådalen Super Park. Flere parker i Tandådalen anses for at være blandt Sveriges bedste, blandt andet den største park Tandådalen Super Park, men også Tandådalens Junior Park der er for de lidt yngre. Besøg også Big Air Arena der er en permanent hoppearena og iPark som er en rail- og boxarena.

  HUSK: I Tandådalen & Hundfjället er børnene æresgæster. Derfor er liftkortet gratis for børn under 7 år, der kører med skihjelm.
  Børnene vil elske at holde skifere i Tandådalen & Hundfjället. Blandt familiens mindste er Trollskogen (Troldeskoven) et hit. Her kan I gå på oplevelse i troldenes verden og møde intet mindre end 450 forskellige skovtrolde. I Trollens Snöleland finder i det nye legeland, hvor børnene kan lege mens de lærer. Her vækker legetøj, figurer og søde skilærere og børnepassere altid glæde – både hos børnene og deres forældre, der kan nyde lidt skiløb på egen hånd, mens børnene bliver passet.

  For børn og nybegyndere byder Tandådalen & Hundfjället på grønne pister og afskærmede børneområder, der danner de perfekte rammer for de allerførste sving.

  Aktiviteter i Tandådalen & Hundefjället

  Hverken i Tandådalen eller Hundfjället slutter oplevelserne, når skidagen er ovre. I hele Sälen finder I masser af underholdning for hele familien. Tag eks. en smuk og naturrig tur på hundeslæde, øv flotte kunstner på skøjtebanen eller få lidt varme og se en god film i biografen med hele familien.
  Byerne byder på gode indkøbsmuligheder, hyggelige spisesteder og stemningsfuldt afterski. I det nærliggende Lindvallen finder I aktivitetscenteret, Experium, med badeland fyldt med rutsjebaner og vandsjov. I aktivitetscenteret finder I også spaafdeling, bowlingcenter, biograf, restauranter, samt en natklub til natteravne. Der går gratis busser til og fra Lindvallen.

  Før du bestiller skiferie til Tandådalen & Hundefjället

  Book online eller ring til en af vores erfarne ferierådigere på tlf. 7010 4343 for bestilling. Det er naturligvis sammen pris, uanset om du bestiller online eller på telefon.

  Finder du ikke lige det du søger her på siden, kan vi anbefale skiferie.dk som også er ekspert i skiferie til Tandådalen / Hundfjället.         
  Ved du endnu ikke helt, om skiferien skal gå til Tandådalen, Hundfjället eller måske en af de andre destinationer i Sälen? Inden du beslutter dig, er du selvfølgelig velkommen til at kontakte en af vores erfarne skiferierådgivere.

  Alle vores ferierådgivere er erfarne skiløbere, og kender vores destinationer som deres egen bukselomme. Derfor ved de også præcis, hvordan I får den bedste skiferie i Tandådalen & Hundfjället.
  SAMMENSÆT SELV ØNSKEDE BOLIGER
  DIN BESTILLING
  Til toppen