KAN VI HJÆLPE?
7010 4343
Nulstil valg
Du har valgt:
Her ligger boligen
Praktiske oplysninger
Skifakta
Billede 1 af 2
Indkøb: 1km
Lift: 1km
Skibus: 10m
Centrum: 3,5km

Velkommen til Alpenparks Areit

Alpenparks Areit - Store og luksuriøse lejligheder i Zell am See
Alpenparks Areit byder jer varmt velkommen til flotte lejligheder, der er komfortabelt og moderne indrettede. Her får I en skøn base til skiferien i Zell am See med muligheden for at komme helt ned i gear efter en lang dag på ski i Alpenparks Areits sauna. Fra lejligheden kan I hurtigt og nemt komme til og fra skiområdet, da skibussen standser blot 10 meter herfra. Der kan tilkøbes en morgenmads service, så I vil få leveret brød til lejligheden hver morgen mod ønske. OBS: Tremmeseng kan lejes hjemmefra men er kun til børn til og med 5 år! Læs mere
Tilpas resultater
Boligstørrelse
Antal soverum / bad
I boligen
Intet resultat

Vi fandt desværre ingen resultater som matcher alle de valgte kriterier.
Sidstvalgte kriterie "VALG" er derfor blevet fjernet.
Intet resultat

Området har desværre ingen pladser som matcher følgende kriterier:



Din søgning tager derfor ikke højde for ovenstående kriterier
Intet resultat

NULSTIL SØGEKRITERIER

Desværre - intet resultat
Desværre - ikke muligt
Desværre - ikke muligt
Alpenparks Areit
Vælg boligtype
Fra: 539 DKK
pr. person pr. nat
ved 4 pers.
2 ledige boliger
<< Tilbage
Liftkort
Skileje
Skiskole
Se på kort

Mere om Areit

I nærheden ligger...
Fra sin lejlighed kan man hoppe på det lokale lokomotiv og køre hen til svævebanen på få minutter. Der ligger en langrendsløjpe, kun 2 km væk og så kan man finde Tauern Spa få kilometer væk.
Alpenparks Areit
Dette overnatningssted tilbyder flotte lejligheder, som alle har terrasse eller balkon med udsigt over Kitzsteinhorn-bjerget. Lejlighederne er udstyret med moderne, rummelige værelser, samt åbent køkken og stue.


Skiområdet

En skiferie i Zell am See byder på betagende smuk natur med udsigt til den frosne sø, der udgør centrum i dalen. Som del af Europa Sport-området byder Zell am See på udfordringer på alle niveauer og skiløb i absolut verdensklasse. Fra Zell am See bringer liften CityExpress jer direkte op i terrænet, hvor I kan glæde jer til mere end 120 km indbydende skiløb. På skiferie i Zell am See står I altid på ski i de skønneste omgivelser med udsigt til betagende smuk natur. Mange pister er omkranset af sneklædte træer, og i bunden af dalen har I udsigt til den smukke, tilfrosne sø.
Zell am See er enhver sneelskers drømmescenarie. Perfekte sneforhold hver dag året rundt. Sådan er det på gletsjeren Kitzsteinhorn, der ligger ved Zell am See. Den levende by har masser af muligheder for shopping og gode madoplevelser.  or de rigtig entusiastiske skiløbere er det faktisk muligt at stå på ski i Zell am See året rundt på den nærliggende gletsjer, Kitzsteinhorn. Her venter puddersneen altid på jer og giver det perfekte forhold til skiløb i al slags vejr.

Mere om skiområdet

På det store udvalg af velpræparerede blå og røde pister venter oplevelser for hele familien, og i området finder selv den mest erfarne skiløber udfordringer på alt fra sorte pukkelpister til snoede off-pister. I dalen Schmittental kan familiens bedste skiløbere prøve kræfter med ”Den sorte gryde”, hvor kun tre sorte pister fører ned i bunden.
I børneområderne venter der timevis af sjov og leg for børnene. Det er også her, at mange skiskoler holder til. Familiens yngste vil med garanti synes et par dage på skiskole med andre børn er sjovt og lærerigt. Idet varierede og godt sammenhængende terræn i Zell am See finder i et varieret udvalg af pister, der gør hele familien glade. På de mange blå og røde boulevarder, er der plads til, at selv de mindste kan få en sjov og tryg nedfart, mens de øvede retter teknikken til i deres carvingsving.
SAMMENSÆT SELV ØNSKEDE BOLIGER
DIN BESTILLING
Til toppen