KAN VI HJÆLPE?
7010 4343
Nulstil valg
Du har valgt:
Her ligger boligen
Praktiske oplysninger
Skifakta
Billede 1 af 7
Lift: 600m
Centrum: 500m
Skibus: 200m
Ski-in/ski-out: Nej
Internet / wifi
Spa & wellness
Bar
Restaurant
Swimmingpool
Hund tilladt (skal oplyses)
Sauna
Se alle faciliteter

Bestil Sunny Sölden værelser i Sölden

Sunny Sölden - 4-stjernet hotel med central beliggenhed i fredeligt område
Sunny Sölden er et 4-stjernet og familiedrevet hotel med en central beliggenhed i et roligt område af Sölden. Her finder I gondolen, Gigijochbahn, i nærheden af hotellet. Hotellet råder over lobby, lounge, gratis internethjørne og fri benyttelse af Wi-Fi i lobbyen. Der er ligeledes rum til skistøvler og ski, elevator, gartis parkering, samt bar, café, terrasse og vinkælder. Læs mere
Sunny Sölden
Vælg boligtype
Fra: 0 DKK
pr. person pr. nat
ved pers.
0 ledige boliger
<< Tilbage
Liftkort
Skileje
Skiskole
Se på kort

Læs mere om Sunny Sölden

Et væld af faciliteter
Får I brug for at koble helt af på jeres skiferie, er der lagt op til ren afslapning i hotellets wellnessafdeling. Her finder I bl.a. indendørs swimmingpool, dampbad, finsk sauna, bio sauna, infrarød kabine og hvilezone med stenopvarmede lounges. I kan desuden nyde en terapeutisk massage mod betaling. I hotellets restaurant serveres lækre retter til enhver smag dagen lang. I kan f.eks. starte dagen med et solidt måltid fra morgenmadsbuffeten.
Vi kender Sunny Sölden!
Tag med hele familien afsted på en skøn skiferie. Med Sunny Sölden som base får I en bred vifte af gode faciliteter, der danner rammen om en skiferie, der byder på meget mere end blot skiløb. 

Book jeres næste skiferie til Sunny Sölden online her på siden eller kontakt en af vores erfarne skieksperter på tlf. 7010 4343, som sidder klar til at give jer gode råd og vejledning. 
SAMMENSÆT SELV ØNSKEDE BOLIGER
DIN BESTILLING
Til toppen