KAN VI HJÆLPE?
7010 4343

Skifere i Tjekkiet

God priser og godt familieområde
Et rigtigt godt alternativ til skiferie i Østrig og Norden er det næsten uopdagede Tjekkiet. I Nationalparken og midt i et naturskønt område, finder man destinationer som er fuld opdateret med moderne lifter og udstyr. Pisterne egner sig perfekt til familier eller til en tur med vennerne er endnu ikke er hardcore skiløbere. Priserne man møder i byen på restauranter og i barer er væsentlig lavere end i Østrig og de andre Alpelande, og hotellerne er pæne og har alle ønskelige faciliteter. Oven i købet ligger det i en god køre afstand fra Danmark og er dermed nemt at kommer til og fra. Læs mere
AAA certificeret -
højeste kreditvurdering
Go'e anmeldelser
på Trustpilot
Medlem af
Rejsegarantifonden
Populære skiområder i Tjekkiet Her kan du se en oversigt over de mest populære skidestinationer i Tjekkiet
Skiferie Spindleruv Mlyn
Dette skiområde er nyt for mange danskere, men ikke desto mindre er det en rigtig lille perle. Spindleruv Mlyn i Tjekkiet ligger i den smukke nationalpark Krkon...
Se området Se på kort
Camping Tjekkiet - campingpladser i Spindleruv Mlyn - campingferie i mobilhomes og telte
Antal pistekilometer
0 km
7 km
13 km
5 km
SE PISTEKORT

Skiferie i Tjekkiet

Hos Dansk Bilferietilbyder vi et godt udvalg af skiboliger i Tjekkiets bedste skiområder. Find din favoritbolig her på siden, eller få hjælp og vejledning fra en af vores erfarne skieksperter på 7010 4343.
Super nedfarter, funparker, masser af langrendsspor og meget mere ligger bare og venter på dig og din familie. Skiløbet her ligger på mange niveauer og priserne er virkelig billige!


Tjekkiets bedste skiområder

Spindleruv Mlyn er Tjekkiets absolut bedste skiområde, og det er desuden det største skiområde i Tjekkiet. Spindleruv Mlyn består af to skiområder, som er særligt velegnet til begyndere og de som kun har prøvet at stå på ski et par gange. Her får du omkring 25 km pister fordelt på lange pister, en masse snekanoner og et godt liftsystem.
Dansk Bilferie har de bedste skiområder til dig i Tjekkiet. Dem kan du læse lidt mere om her, og finde ud af om dette land kan imødekomme jeres ønsker til den perfekte skiferie.

Tjekkiet

I Tjekkiet finder du mange gode og veludviklede børneområder, hvor de mindste medlemmer i familien kan lære skiene og teknikken at kende helt fra bunden i trygge og rolige områder. Netop derfor er Tjekkiet også en særlig populær skidestination blandt børnefamilier.
De tjekkiske bjerge byder på masser af sjovt og spændende skiløb til alle niveauer. Her er der både pister til de erfarne vovehalse og til de nysgerrige nybegyndere, der søger rolige bakker og trygge omgivelser. De fleste skiområder i Tjekkiet udvikler sig stadig år for år, og der vil ofte være nye lifter, sneparker eller aktiviteter at finde, som ikke var der året forinden. Tjekkiet er bestemt et land, der er værd at holde øje med, når det kommer til skiområdernes spændende udvikling.


Gode muligheder for langrend

Skal I prøve noget andet end ski, så er mulighederne mange. Skøjter og kaneture er blot et par af de mange muligheder. Høre mere om det når I kommer til jeres destination.
Tjekkiet er på mange måder et uberørt skiområde, og deres langrendsområdergår gennem uberørt natur og er ret enestående.

SAMMENSÆT SELV ØNSKEDE BOLIGER
DIN BESTILLING
Til toppen