KAN VI HJÆLPE?
7010 4343
Nulstil valg
Du har valgt:
Se pistekort
Praktiske oplysninger
Skifakta
Billede 1 af 21

Liftkort

Skileje

Skiskole

Skiferie & Skirejser Zillertal / Mayrhofen

Zillertal / Mayrhofen- oplev Zell am Ziller, Gerlos og Mayerhofen!
Tag på skiferie til den hyggelige dal, Zillertal, et af Østrigs bedste skiområder og blandt danskernes absolut foretrukne ved skiferie. Dansk Bilferie har et stort udvalg af hoteller og lejligheder til hele Zillertal - herunder skiområderne Zell am Ziller, Gerlos og Mayrhofen. Læs mere
0 Boligtyper
Sorter:
Nedenstående er ledig på andre datoer eller kræver, at du vælger 2 boliger.
Tilpas resultater
I boligen
Faciliteter
Intet resultat

Vi fandt desværre ingen resultater som matcher alle de valgte kriterier.
Sidstvalgte kriterie "VALG" er derfor blevet fjernet.
Intet resultat

Området har desværre ingen pladser som matcher følgende kriterier:Din søgning tager derfor ikke højde for ovenstående kriterier
Intet resultat

NULSTIL SØGEKRITERIER

Desværre - intet resultat
Desværre - ikke muligt
Desværre - ikke muligt
Skiferie Zillertal / Mayrhofen
Vælg boligtype
Fra: 0 DKK
pr. person pr. nat
ved 0 pers.
0 ledige boliger
<< Tilbage
Se på kort

Læs mere om Zillertal her...

Hvorfor tage på skiferie i Zillertal?
Her er fire gode grunde til at vælge netop denne plads:

  • Kæmpe skiområde
  • 625 km pister
  • Charmerende østrisk stemning
  • Et væld af sjove aktiviteter 
Vi kender Zillertal!
Bestil din skiferie til Gerlos i Zillertal med Dansk Bilferie - her er du altid garanteret de laveste priser. En skiferie til Zillertal (Zell am Ziller, Gerlos og Mayrhofen) skaber de perfekte rammer for en fantastisk skiferie for hele familien. Her vil I opleve et vidunderligt skiområde med udfordringer for både den øvede skiløber som nybegyndere og børn.

 
Find og book din næste skiferie online her på siden eller kontakt en af vores erfarne ferierådgivere på 7010 4343.

Skiløbet i Zillertal

Skiløbet er i en klasse for sig og vil man have snesikkerhed kan man tage turen til gletscheren Hintertux hvor udsigten er intet mindre end fantastisk. Bestiller du skiferie og skirejser til Zillertal med Dansk Bilferie kan du vælge mellem et stort udvalg af forskellige hoteller og lejligheder med god beliggenhed tæt på pister og lifter i byerne Zell am Ziller, Gerlos og Mayrhofen.
Zillertal byder på mange familievenlige ruter som netop er et af kendetegnene for dalen. Liftkortet gælder til hele dalen, hvilket betyder at I kan boltre jer på næsten 625 km pister. I Zillertal kommer I nemt og hurtigt fra det ene skiområde til det andet via skitog og skibusser til og fra lifterne. 

Zell am Ziller - det største skiområde i Zillertal

Fra Zell am Ziller kommer I let og hutigt op i 1750 meters højde til plateauet Rosenalm der har skiskole, skileje og restauranter. Her er også gode forhold for de mindste i form af børnelifte og beskyttede legeområder.
Det største sammenhængende skiområde i Zillertal findes i Zell am Ziller der er en traditionel østrigsk skisportsby med restauranter, cafeer, barer og forretninger. Skiferie i Zell am Ziller kan anbefales til både for børn, nybegyndere, let øvede og erfarne skiløbere.

Oplev den ægte østrigske stemning i Gerlos

Skiferie i Gerlos byder på flere aktiviteter ud over skiløbet f.eks. tennis, squash, paragliding, skøjtebane eller prøv en hæsblæsende tur på kælkebakken i Gerlos der med garanti bringer de helt store smil frem hos hele familien.
Gerlos byder på ægte østrigsk stemning med mange hoteller og lejligheder der har direkte adgang til pisterne. Gerlos er meget familievenlig og alsidig. Størstedelen af pisterne i Gerlos området er røde, men her findes også blå og sorte pister. Skiferie i Gerlos er populært blandt langrendsløbere pga. den utroligt smukke og afvekslende natur. 

Tag kabineliften direkte til pisten fra Mayrhofen by

Slap af i svømmehallen med sauna, løb på skøjter, foræl jer selv med biograf og teater eller prøv kræfter med sport som tennis, curling og squash. Skiferie i Mayrhofen har noget for alle uanset temperament. 
Mayrhofen er en dejlig østrigsk by beliggende i den bagerste del af Zillertal. Midt i byen findes en kabinelift der fører jer op til skiområdet. Udover godt skiløb byder skiferie i Mayrhofen på utallige muligheder og aktiviteter. 
SAMMENSÆT SELV ØNSKEDE BOLIGER
DIN BESTILLING
Til toppen