KAN VI HJÆLPE?
7010 4343
Sverige har garanti for en hvid jul!

Sverige har garanti for en hvid jul!

25. november 2014

Flere og flere danskere søger til nabolandet i håb om en hvid jul. Der er allerede en del destinationer, der melder udsolgt i juleugen og det skal ses som en følge af, at danskernes ønske om en jul med sneen dalende udenfor vinduet er steget i år - Stöten melder om 24% flere danske bookinger i juleugen sammenlignet med sidste år!

 

Områder som Stöten og Idre Fjäll har flotte boliger med bekvemmeligheder som pejs, ski-in/ski-out, sauna og hyggelige arrangementer med juletema, der sammen med et solidt skivejr sætter rammerne for en fantastisk uge med en hyggelig juleaften som højdepunkt.

 

I skrivende stund sner det allerede godt og grundigt i eksempelvis Stöten - der var i mandags faldet 50 cm ny sne af den tætte, skirelevante slags - og vi har stadigvæk ledige boliger henover juleaften. Følg linket, se vores flotte boliger i Stöten og bestil din næste skiferie hos Dansk Bilferie!

SAMMENSÆT SELV ØNSKEDE BOLIGER
DIN BESTILLING
Til toppen
Vind skiferie til Idre Fjäll
Deltag i konkurrencen om en skiferie til Idre Fjäll med Dansk Bilferie ved at tilmelde dig nyhedsbrevet. Konkurrencen slutter 1. december.
Læs mere om præmien og betingelserne her:
www.danskbilferie.dk/vind-skiophold-idre.html

Tak for din tilmelding.