KAN VI HJÆLPE?
7010 4343
Nulstil valg
Du har valgt:
Her ligger boligen
Praktiske oplysninger
Skifakta
Billede 1 af 12
Centrum: 200m
Piste: 300m
Lift: 300m
Skibus: 150m
Internet / wifi

Velkommen til Appartement Bergheimat lejligheder i Flachau

Appartement Bergheimat - Lift og pist 300 meter fra huset
Tag på skiferie til populære Flachau og bo i hyggelige lejligheder på Appartement Bergheimat. Flachau er et børnevenligt skiområde og med hyggeligt liv i byen. Bergheimat er et ideelt udgangspunkt for jeres skiferie i Flachau, tæt på både skilifter og centrum af byen. Læs mere
Tilpas resultater
Boligstørrelse
Antal soverum / bad
I boligen
Intet resultat

Vi fandt desværre ingen resultater som matcher alle de valgte kriterier.
Sidstvalgte kriterie "VALG" er derfor blevet fjernet.
Intet resultat

Området har desværre ingen pladser som matcher følgende kriterier:Din søgning tager derfor ikke højde for ovenstående kriterier
Intet resultat

NULSTIL SØGEKRITERIER

Desværre - intet resultat
Desværre - ikke muligt
Desværre - ikke muligt
Appartement Bergheimat
Vælg boligtype
Fra: 288 DKK
pr. person pr. nat
ved 5 pers.
3 ledige boliger
<< Tilbage
Liftkort
Skileje
Skiskole
Se på kort

Mere om Appartement Bergheimat

Ideel placering
Liften og pisten ligger blot 300 meter fra huset og de fleste vægler at gå til fods. I kan også både tage bilen eller skibussen. Skulle I have lyst til at starte skidagen i et andet område, som Flachauwinkel eller Wagrain,. så holder skibussen blot 150 m fra huset, og man kan grais køre med.
Moderne lejligheder
Disse nybyggede lejligheder ligger tæt på centrum af Flachau. Alle lejlighederne er meget smagfuldt indrettede med trådløst internet, kabel TV, balkon samt fuldt udstyret køkken med alt hvad man har brug for. I huset er der endvidere et legerum, som alle kan benytte.

Flachau - Skiområdet

Børnevenligt område
I Flachau er der virkelig noget for skiløbere på alle niveau! Skiområdet er topmoderne med hurtige lifter og mange af dem har varme i sæderne. Begynderområderne er helt ideelle i Flachau og giver perfekte rammer til børn og nybegyndere der der lære at stå på ski. Der er desuden en lang række skiskoler, mange af dem med danske instruktører.
Skiløb for alle
Flachau er et populært skiområde sammenhængende med Wagrain. Der er flere muligheder for at komme op til toppen i Flachau, og derfra går der lange brede pister ned til bunden. Fra toppen kan I også stå ned til Wagrain på den anden side. I kan desuden prøve kræfter med Herman Maier pisten, som bliver brugt til storslalomkonkurrencer i Word Cuppen.

Aftenskiløb i Flachau

Når resten af byen sidder godt bænket omkring aftensmaden, så kan man lige smutte ud og snuppe sig en tur eller ti ekstra i mørket på den belyste piste. For enden af pisten venter afterskistederne med varm Glühwein og Jägertee.
Har du været på ski hele dagen, og har du simpelthen ikke fået nok endnu? Eller har I ikke haft mulighed for at komme på ski i løbet af dagen? Så har Flachau pister med lys på! En helt speciel og meget hyggelig form for skiløb.
SAMMENSÆT SELV ØNSKEDE BOLIGER
DIN BESTILLING
Til toppen