KAN VI HJÆLPE?
7010 4343
Nulstil valg
Du har valgt:
Her ligger boligen
Praktiske oplysninger
Skifakta
Billede 1 af 4
Lift: 500m
Skibus: 10m
Centrum: 350m
Indkøb: 350m
Sauna

Velkommen til Apartment ELTO

Hyggelige lejligheder i Kaprun
Tag på skiferie til Kaprun og bo i lyse og rummelige lejligheder. På Apartment ELTO har i jeres eget frirum i lejligheden, men samtidig mulighed for at benytte sauna I bygningen eller solarium i bygningen. Fra haven har Iudsigt over den flotte Kitzsteinhorn Gletsjer. Jeres lejlighed ligger tæt på skiliften, som i enten kan gå hen til eller tage Skibussen, som stopper lige ved døren. Læs mere
Tilpas resultater
Boligstørrelse
Antal soverum / bad
I boligen
Intet resultat

Vi fandt desværre ingen resultater som matcher alle de valgte kriterier.
Sidstvalgte kriterie "VALG" er derfor blevet fjernet.
Intet resultat

Området har desværre ingen pladser som matcher følgende kriterier:Din søgning tager derfor ikke højde for ovenstående kriterier
Intet resultat

NULSTIL SØGEKRITERIER

Desværre - intet resultat
Desværre - ikke muligt
Desværre - ikke muligt
Apartment ELTO
Vælg boligtype
Fra: 248 DKK
pr. person pr. nat
ved 6 pers.
2 ledige boliger
<< Tilbage
Liftkort
Skileje
Skiskole
Se på kort

Lidt mere om ELTO og byen

Kaprun
Kaprun er en hyggelig lille by for foden af den imponerende gletsjer Kitzsteinhorn. Kaprun har flere cafeer, restauranter og en del butikker hvor man finder alt fra sportstøj, dagligvare og meget meget andet. Skulle man have lyst til lidt mere by, er man hurtig i Zell am See hvor udbudet er væsentlig større.
Apartment ELTO
Jeres lejlighed på ELTO indeholder et fuldt udstyret køkken med mikroovn, opvaskemaskine, kaffemaskine og køleskab, behagelige stuer med fladskærms-tv, komfortable soveværelser og en flot udsigt ud til Hohe Tauern National Park. Jeres lejlighed har desuden enten terrasse eller balkon. Der er en sauna og infrarød spa-rum i bygningen, så I kan få varmen efter en dag ude i sneen. 

Skiområdet

Kitzsteinhorn gletsjeren
Gletsjeren ligger lige ved Kaprun og en kæmpe oplevelse at besøge. Gletsjeren er åben næsten året rundt og skiløbet er noget for sig selv. Ofte vil man opleve at stå på toppen og se ned mod Kaprun og Zell am See og se alle skyerne oppe fra. Samtidig ser man et stort hav af glitrende kridhvide snedækkede bjergtoppe. En enestående oplevelse.
Skiløb for alle!
Kaprun er den næste lille by man kommer til, når man kører fra Zell am See ind mod gletsjeren Kitzsteinhorn. Selve skiområdet ved  Kaprun hedder Maiskogel og er et hyggeligt område det er godt for familier og relativ nye skiløbere, ide her er mange blå og røde pister. For de mere hard core skiløbere er gletsjeren et oplevelse man bare ikke må snyde sig selv for.
SAMMENSÆT SELV ØNSKEDE BOLIGER
DIN BESTILLING
Til toppen