KAN VI HJÆLPE?
7010 4343
Nulstil valg
Du har valgt:
Her ligger boligen
Praktiske oplysninger
Skifakta
Billede 1 af 10
Lift: 50m
Centrum: 0m
Bar: På stedet
Skiskole: 50m
Internet / wifi
Spa & wellness
Bar
Restaurant
Swimmingpool
Jacuzzi / boblebad
Sauna
Se alle faciliteter

Velkommen til Sporthotel Wagrain - Fantastisk skihotel for hele familien

Dejligt skihotel med alt, hvad I behøver
Hotel Sporthotel Wagrain har én af Wagrains bedste beliggenheder. Hotellet er placeret ved siden af Grafenberg-gondolbanen, som tager en op i 1700 meters højde. Sporthotel Wagrain byder på en bred vifte af skønne faciliteter, som giver jer de bedste forudsætninger for at slappe helt af, når I kommer hjem efter en aktiv dag. Swimmingpool, sauna, fitnesscenter og restaurant er blot nogle af de faciliteter, der venter jer på Sporthotel Wagrain. Læs mere
Tilpas resultater
Boligstørrelse
I boligen
Intet resultat

Vi fandt desværre ingen resultater som matcher alle de valgte kriterier.
Sidstvalgte kriterie "VALG" er derfor blevet fjernet.
Intet resultat

Området har desværre ingen pladser som matcher følgende kriterier:Din søgning tager derfor ikke højde for ovenstående kriterier
Intet resultat

NULSTIL SØGEKRITERIER

Desværre - intet resultat
Desværre - ikke muligt
Desværre - ikke muligt
Hotel Sporthotel Wagrain
Vælg boligtype
Fra: 982 DKK
pr. person pr. nat
ved 4 pers.
3 ledige boliger
<< Tilbage
Liftkort
Skileje
Skiskole
Se på kort

Læs mere om Sporthotel Wagrain her...

Hvorfor skal I vælge Sporthotel Wagrain? 
Det kan være svært at skelne de mange fantasiske skihoteller fra hinanden. Vi har derfor udvalgt Sporthotel Wagrains bedste faciliteter og listet dem nedenfor.

  • Placeret i hjertet af Wagrain tæt på lift
  • Luksuriøs wellnessafdeling
  • Restaurant og bar
  • Fitnesscenter
En sikker vinder!
Man tager ikke fejl, hvis man drager til Sporthotel Wagrain på familiens næste skiferie. Der er en lang række faciliteter, som vil glæde både store som små. Er I til afslapning, mere aktivitet, lækre måltider eller vægter beliggenhed højt? Uanset hvad mestrer Sporthotel Wagrain det. Her får I alt i et hotel.

Familiens kommende skiferie kan bookes online her på siden eller via vores kompetente og erfarne rejserådgivere på 7010 4343.

Glæd jer til hotellets mange faciliteter

Familiens mindste kan more sig med jævnaldrende i legerummet, og hotellet tilbyder sågar børnepasning, hvis det skulle blive nødvendigt på ferien. Hotellet vægter gastronomi højt, hvor I snildt kan glæde jer til morgenmaden, når I slår øjnene op eller til aftenens middag efter en lang dag i den friske luft. Maden er i top på Sporthotel Wagrain! I kan vælge at runde dagen af med noget varmt at drikke eller en lille drink i hotellets bar, hvor I kan drøfte dagens sjove øjeblikke i selskab med familien.
Udover skiløb er der et væld af aktiviteter og faciliteter, I kan glæde jer til at give jer i kast med, hvis ferien går til Sporthotel Wagrain. I kan koble helt af i hotellets wellnessområde, som består af en indendørs swimmingpool, dampbad, sauna og alverdens massage- og skønhedsbehandlinger. Det skal bemærkes, at behandlingerne er mod betaling. Ønsker I at vedligeholde træningen på ferien, kan I drage nytte af hotellets fitnesscenter, som har en fantastisk udsigt, som gør træningen dét sjovere. 
SAMMENSÆT SELV ØNSKEDE BOLIGER
DIN BESTILLING
Til toppen