KAN VI HJÆLPE?
7010 4343
Nulstil valg
Du har valgt:
Her ligger boligen
Praktiske oplysninger
Skifakta
Billede 1 af 14
Ski-in/ski-out: Ja
Centrum: 500m
Restaurant: På stedet
Lift: 150m
Internet / wifi
Balkon
Spa & wellness
Bar
Restaurant
Sauna
Se alle faciliteter

Velkommen til Hotel Erzherzog Johann

Erzherzog Johann en oplevelse for sig selv
Alpenhotel Erzherzog Johann er det ideelle udgangspunkt for en skiferie i Sachladming og skiområdet Ski amadé. Hotellet er et familiehotel og det mærker man tydeligt på atmosfæren. Udsigten fra hotellet er enestående. Service er på højt niveau og hotellet, som ligger direkte ved pistens rend, har en lang række faciliteter at byde på. Blandt andet har hotellet en god wellenss afdeling, hvor man kan ligge i de magelige afslapningsstole og kigge direkte ud på pisten hvor skiløberne suser forbi, eller over på de imponerende bjerge lige over på den anden side af dalen. Hotellet har en vinkælder og en bar, samt en god restaurant. Læs mere
Tilpas resultater
Boligstørrelse
I boligen
Intet resultat

Vi fandt desværre ingen resultater som matcher alle de valgte kriterier.
Sidstvalgte kriterie "VALG" er derfor blevet fjernet.
Intet resultat

Området har desværre ingen pladser som matcher følgende kriterier:Din søgning tager derfor ikke højde for ovenstående kriterier
Intet resultat

NULSTIL SØGEKRITERIER

Desværre - intet resultat
Desværre - ikke muligt
Desværre - ikke muligt
Alpenhotel Erzherzog Johann
Vælg boligtype
Fra: 816 DKK
pr. person pr. nat
ved 3 pers.
3 ledige boliger
<< Tilbage
Liftkort
Skileje
Skiskole
Se på kort

Mere om Hotellet

Hotellet ligger meget bekvemt og det er blot at spænde skiene på, når man kommer ud af døren, og glide ind på pisten. Om aftenen når skidagen er færdig, kan man ligeledes løbe direkte til hotellet.
Synes man det er for svær en pist, så går der også gratis skibus.
Der er altid hyggeligt at komme ind på hotel Erzherzog Johann og der er flere steder at opholde sig. Man kan sætte sig med en god bog og slappe af i pejserummet og lade sig varme eller snuppe en afterskidrink i baren.

Halvpension med 5-retters menu

Til aftensmaden er der igen dækket op i den dejlige restaurant med udsigten til de enorme bjerge i Dachstein. Her vil være salatbuffet med hjemmelavede dressinger og hver aften er der en 5-retters menu. Af hovedretten vil det være muligt at vælge imellem 3 forskellige .
På Alpenhotel Erzherzog Johann er der halvpension med i prisen. I den meget hyggelige restaurant dækkes der op i morgenmadsbuffet hver morgen. Alt hvad man kan forestille sig af nybagte brød og boller, friske juice og mange varianter af te, skinke og oste, marmelader og forskellige æggeretter, müssli, nødder og meget, meget mere.

Wellness

Et særlig rum er indrettet med liggestole og her er fred og ro, og en fantastisk udsigt til Dachstein bjergmassivet. I te-loungen kan du nyde et glas kildevand eller en kop te og lidt frugt.
Alt er indrettet smagfuldt og der er endvidere mulighed for at booke div behandlinger med betaling. 
Når skidagen er slut og I vender hjem til hotellet, er der stadig masser af nydelse tilbage. En af dem er en tur i hotellets wellness-afdeling. Her er der rig mulighed for at slappe af, lade musklerne varme igennem og lade op til  næste dags skiløb. Fyretræs-sauna med panorama vindue, dampbad af marmor, infrarød kabine og div brusebade med bl.a. troperegn mm.

Skiområdet Schladming

Her er med andre ord skiløb for enhver smag. Hotellet tilbyder gratis transfer til skiskolen og direkte ved hotellet finder I busstoppestedet hvor den lokale skibus holder. Liftkortet kan købes på hotellet, så I slipper for at stå i kø. 
Hotellet ligger direkte på pisten og er det ideelle udgangspunkt for skiløbet i Schladmimng. Glem alt om liftkøen om morgenen og spænd skiene på direkte fra hotellet. Schladming er et yderst populært skiområde og det er der god grund til. Her er nemlig alt. Gode børnepister og områder, skiskoler og funparker. Her er off-pist skiløb (når sneen tillader) sorte pister, røde grønne og blå.
SAMMENSÆT SELV ØNSKEDE BOLIGER
DIN BESTILLING
Til toppen