KAN VI HJÆLPE?
7010 4343
Nulstil valg
Du har valgt:
Her ligger boligen
Praktiske oplysninger
Skifakta
Billede 1 af 22
Lift: 3200m
Centrum: 0m
Skibus: 300m
1/2 pension inkl.: Ja
Internet / wifi
Balkon
Spa & wellness
Bar
Restaurant
Swimmingpool
Hund tilladt (skal oplyses)
Sauna
Se alle faciliteter

Book Alpenland Sporthotel i St. Johann til jeres skiferie

Alpenland Sporthotel - Hotel i superklassen midt i centrum
Alpenland Sporthotel ligger i hjertet af St. Johann im Pongau tæt ved floden Salzach. I kan hurtigt og nemt komme afsted på dagens skiløb, da den gratis skibussen standser kun 300 meter fra liften. Hotellets egen skibus kan bestilles for 2 euro hver vej. Skibussen kører direkte op til Alpendorf, hvor det fantastiske skiområde, Skiwelt Amade, starter. Hotellet byder på en lang række faciliteter, som er med til at gøre jeres ophold til en luksuriøs oplevelse. Her venter f.eks. flere hyggelige restauranter, pizzaria, engelsk pub og en fremragende wellnessafdeling, mens alle hotelværelserne er komfortabelt og lækkert indrettede. Læs mere
Tilpas resultater
Boligstørrelse
I boligen
Intet resultat

Vi fandt desværre ingen resultater som matcher alle de valgte kriterier.
Sidstvalgte kriterie "VALG" er derfor blevet fjernet.
Intet resultat

Området har desværre ingen pladser som matcher følgende kriterier:Din søgning tager derfor ikke højde for ovenstående kriterier
Intet resultat

NULSTIL SØGEKRITERIER

Desværre - intet resultat
Desværre - ikke muligt
Desværre - ikke muligt
Alpenland Sporthotel St. Johann
Vælg boligtype
Fra: 692 DKK
pr. person pr. nat
ved 4 pers.
1 ledig bolig
<< Tilbage
Liftkort
Skileje
Skiskole
Se på kort

Mere om Alpenland Sporthotel

Meget mere end blot skiløb
Når I vender tilbage til hotellet efter en lang dag på ski, er der lagt op til ren afslapning i wellnessafdelingen. Her kan I bl.a. nuppe en dukkert i den 140 kvm store pool, dase i jacuzzien eller få ro i sindet i saunaen. På denne måde kan I opnå maksimal velvære og få fornyet energien til næste dag. 

Wellnessområdet er for alle aldre og er åbent hver dag fra kl. 07.00-22.00.
Vi kender Alpenland Sporthotel!
Alpenland Sporthotel er det helt ideelle valg til jer, der ønsker en skiferie, som byder på både afslapning og luksuriøsitet, når I ikke er at finde på pisterne. De skønne faciliteter vil uden tvivl være med til at danne rammen om jeres skiferie, og fungere som den helt perfekte base.

Book jeres skiferie til  Alpenland Sporthotel online her på siden eller kontakt en af vores erfarne skieksperter på tlf. 7010 4343.

Lækkert mad og gode faciliteter

Hotellet har både et fitness rum samt spille rum. I spille rummet finder I bordtennis, bordfodbold, billiard og dart.

Derudover kan I slappe af i det store bløde lounge område, læseværelse og barområde med ild i pejsen. I baren bliver der vist diverse sportskampe på fladskærmen.
Om morgenen kan I se frem til en storslået morgenmadsbuffet, mens I om aftenen får serveret en 4-retters menu.


Hotellets restauranter byder på et køkken helt i top. Her serveres lækre retter til enhver smag. På hotellet finder I Restaurant Pongauer Stube som specialisere sig i Østriske retter, mens hvis I går over og spiser på Ristorante Da Matteo, så kan I se frem til at nyde Italienske specialiteter. 

Mere om byen St. Johann

Inde i byen ligger en lille skibakke med en håndfuld lifter (blå og røde) og kan være en god og hyggelig løsning, hvis I øsnker bare et par timer på brædderne. 
I byens up-town troner den imponerende domkirke. Kirken er absolut et besøg værd, og er I der til jul, så er det et must at opleve de imponerende hornblæsere, der blæser julen ind, fra toppen af kirkens tår. 
Byen St. Johann er hovedstaden i Amtet Pomgau og  er en by fuld af liv. Her er en lang række butikker med såvel sportsgrej, mode, specialvarer, cafeer, restauranter, et par natklubber, og en masse andet. Man kan sagtens få dagen til at gå her, selv om man ikke står på ski. Fra stationen er der kun 1 time ind til Salzburg, hvor der venter endnu flere både sjove, spændende og kulturelle oplevelser hvis man er til det. 
SAMMENSÆT SELV ØNSKEDE BOLIGER
DIN BESTILLING
Til toppen