KAN VI HJÆLPE?
7010 4343
Nulstil valg
Du har valgt:
Her ligger boligen
Praktiske oplysninger
Skifakta
Billede 1 af 10
Lift: 800m
Skibus: 50m
Restaurant: På stedet
Centrum: 100m
Internet / wifi
Bar
Restaurant
Se alle faciliteter

Bestil AlpenParks Residence Bad Hofgastein

AlpenParks Bad Hofgastein - Store lejligheder med god beliggenhed.
Disse store og velindrettede lejligheder ligger centralt placeret i Bad Hofgastein, og I kan roligt lade bilen stå i stedets garage og nå alt til fods. Skibussen stopper lige uden foran døren, og tager jer over til det store skiområde. Efter en aktiv dag på pisterne, kan du slappe af i husets lille vital- og saunaområde. I stueetagen ligger en lille bistro, hvor man kan købe morgenmad, små retter, kreative snacks, samt kaffe og kage. Lejlighederne i AlpenParks er alle velindrettede, rummelige og lyse. Indkøbsmuligheder ligger i gåafstand fra huset, ligesom der ligger mange restauranter, caféer og hyggelige barer få minutters gang fra huset. Der er gratis wifi i alle lejlighederne, gratis garage til din bil og et opbevaringsrum til skiudstyret. Læs mere
AlpenParks Residence
Vælg boligtype
Fra: 0 DKK
pr. person pr. nat
ved pers.
0 ledige boliger
<< Tilbage
Liftkort
Skileje
Skiskole
Se på kort

Restaurant og service

Er man en mindre gruppe, kan man bestille en aften med spare ribs, fondue eller andre specialiteter. Dette skal også foretages på stedet.

Endelig er det muligt at reservere en kok, som kommer og laver mad i lejligheden. Denne luksus skal bestille i god tid i forvejen. Ring eller skriv til os og få nærmere informationer.
PÅ AlpenParks er der flere muligheder for at blive mæt. For det første kan man gå ned i husets restaurant og købe både morgenmadsbuffet, morgenmad  a lá carte, regionale specialiteter, kreative snacks, skiløber-mellemmadder  samt kaffe og te.

Man har også mulighed for at bestille mad i bistroen og få det leveret i lejligheden. Dette skal bestilles på stedet efter ankomst. Spørg i restauranten for nærmere info.

Skiområdet - Bad Hofgastein / Bad Gastein

Ved dalstationen i Bad Hofgastein finde I et rigtig dejligt børneområde. Her holder skiskolerne til, og her kan I trygt lade jeres små poder lære skiløbets kunst uden at I skal bekynre jer. Der er tryllertæpper der fører børnene op ad bakken, der er små figurer og en masse gode hjælpemidler, som de veluddannede skilærer bruger til at undervise og frem for alt lege på ski med børnene.
Skiområdet er stort og omfatter både Bad Gasetin og Bad Hofgastein. På samme liftkort kan man også tage til Sport Gasetin som ligger lidt længere inde i dalen og som byder på fantastisk off piste.
Bad gastein og Bad Hofgastein hænger direkte sammen, og der er mange gode variationer at finde.
SAMMENSÆT SELV ØNSKEDE BOLIGER
DIN BESTILLING
Til toppen