KAN VI HJÆLPE?
7010 4343
Nulstil valg
Du har valgt:
Se pistekort
Praktiske oplysninger
Snegaranti
Skifakta
Billede 1 af 13

Liftkort

Skileje

Skiskole

Skiferie Trysil - hytter, lejligheder & hoteller

Skiferie & skirejser Trysil - Norges største skiområde
Dansk Bilferie er danmarks største udbyder af skirejser til Trysil og kan derfor tilbyde dig de bedste priser og det største udvalg. Hos Dansk Bilferie kan du vælge selv af køre hele vejen til Trysil eller tage færgen til f.eks. Langesund eller Oslo. Kun hos Dansk Bilferie kan du online booke en pakke med bolig og færgeoverfart. Vi tilbyder som de eneste mulighed for online at vælge mellem de fleste færgeoverfarter fra Danmark til Norge. Læs mere
Rejs også på følgende datoer:
Vælg ønskede
periode her
07.02 til 14.02
Fredag - Fredag
08.02 til 15.02
Lørdag - Lørdag
09.02 til 16.02
Søndag - Søndag
07.02 til 09.02
Fredag - Søndag
09.02 til 14.02
Søndag - Fredag
09.02 til 13.02
Søndag - Torsdag
Se kortuge priser
Se uge priser
53 Boligtyper
Sorter:
Nedenstående er ledig på andre datoer eller kræver, at du vælger 2 boliger.
Tilpas resultater
Boligtype
Boligstørrelse
Antal soverum / bad
I boligen
Faciliteter
Pension
Afstand Lift / Piste
Boligområde
 • Fageråsen Hytteområde
 • Fageråsen Panorama
 • Storsten Hyttegrend
 • Trysil Hytteområde
 • Trysil Høyfjellssenter
 • Trysil Turistsenter
 • Trysilfjell Hytteområde
 • Ugla Hyttegrend
 • Intet resultat

  Vi fandt desværre ingen resultater som matcher alle de valgte kriterier.
  Sidstvalgte kriterie "VALG" er derfor blevet fjernet.
  Intet resultat

  Området har desværre ingen pladser som matcher følgende kriterier:  Din søgning tager derfor ikke højde for ovenstående kriterier
  Intet resultat

  NULSTIL SØGEKRITERIER

  Desværre - intet resultat
  Desværre - ikke muligt
  Desværre - ikke muligt
  Skiferie Trysil
  Vælg boligtype
  Fra: 165 DKK
  pr. person pr. nat
  ved 6 pers.
  104 ledige boliger
  << Tilbage
  Se på kort

  Læs mere om skiferie til Trysil her...

  Hvorfor tage på skiferie i Trysil
  Sagen er klar for os som har besøgt Trysil flere gange og derfor kender både skiområdet og enkelte hytter og lejligheder. Se nedenfor hvorfor du skal vælge Trysil.
   

  • Norges mest populære skiområde
  • Optimale forhold for børn og nybegyndere
  • Tre børneområder med aktiviteter og leg
  • Norges bedste snowboardpark
  • Mere end 70 km pister og et varieret terræn
  Vi kender Trysil!
  Dansk Bilferies erfarne ferierådgivere har alle besøgt Trysil og kender derfor både skiområdet og de enkelte hytter, lejligheder og hoteller. Vi kan derfor give dig en både personlig og kvalificeret rådgivning om skirejser til Trysil.

  Find og book din næste skiferie online her på siden eller kontakt en af vores erfarne ferierådgivere på 7010 4343.

  Mere om skirejser til Trysil

  Tryghed for de mindste i børneparkerne, pister fra hele farveskalaen i det alsidige terræn, adrenalinsus for de unge i snowboardparken og hyggelige stunder for hele familien i de skønne hytter. Det er, hvad Trysil har at byde på.
  Om Trysil
  For os er sagen klar! Trysil er ikke bare Norges største skiområde, men nok også norges bedste og mest komplette skiområde. Dansk Bilferie sender hvert år et stort antal glade børnefamilier på skiferie i Norge og flere vender tilbage år efter år. Har du endnu ikke været på ski i Trysil anbefaler vi dig at læse videre og se hvorfor Trysil igen og igen ligger helt i top blandt de mest populære skiområdet i Norge.


  Alt om skiløbet i Trysil

  Tager I på skiferie til Trysil, kan voksne og børn boltre sig på de mere end 70 km pister, der takketvære områdets 300 snekanoner er belagt med indbydende puddersne hele sæsonen. Det store skovterræn beskytter mod vind og vejr og gør skiløb muligt i næsten al slags vejr.
  Trysil er Norges største og mest populære skidestination, og det er der mange gode grunde til. Her finder I pister i alle sværhedsgrader, så hele familien både kan føle sig trygge og blive udfordret. Området i Trysil er gennemtænkt, så pister af forskellig sværhedsgrad ligger side om side og mødes i bunden. På den måde kan hele familien følges ad, og det gør Trysil perfekt for børnefamilier.


  Skiområde med skiløb på tre sider

  Trysil turistcenter
  Trysil Turistcenter ligger tættest på Trysil by og her findes man den største variation og blanding af både grønne, blå, røde og enkelte sorte pister. Områder er således meget velegnet til familier med både nybegyndere og mere øvede skiløbere. Alle pisterne og lifterne samlet i bundet ved Turistcenteret og man kan således nemt mødes til frokost eller en kop varm kakao i løbet af dagen. På Turistcentersiden findes et bredt udvalg af folskellige indkvarteringstedet med alt fra lejlihgeder, store og luksuriøse hytter til hotel og hotelejligheder. På Turistcentersiden i Trysil findes ligeledes alt fra skiudlejning og butikker til cafeer, barer og restauranter.
  Trysil er norges største skiområde og når du tager på skiferie til Trysil behøber du ikke løbe på ski på de samme pister hver dag, men kan bevæge dig rundt om fjeldet hvor de 70 km er fordelt på 3 sider af det høje hvide fjeld som stolt rejser sig i området. De 3 sammenhængende skiområder i Trysil er Trysil Turistcenter, Høgegga og Trysil Höjfjellssenter som alle med hver deres karateristika giver varieret skiløb hele ugen.


  Høgegga & Høyfjellcenter

  Trysil Høyfjellcenter
  Høyfjellcenteret ligger som navnet nok afslører midt oppe på fjeldet. Høyfjellcenteret kan nås i bil eller på ski via Turistcenteret hvor en lift trækker dig helt på øverst på fjeldet for til sidst at stå midt på det smukke Høyfjellcenter. Pisterne på Høyfjellcenteret i Trysil består primært af røde pister i den øvre del samt mange grønne pister i den nederste del af området. På Høyfjellcenteret findes et stort antal hytter, lejligheder og hoteller som alle ligger med fantastisk udsigt over både skiområdet og fjeldet. På Høyfjellcenteret findes desuden alt hvad man behøver af skiudlejning, butikker, supermarker, bare, cafeer og restauranter.
  Høgegga
  På Høgegga siden i Trysil findes primært sorte pister og henvender sig således mest til mere øvede skiløbere. Vil man gerne besøge området som nybegynder eller med børn er det dog bestemt muligt. På hver side af de sorte pister snor en hyggelig og flad blå piste sig ned gennem træerne for tilsidst at ende samme sted som de sorte pister. De blå pister hedder hhv. nr. 35 og 36. I bunden findes desuden et mindre, men godt børneområde med flade og brede pister, samt karosel og andre børneaktiviteter. Høgegga ligge midt mellem Turistcenteret og Høyfjellscenteren og kan nås fra begge sider. Det er ikke muligt at bo på Høgegga, men i bunder findes et udvalg af forskellige restauranter og cafeer og madboder.

  Børnenes skiparadis

  I Trysil finder I også mange børne- og begyndervenlige pister og lifter udenfor børneområderne. For de større børn, der godt kan lide fart og spænding, finder I masser af sjov i Trysils veludstyrede snowboardpark.
  I Trysil finder I intet mindre end tre børneparker, hvor der er sjov selv for de mindste. Området er perfekt for børnefamilier, der ønsker en tryg og sjov skiferie for de mindste. I børneparkerne kan børn i alle aldre lege skiløbet ind. Rullebånd, legeland, underholdning og sjove figurer gør debuten på ski til en god oplevelse.

  Transport til skiferien - hvordan kommer man til Trysil

  Kommer du fra midt- og nordjylland har du flere muligheder for at afkorte køreturen til Trysil. Fra Jylland tilbyder vi færge til hhv. Oslo og Larvik fra Frederikshavn.
  Turen til Larvik tager kun få timer og fra Larvik til Trysil er der ca. 4½ times kørsel.
  Trysil er helt klar en køretur hver. Planlægges kør-selv skiferien rigtig kan køreturen blive til en del af oplevelsen. Lad og hjælpe jer med at planlægge skiferien til Trysil - så starter turen allerede når i sætter jer ind i bilen.

  Trysil ligger ca. 800 km fra København og turen kan i bil tilbagelægges på  9 timer med små pauser undervejs. Kører man vi København og Øresundbroen køres via Göteborg og Oslo. Bor du på Sjælland kan du med fordel tage DFDS Seaways fra København til Oslo og derved komme frisk og veludhvilet frem til Oslo næste morgen kl. 9.30.


  Aktiviteter på skiferien i Trysil

  Tag fx en tur i den lokale biograf eller et smut på Trysil-Knut Skimuseum, hvor der er sjov og skihistorie for hele familien. I det hyggelige bycenter er der også mulighed at slappe af på en af de mange caféer, restauranter og barer.
  Når skiene er klikket af og benene er tunge, er det tid til at hygge i ferieboligen. Hvis der stadig er energi tilbage, byder Trysil også på mange sjove aktiviteter uden for pisten.

  Før du bestiller skirejser til Trysil

  Finder du ikke lige det du søger her på siden kan vi desuden anbefale skifeie.dk som også er ekspert på skiferie til Trysil. Klik her
  Husk det er selvfølgelig sammen pris om du bestiller online eller lader os hjælpe dig med at bestille ferien. Husk du kan også online på danksbilferie.dk bestille skiferie til Trysil med færge. Kun på danskbilferie.dk kan du online bestille skirejse til Trysil og kombinere med samtlige færgeruter fra Danmark til Norge og Sverige.
  Alle Dansk Bilferies erfarne ferierådgivere har besøgt Trysil og kender således både skiområdet og de enkelte hytter, lejligheder og hoteller i Trysil særdeles godt. Vi kan derfor give dig en både personlig og kvalificeret rådgivning om din og familiens næste skiferie til Trysil. Ring gratis og uforpligtigende til os på 7010 4343 og lad os hjælpe dig med at sammensætte den perfekte skiferie til Trysil.
  SAMMENSÆT SELV ØNSKEDE BOLIGER
  DIN BESTILLING
  Til toppen