KAN VI HJÆLPE?
7010 4343
Nulstil valg
Du har valgt:
Her ligger boligen
Praktiske oplysninger
Skifakta
Billede 1 af 5
Lift: 600m
Centrum: 500m
Indkøb: 200m
Restaurant: 300m
Internet / wifi
Swimmingpool
Sauna
Se alle faciliteter

Bestil Appartmenthaus Kristall lejlighed i Zell am See

Appartmenthaus Kristall - Dejlig udsigt og wellness
Kristall er beliggende i Schüttdorf med en fantastisk udsigt over Kitzsteinhorn og Hohe Taurn Panorama. Kristall ligger kun 600 m fra liften "Areitbahn", hvorfor lejlighedskomplekset er velgenet til familien, der ønsker at være tæt på skiområdet. Nyd wellness-afdelingen med indendørs pool (9 x 4 m) og sauna. Mod gebyr er der ligeledes solarium og massage. For familiens yngste er der legerum. Læs mere
Tilpas resultater
Boligstørrelse
Antal soverum / bad
I boligen
Intet resultat

Vi fandt desværre ingen resultater som matcher alle de valgte kriterier.
Sidstvalgte kriterie "VALG" er derfor blevet fjernet.
Intet resultat

Området har desværre ingen pladser som matcher følgende kriterier:Din søgning tager derfor ikke højde for ovenstående kriterier
Intet resultat

NULSTIL SØGEKRITERIER

Desværre - intet resultat
Desværre - ikke muligt
Desværre - ikke muligt
Appartmenthaus Kristall
Vælg boligtype
Fra: 227 DKK
pr. person pr. nat
ved 7 pers.
7 ledige boliger
<< Tilbage
Liftkort
Skileje
Skiskole
Se på kort

Byen Zell am See

 
Zell am See er en autentisk skisportsby i de østrigske alper. Byen ligger i smukke omgivelser ved den store Zell-sø. Zell am See er en livlig by, med masser at tage sig til. Der er fine gamle bygninger, masser af der er butikker, lækre restauranter og cafeer og meget mere.  
 

Skiområdet
 
En skiferie i Zell am See byder på suverænt skiløb midt i de østrigske alper og med udsigt til flotte bjerge og den store sø midt i dalen. Som del af Europa Sport-området byder Zell am See på alsidigt skiløb i verdensklasse. I kan både stå på ski i Zell am See området, Kaprun/ Maiskogel og på gletsjeren Kitzsteinhorn. I kan glæde jer til mere end 120 km skiløb.


Børnevenligt skiområdet

 
Zell am See har forskellige børneområder, hvor de mindste kan boltre sig i sneen og lære at stå på ski. Der er en række forskellige skiskoler at vælge imellem, og nogle af dem har danske instruktører til rådighed. Et par dage på skiskole med andre børn er både sjovt og lærerigt!
SAMMENSÆT SELV ØNSKEDE BOLIGER
DIN BESTILLING
Til toppen