KAN VI HJÆLPE?
7010 4343
Nulstil valg
Du har valgt:
Her ligger boligen
Praktiske oplysninger
Skifakta
Billede 1 af 2
Piste: 50-300m
Centrum: 3,5km
Indkøb: 200m
Ski-in/ski-out: Delvis
Bar
Restaurant
Stor fælles pool
Sauna
Indkøb
Se alle faciliteter

Bestil Alpendorf Dachstein hytter i Annaberg

Alpendorf Dachstein - Klassiske bjælkehytter med dejlige faciliteter
Hyttelandsbyen Alpendorf Dachstein består af idylliske bjælkehytter, som på alle måder lever op til ønskebilledet om skiferie i de østrigske alper. Hytterne stod færdigbygget i 2006 og har plads til henholdsvis 4, 6 og 8 personer. Hyttelandsbyen har egen indendørs swimmingpool med sauna-afdeling. Desuden er her bar, restaurant, bager og skiudlejning. Ved hytteområdet ligger et minimarked, men for større indkøb finder I et supermarked i centrum. Fra hytterne er der ca. 50 - 300 meter til pisten. Afstanden kan variere alt efter hvor boligen er placeret. Der er kun én parkeringsplads direkte ved boligen uanset størrelse. Fælles parkering findes i området, der kan være op til 600 meter fra boligen. Rengøring, sengelinned og håndklæder er obligatorisk og betales lokalt. Prisen er inklusiv strøm, vand og varme. Læs mere
Tilpas resultater
Boligstørrelse
Antal soverum / bad
I boligen
Intet resultat

Vi fandt desværre ingen resultater som matcher alle de valgte kriterier.
Sidstvalgte kriterie "VALG" er derfor blevet fjernet.
Intet resultat

Området har desværre ingen pladser som matcher følgende kriterier:Din søgning tager derfor ikke højde for ovenstående kriterier
Intet resultat

NULSTIL SØGEKRITERIER

Desværre - intet resultat
Desværre - ikke muligt
Desværre - ikke muligt
AlpinChalets Dachstein West
Vælg boligtype
Fra: 268 DKK
pr. person pr. nat
ved 8 pers.
3 ledige boliger
<< Tilbage
Liftkort
Skileje
Skiskole
Se på kort

Mere om Dachstein

Området

Alt efter hvilken hytte man booker, er der 50 - 150 meter til nærmeste løjpe. Der er gratis parkering ved hytten med plads til én og fælles parkering findes også i området.
Alpendorf Dachstein

Hvis I leder efter drømmeferien i de østrigske alper med maleriske bjerge, dækket af sne, så er det her i skal hen. Hyttelandsbyen indfrier alle disse ønsker og mere til. Med pool- og saunaområde i hovedbygningen - er der også sjov og hygge uden for pisten. Hyttelandsbyen består af flotte bjælkehytter, som danne rammerne om en hyggelig familieferie i sneen.  

Skiområdet

Fuxi's Kinderland
Annabergs maskot Fuxi viser børn fra 3 år og opefter hvordan man lærer at stå på ski. undervisningen omfatter alt fra den første kontakt med skiene til de mere tekniske elementer og en masse sjove lege i sneen. Efter skilektionerne er der frokost i varmestuen hvor Fuxi fortæller spændende sne-historier.
Fuxi's Kids Club
Her foregår hvile, leg og en verden fuld af sjov i en lun stald. Her er dine børn under pædagogisk opsyn hele dagen, så mor og far kan tage en tur på ski på de lidt mere udfordrende løjper. Fuxi's Kids Club er for børn fra 1 år og opefter og ligger lige ved siden af pisterne i dalen. Der er mulighed for børnepasning på time- eller dagsbasis med fri snacks og drikkevarer samt mulighed for frokost på forespørgsel.
SAMMENSÆT SELV ØNSKEDE BOLIGER
DIN BESTILLING
Til toppen