KAN VI HJÆLPE?
7010 4343
Nulstil valg
Du har valgt:
Her ligger boligen
Praktiske oplysninger
Skifakta
Billede 1 af 4
Skibus: 20m
Lift: 400m
Centrum: 700m
Indkøb: 700m
Internet / wifi

Velkommen til hyggelige Apartment Alpensee

Lejligheder i et idyllisk flot område i Zell am See
Fra Apartment Alpensee kan gæsterne nyde en overvældende udsigt over Zell-søen og de omkringliggende bjerge. Om morgenen kan man hoppe direkte ud af sengen og ned I den gratis skibus, som kører jer til nærmeste svævebane, hvorfra I kan nyde de utrolige, østrigske alper. Lejlighederne udøgr den perfekte base, til når I er færdige på pisten og har brug for noget god afslapning. Der er et fuldt udstyret køkken, behagelige senge og rummelige opholdsstuer med fladskærms-tv. Der er gratis parkering, Wi-Fi og skiopbevaringsrum. Der ligger restauranter, kun 5 minutters gang fra lejlighederne. Læs mere
Tilpas resultater
Boligstørrelse
Antal soverum / bad
I boligen
Intet resultat

Vi fandt desværre ingen resultater som matcher alle de valgte kriterier.
Sidstvalgte kriterie "VALG" er derfor blevet fjernet.
Intet resultat

Området har desværre ingen pladser som matcher følgende kriterier:Din søgning tager derfor ikke højde for ovenstående kriterier
Intet resultat

NULSTIL SØGEKRITERIER

Desværre - intet resultat
Desværre - ikke muligt
Desværre - ikke muligt
Apartment Alpensee
Vælg boligtype
Fra: 274 DKK
pr. person pr. nat
ved 6 pers.
2 ledige boliger
<< Tilbage
Liftkort
Skileje
Skiskole
Se på kort

Mere om Apartment Alpensee

Zell am See
5 minutter fra lejlighederne kan man finde et udvalg af restauranter og busstoppesteder. Der kører en gratis skibus lige uden for hotellet. Der er kun 600 m til Zell am See centrum og 5 minutters kørsel til Schmittenhöhe skiområde. Skiområderne Kaprun og Saalbach-Hinterglemm ligger kun 20 minutters kørsel fra lejlighederne og sidstnævnte kan nås med skibus.
Apartment Alpensee
Disse hyggelige lejligheder har en fantastisk udsigt over Zell-søen. Der er fladskærms-tv i stuen med kabelkanaler, samt sovesofa. Der er ogsp køkken med køleskab og badeværelse med brusebad. Når man ankommer er der parkeringsplads og der er også et opbevaringsrum til sit skiudstyr.

Skiområdet

Zell am See er enhver sneelskers drømmescenarie. Perfekte sneforhold hver dag året rundt. Sådan er det på gletsjeren Kitzsteinhorn, der ligger ved Zell am See. Den levende by har masser af muligheder for shopping og gode madoplevelser.  or de rigtig entusiastiske skiløbere er det faktisk muligt at stå på ski i Zell am See året rundt på den nærliggende gletsjer, Kitzsteinhorn. Her venter puddersneen altid på jer og giver det perfekte forhold til skiløb i al slags vejr.

En skiferie i Zell am See byder på betagende smuk natur med udsigt til den frosne sø, der udgør centrum i dalen. Som del af Europa Sport-området byder Zell am See på udfordringer på alle niveauer og skiløb i absolut verdensklasse. Fra Zell am See bringer liften CityExpress jer direkte op i terrænet, hvor I kan glæde jer til mere end 120 km indbydende skiløb. På skiferie i Zell am See står I altid på ski i de skønneste omgivelser med udsigt til betagende smuk natur. Mange pister er omkranset af sneklædte træer, og i bunden af dalen har I udsigt til den smukke, tilfrosne sø.

SAMMENSÆT SELV ØNSKEDE BOLIGER
DIN BESTILLING
Til toppen