KAN VI HJÆLPE?
7010 4343
Nulstil valg
Du har valgt:
Her ligger boligen
Praktiske oplysninger
Skifakta
Billede 1 af 9
Indkøb: 800m
Lift: 1km
Skibus: 50m
Centrum: 800m
Internet / wifi
Bar
Restaurant
Mod gebyr
Se alle faciliteter

Bestil Aparthotel Ferienalm lejligheder i Schladming

Aparthotel Ferienalm - Beliggenhed på skråning med fremragende udsigt
Aparthotel Ferienalm er fantastisk beliggende på en solrig skråning med udsigt over byen Schladming. Her er I tæt på skiområdet og kun ca. 10 minutters gang fra centrum af Schladming. Skibussen stopper foran hotellet og bringer jer nemt og hurtigt til skiområdet, hvor der venter kilometervis af pister og et velfungerende og moderne liftsystem. Hotellet byder på hyggelig restaurant med klassiske østrigske retter og en bar. Med en skøn beliggenhed og gode lejligheder, danner Ferienalm en ideel base for en skiferie der tilgodeser hele familien - store som små! Læs mere
Tilpas resultater
Boligstørrelse
Antal soverum / bad
I boligen
Intet resultat

Vi fandt desværre ingen resultater som matcher alle de valgte kriterier.
Sidstvalgte kriterie "VALG" er derfor blevet fjernet.
Intet resultat

Området har desværre ingen pladser som matcher følgende kriterier:Din søgning tager derfor ikke højde for ovenstående kriterier
Intet resultat

NULSTIL SØGEKRITERIER

Desværre - intet resultat
Desværre - ikke muligt
Desværre - ikke muligt
Aparthotel Ferienalm Lejl.
Vælg boligtype
Fra: 238 DKK
pr. person pr. nat
ved 4 pers.
2 ledige boliger
<< Tilbage
Liftkort
Skileje
Skiskole
Se på kort

Mere om Aparthotel Ferienalm

 
Aparthotel Ferienalm er en perfekt blanding af lejlighed og mulighederne for at booke måltider. Lejlighederne er meget velindrettede og har gode køkkener, og man kan sagtens stå for madlavning selv hele ugen. Men skulle man få lyst til at spise ude, så har huset  en hyggelig restaurant.
Morgenmad, aftensmad eller samlet til halvpension, kan bookes hjemmefra, og enkelt måltider kan købes på stedet. Det er også muligt at bestille varmt nybagt brød, som hænges på døren hver morgen. Dette skal bestilles på stedet.

Mere om Schladming

 
Schladming by er en rigtig skisportsby, på den måde at den myldre af liv i gaderne efter dagens skiløb, af glade skiløbere små som store. Her er mange butikker at ose i, og det er ikke kun sportsbutikker men også div tøjbutikker og meget andet.
Der går en bred gågade ned gennem den indre by, og i midten er der en del små listige steder, hvor man kan få slukket tørsten. Langs siderne er der en række restauranter og cafeer og der er et stort udvalg af internationale køkkener.

Skiløbet i Schladming

 
Schladming er en del af det enorme Ski Amadé område, hvor ét liftkort dækker flere kilometer end man kan nå på en uge. Selve Schladming Dachstein området er stort, og består af 4 bjergtoppe Planai-Hochwurzen, Hauser-Kaibling, Reiteralm og Fageralm. Imellem disse toppe løber et utal af pister og lifte, både gondoler, stollife og enkelte slæblifte. Langt de fleste er dog stollife med 4 - 8 sæder, skjold og til dels varme i sæderne. Pisterner er varierende og her er noget til alle.
SAMMENSÆT SELV ØNSKEDE BOLIGER
DIN BESTILLING
Til toppen