KAN VI HJÆLPE?
7010 4343
Nulstil valg
Du har valgt:
Her ligger boligen
Praktiske oplysninger
Skifakta
Billede 1 af 2
Lift: 400m
Restaurant: 50m
Bar: 50m
Indkøb: 50m

Bestil jeres næste ophold i Østrig her danskbilferie.dk

Brixental - fine lejligheder i Wilder Kaiser
I centrum af Brixental Hopfgarten ligger brixental lejligheder. Lejlighederne ligger ikke længere end 400 m fra liften, der fører jer op i området. I huset finder I en lille snack bar og en ski kælder. I alt findes der her 21 lejligheder. I bor ikke langt fra indkøb og restauranter. Brixental er et godt udgangspunkt for en dejlig skiferie i Wilder Kaiser. Der er en pub i stueetagen hvorfra der kan forekomme lyd. Læs mere
Tilpas resultater
Boligstørrelse
Antal soverum / bad
Intet resultat

Vi fandt desværre ingen resultater som matcher alle de valgte kriterier.
Sidstvalgte kriterie "VALG" er derfor blevet fjernet.
Intet resultat

Området har desværre ingen pladser som matcher følgende kriterier:Din søgning tager derfor ikke højde for ovenstående kriterier
Intet resultat

NULSTIL SØGEKRITERIER

Desværre - intet resultat
Desværre - ikke muligt
Desværre - ikke muligt
Brixental Appartments Hopfgarten
Vælg boligtype
Fra: 170 DKK
pr. person pr. nat
ved 5 pers.
3 ledige boliger
<< Tilbage
Liftkort
Skileje
Skiskole
Se på kort

I og omkring huset

Byen Hopfgarten er en typisk østrigsk alpeby, men alt hvad det indebærer af beværtninger, specialvare-bitikker, sportsbutikker og mange restauranter.
SixPénce
I selve huset ligger den huggelige pub SixPence. Pubben serverer måde mad og drikke og er et populært sted  især for dem der bor i huset.
Derud over så ligger huset tæt på centrum og der er mange hyggelige restauranter og barer at besøge. Det er nemt at komme rundt uden bil.

Skiområdet

I Wilder Kaiser kommer du med garanti ikke til at kede dig på den samme pist hele ugen! Med de 280 kilometer sammenhængende pister er det næsten umuligt at komme til at køre på dem allesammen. Pisterne er fordelt således, at der er 134 km blå og grønne pister og 129 km røde, hvilket giver dig mulighed for at komme ned af bjerget på netop den hældning og sværhedsgrad der passer til dit niveau. Har du ikke fået nok af at stå på ski hele dagen? Så er der heldigvis 10 km oplyste pister om aftenen, som er åbne fra onsdag til lørdag.
Wilder Kaiser der er østrigs største sammenhængende skiområde med skisportsbyerne Söll, Brixen, Itter, Westendorf og Scheffau beliggende rundt om bjerget. Dansk Bilferie tilbyder skiferie til Wilder Kaiser, hvor I har mulighed for at udforske 250 km pister via de 92 lifter, heriblandt adskillige moderne kabine- og stolelifter, der nemt og hurtigt bringer jer rundt blandt 123 pister.
 

Mere om skiområdet

I Wilder Kaiser regionen findes der flere Miniclubs, som tilbyder heldags børnepasning både på bjerget og i dalen. Dette giver forældrene mulighed for at efterlade børnene i trygge hænder mens de selv tager en dag på de lidt mere udfordrende pister.
Dagplejerne tilbyder både kreative workshops inden for, historiefortælling og rytmiske aktiviteter samt sjove lege og kælkning uden for i sneen.
Alle skiskolerne i Wilder Kaiser regionen tilbyder professionel skiundervisning for børn samtidig med leg og sjov. Mens børnene bliver passet og samtidig lærer at stå på ski kan forældrene tage på opdagelse i resten af området. Især KinderKaiserland i Scheffau byder på innovativ skiundervisning for de helt små begyndere. Den store snelegeplads er perfekt til de allerførste øvelser børnene skal prøve ved deres første møde med skiene.
SAMMENSÆT SELV ØNSKEDE BOLIGER
DIN BESTILLING
Til toppen