KAN VI HJÆLPE?
7010 4343
Nulstil valg
Du har valgt:
Her ligger boligen
Praktiske oplysninger
Skifakta
Billede 1 af 1
Skibus: 5m
Centrum: 0m
Indkøb: 200m
Lift: 1km
Balkon
Hund tilladt (skal oplyses)

Apartments Heidi & Peter - Liv og glade dage

Apartments Heidi & Peter - Lejligheder til dem der holder af afterski
De livlige lejligheder i Apartments Heidi & Peter er den ideelle indkvartering, hvis du er til afterski. Lejlighederne er placeret over den velkendte bar London Pub, hvor et internationalt publikum holder afterski hver dag. Lejlighederne er enkle med funktionelle faciliteter. På forespørgsel kan du bestille morgenmad, som serveres på Hotel Alexander ca. 100 m væk. Den perfekte indkvartering for dem der bare ikke kán få deres skistøvler af om aftenen. Grundet lejlighedernes placering, er denne derfor ikke idelle for børnefamilien. Læs mere
Tilpas resultater
Boligstørrelse
Antal soverum / bad
I boligen
Intet resultat

Vi fandt desværre ingen resultater som matcher alle de valgte kriterier.
Sidstvalgte kriterie "VALG" er derfor blevet fjernet.
Intet resultat

Området har desværre ingen pladser som matcher følgende kriterier:Din søgning tager derfor ikke højde for ovenstående kriterier
Intet resultat

NULSTIL SØGEKRITERIER

Desværre - intet resultat
Desværre - ikke muligt
Desværre - ikke muligt
Apartments Heidi & Peter
Vælg boligtype
Fra: 111 DKK
pr. person pr. nat
ved 6 pers.
5 ledige boliger
<< Tilbage
Liftkort
Skileje
Skiskole
Se på kort

Lidt om lejlighederne

På Hotel Alexander får I også leveret nøgler ved ankomst og kan opbevare jeres bagage hvis I er kommet før at lejligheden er klar til jer. I kan derfor nemt nå at få en ekstra dag på ski i dejlige Kirchberg.
Lejlighederne er perfekt til jer der elsker fest og farver, da I her bor i hjertet af Kirchberg oven på en af byens mest faverige afterski steder. 

Hvis tømmermændene er for mange efter en god dag på ski og afterski, så kan I altid gå over på søster hotellet, Hotel Alexander, hvor I kan tilkøbe morgenmad. Her servere hotellet nemlig en god solid morgenmad, så I kan få kræfter til endnu en god dag på ski. 

Skiområdet

Det berømte world cup styrtløb, Hanenkamp, afvikles hvert år i Kitzbühel. Mærk selv suset på styrtløbspisten  ”Die Streif”. Er det ikke styrtløbspisten der fanger jer, men derimod snowboard kan I udfordre jer selv ved Kitzbühler Horn der byder på både halfpipe og boarder-cross strækning. Et område på Bichlalm i Kitzbühel / Kirchberg er forbeholdt off-pisteløbere og hvis man er til off-piste er dette stedet at besøge. Derudover har langrendsløbere også masser af kilometer at boltre sig på i Kitzbühel / Kirchberg. 
 
Kitzbühel / Kirchberg byder på afvekslende skiløb og velpreparerede pister samt et moderne liftsystem. Uanset niveau og erfaring har de i alt 160 km noget at byde på. Nybegyndere og mindre øvede kan boltre sig på de mange blå pister. Her er der rig mulighed for at forbedre skiløb og færdigheder i en sådan grad at man kan give sig i kast med de røde og sorte pister der også er at finde i Kitzbühel / Kirchberg.

Mere om byen

Der findes gode shoppingmuligheder i Kitzbühel / Kirchberg, bl.a. mange eksklusive mærkevareforretninger. Suppler skiløbet med et besøg på kasino, skøjtebane, curlingbane, tennisbane m.m. Har skiløbet givet ømme og trætte muskler kan de med rette plejes og lindres i Kitsbühels badeland, Aquaarena.
Kitzbühel / Kirchberg er også et fantastisk sted når skiene spændes af. Østrigsk charme er i højsædet og det mærker man tydeligt på hoteller, restauranter, hyggelige pubber og barer. Nattelivet byder på utallige diskoteker og natklubber. i Kitzbühel / Kirchberg kan natteravnene fortsætte afterskiing til den lyse morgen.
 
SAMMENSÆT SELV ØNSKEDE BOLIGER
DIN BESTILLING
Til toppen