KAN VI HJÆLPE?
7010 4343
Nulstil valg
Du har valgt:
Her ligger boligen
Praktiske oplysninger
Skifakta
Billede 1 af 5
Ski-in/ski-out: Ja
Lift: 5m
Centrum: 10m
Indkøb: 10m
Internet / wifi
Spa & wellness
Bar
Restaurant
Swimmingpool
Jacuzzi / boblebad
Sauna
Se alle faciliteter

Bestil Sporthotel Piz Buin i Ischgl her

Find og book Sporthotel Piz Buin hos Dansk Bilferie
Superlækkert hotel i hjertet af Ischgl med ski-in/ski-out. Sporthotel Piz Buin er et 4 stjernet hotel, perfekt placeret for foden af pisten og direkte i centrum. Efter skiløb er det bare at svinge skiene direkte ind til skikælderen og skifte til behagelige sko. Genialt hvis man lige skal over og nyde en after-ski. Sporthotel Piz Buin har et stort wellness område med pool og div saunaer mm. Hotellet har både vinkælder, elevator, gratis garage, vinterhave, café og en masse andre faciliteter. Læs mere
Tilpas resultater
Boligstørrelse
I boligen
Intet resultat

Vi fandt desværre ingen resultater som matcher alle de valgte kriterier.
Sidstvalgte kriterie "VALG" er derfor blevet fjernet.
Intet resultat

Området har desværre ingen pladser som matcher følgende kriterier:



Din søgning tager derfor ikke højde for ovenstående kriterier
Intet resultat

NULSTIL SØGEKRITERIER

Desværre - intet resultat
Desværre - ikke muligt
Desværre - ikke muligt
Sporthotel Piz Buin
Vælg boligtype
Fra: 1.034 DKK
pr. person pr. nat
ved 2 pers.
3 ledige boliger
<< Tilbage
Liftkort
Skileje
Skiskole
Se på kort

Læs mere om Sporthotel Piz Buin her...

Sporthotel Piz Buin har et 300 kvm stort wellnessområde. Børn er velmomne i følge med en voksen og fra 14 år er de velkomne alene. Wellness afdelingen har dampbad, finsk sauna, bio sauna, infrarød kabine, afslapningsrum samt pool.
Endvidere kan man mod betaling få massage og benytte solarium.
I halvpensionen indgår en velkomstdrink og stor lækker morgenmadsbuffet med masser af lokale produkter. Fra kl.15-17 bydes der på eftermiddags snack som fx suppe, små brød og kager.
Aftensmaden består af en 5 retters menu, med mulighed for at vælge imellem 2 forskellige hovedretter. 

Skiområdet

Hvad enten du er til snowboard eller ski, spring i funparken eller free riding i pulversneen i nogle af de fantastiske off pist områder, så er her så rigeligt at det bare er at starte fra en ende. Topmoderne stolelifte og en dobbeltdækker svævebane bringer skiløbere op på toppen.
Området ligger temmelig højt således at hele 90 % af pisterne ligger over 2000 meters højde. Det giver selvsagt en stor snesikkerhed og sneen i dette område er virkelig god. En populær udflugt er den lange ”Smuglerrute”. Klik skiene på, tag en lille rygsæk på og husk dit pas! Nyd 35 km frem og tilbage til det toldfrie shopping paradis Samnaun, som ligger i Schweiz.

Mere om skiområdet

Hvis du kan lide at krydse grænser, så tager du simpelthen skiene på og drager afsted fra Østrig til Schweiz: Liftkortet gæler både til Østrig Ischgl og det schweiziske skatteparadis Samnaun, Silvretta Arena som er et højtliggende snesikre vintersport paradis med over 238 km pister.
Skiområdet egner sig bedst til øvede skiløbere, da de røde pister er de absolut mest dominerende i området.
 Fra nybegynder terræn med brede pister til udfordrende stejle skråninger, pukkelpister og off pist, her tilbydes det hele. Hurtig, praktisk og næsten ingen ventetid - takket være store investeringer i den nyeste teknologi. I Ischgl er der i alt 238 velplejede pister, 45 moderne svævebaner og lifte samt 1.100 snekanoner.
SAMMENSÆT SELV ØNSKEDE BOLIGER
DIN BESTILLING
Til toppen