KAN VI HJÆLPE?
7010 4343
Nulstil valg
Du har valgt:
Her ligger boligen
Praktiske oplysninger
Skifakta
Billede 1 af 1
Skibus: 10m
Lift: 300m
Centrum: 100m
Indkøb: 100m

Velkommen til App. Sigl

App. Sigl - hyggelig lejlighed
Disse lejligheder ligger placeret i Schüttdorf området i Zell am See i Østrig, hvorfra der kun er 300 meter til den nærmeste lift. For at gøre det endnu nemmere for jer, at transportere jer frem og tilbage, går skibussen kun 10 meter fra lejlighederne. Desuden er der kun 100 meter til centrum. Lejlighederne er fint indrettet og har køkken med ovn, køleskab og tv. Der er internet i lejligheden og en balkon, hvorfra man kan nyde udsigten til området omkring. Læs mere
Tilpas resultater
Boligstørrelse
Antal soverum / bad
I boligen
Intet resultat

Vi fandt desværre ingen resultater som matcher alle de valgte kriterier.
Sidstvalgte kriterie "VALG" er derfor blevet fjernet.
Intet resultat

Området har desværre ingen pladser som matcher følgende kriterier:Din søgning tager derfor ikke højde for ovenstående kriterier
Intet resultat

NULSTIL SØGEKRITERIER

Desværre - intet resultat
Desværre - ikke muligt
Desværre - ikke muligt
Apartment Sigl
Vælg boligtype
Fra: 220 DKK
pr. person pr. nat
ved 6 pers.
2 ledige boliger
<< Tilbage
Liftkort
Skileje
Skiskole
Se på kort

Mere om Apartment Sigl og Byen Zell am See

Hvad ligger i området?
Kabinebanen Areitbahn ligger kun 300 meter fra lejlighederne. Hvis gæster ikke har bil med, kan man tage busserne lige udenfor hotellet. Der er et stort udvalg af butikker og restauranter i Schüttdorf-området.

Apartment Sigl
Dette overnatningssted tilbyde gode lejligheder midt i bydelen Schüttdorf i Zell am See. Samtlige lejligheder har tekøkken, kabel-tv, badeværelser med brusebad eller badekar og spiseplads. Nogle af lejlighederne har også balkon. Der er en sauna i hovedbygningen, som kan benyttes af gæsterne mod et tillægsgebyr. Der er gratis privat parkering og gratis wi-fi i de fleste lejligheder.

Skiområdet

Zell am See er et must at besøge for alle sneelskere!  Den levende by har masser af muligheder for shopping og gode madoplevelser og der er masser af udfrodringer for ski entusiaster. Det er det faktisk muligt at stå på ski i Zell am See året rundt på den nærliggende gletsjer, Kitzsteinhorn. Her venter sneen altid på jer og giver det perfekte forhold til skiløb i al slags vejr.

En skiferie i Zell am See byder på betagende smuk natur med udsigt til den frosne sø, der udgør centrum i dalen. Som del af Europa Sport-området byder Zell am See på udfordringer på alle niveauer og skiløb i absolut verdensklasse. Fra Schüttdorf bringer Areitbahn jer direkte op i terrænet, hvor I kan glæde jer til mere end 120 km indbydende skiløb.

Mere om skiområdet

I børneområderne venter der timevis af sjov og leg for børnene. Det er også her, at mange skiskoler holder til. Familiens yngste vil med garanti synes et par dage på skiskole med andre børn er sjovt og lærerigt. Idet varierede og godt sammenhængende terræn i Zell am See finder i et varieret udvalg af pister, der gør hele familien glade. På de mange blå og røde boulevarder, er der plads til, at selv de mindste kan få en sjov og tryg nedfart, mens de øvede retter teknikken til i deres carvingsving.
På det store udvalg af velpræparerede blå og røde pister venter oplevelser for hele familien, og i området finder selv den mest erfarne skiløber udfordringer på alt fra sorte pukkelpister til snoede off-pister. I dalen Schmittental kan familiens bedste skiløbere prøve kræfter med ”Den sorte gryde”, hvor kun tre sorte pister fører ned i bunden.
SAMMENSÆT SELV ØNSKEDE BOLIGER
DIN BESTILLING
Til toppen