KAN VI HJÆLPE?
7010 4343
Nulstil valg
Du har valgt:
Her ligger boligen
Praktiske oplysninger
Skifakta
Billede 1 af 14
Ski-in/ski-out: Ja
Centrum: 500m
Restaurant: På stedet
Lift: 150m
Internet / wifi
Opvaskemaskine
Komfur
Balkon
Spa & wellness
Bar
Restaurant
Sauna
Se alle faciliteter

Velkommen til Erzherzog Johann lejligheder

Alpenhotel Erzherzog Johann i Schladming
Tag familien eller vennerne med på en skiferie hvor komfort står i højsæde. Hotellet Erzherzog som også har lejligheder, har virkelig noget at byde på. Et dejligt wellness område, gode restauranter og en hyggelig dagligstue med pejs og en enestående udsigt. Alle værelser og lejligheder er pænt indrettede i kajserlig stil og stedet har en lang historie. Restauranten er stor og samtidig hyggelig, selv om man bor I lejlighed, så kan man sagtens booke pension hjemmefra. Læs mere
Tilpas resultater
Boligstørrelse
Antal soverum / bad
I boligen
Intet resultat

Vi fandt desværre ingen resultater som matcher alle de valgte kriterier.
Sidstvalgte kriterie "VALG" er derfor blevet fjernet.
Intet resultat

Området har desværre ingen pladser som matcher følgende kriterier:Din søgning tager derfor ikke højde for ovenstående kriterier
Intet resultat

NULSTIL SØGEKRITERIER

Desværre - intet resultat
Desværre - ikke muligt
Desværre - ikke muligt
Alpenhotel Erzherzog Johann - Lejligheder
Vælg boligtype
Fra: 434 DKK
pr. person pr. nat
ved 10 pers.
2 ledige boliger
<< Tilbage
Liftkort
Skileje
Skiskole
Se på kort

Wellness

 
Når man har taget turen i spa, sauna, dampbad og måske endda har købt sig til en massage eller anden behandling, så er det tid til en halv time på øjet i afslapningrummet. Her er stille og gode liggestole. Udsigten herfra er helt fantastisk og at ligge her og se sneen på bjergmassivet overfor blive lyserød af solnedgangen, er en oplevelse helt for sig selv. 
Når I bor i en af lejlighederne, så er adgang til wellness med i prisen.

Mad og drikke

 
I behøbver ikke at benytte restauranten når I bor I lejlighed, men I behøver heller ikke at lave maden selv. Køkkenet er godt og supermarkederne bugner af gode råvarer. Men det er nu heller ikke af vejen, at spise på hotellets yderst gode restaurant af og til. Der kan bookes både morgen- , aftensmad eller halvpension hjemmefra. Men det er også muligt at købe enkelte måltider på stedet.
Hvis I ønsker varmt nybagt brød bragt til døren, så er det blot at bestille og betale det aftenen før i receptionen. 

På ski fra Erzherzog

 
Der er ikke så mange der har den mulighed, som I har når I bor på Erzherzog. I kan nemlig spænde skiene på lige uden for døren og stå direkte ned til liften. Om aftenen når I kommer hjem fra dagens skiløb, kan I lige ledes stå direkte til hotellet.
Pisten til og fra Erzherzog er rød, og kræver at man lige har lært at svinge og bremse. Men der går skibus fra hotellet til alle lifterne og hotellet har en privat transfer, der kører til skiskolen. 
SAMMENSÆT SELV ØNSKEDE BOLIGER
DIN BESTILLING
Til toppen