KAN VI HJÆLPE?
7010 4343
Nulstil valg
Du har valgt:
Her ligger boligen
Praktiske oplysninger
Snegaranti
Skifakta
Billede 1 af 1
Lift: 250m
Indkøb: 1km
Piste: 250m
Skitorvet: 200m

Bruna Byn i Lindvallen i Sverige

Charmerende dobbelthytter i Bruna Byn i Lindvallen
Bruna Byn byder velkommen til charmerende dobbelthytter på 35 - 55 m2. Boligerne er beliggende i Lindvallen lige ved Gustavtorvet tæt på både lift og piste. I området findes både bageri og restauranter, som kan stille sulten før og efter en dag på ski. I gå- eller glideafstand finder I alt, hvad I har brug for af skifaciliteter og underholdning. Boligerne er alle af god standard og perfekt til den mindre familie på ski, som ønsker at bo tæt på alt. Læs mere
Tilpas resultater
Boligstørrelse
Antal soverum / bad
I boligen
Intet resultat

Vi fandt desværre ingen resultater som matcher alle de valgte kriterier.
Sidstvalgte kriterie "VALG" er derfor blevet fjernet.
Intet resultat

Området har desværre ingen pladser som matcher følgende kriterier:Din søgning tager derfor ikke højde for ovenstående kriterier
Intet resultat

NULSTIL SØGEKRITERIER

Desværre - intet resultat
Desværre - ikke muligt
Desværre - ikke muligt
Bruna Byn
Vælg boligtype
Fra: 170 DKK
pr. person pr. nat
ved 4 pers.
51 ledige boliger
<< Tilbage
Liftkort
Skileje
Skiskole
Se på kort

Velkommen til Bruna Byn i Lindvallen

De velholdte hytter er bygget i traditionel svensk stil og emmer af hygge til skiferien. Kvadratmetrene i hytterne er suverænt udnyttet, så de føles større end de reelt er. Det veludstyret køkken giver jer desuden mulighed for, selv at kokkere både morgenmad, frokost og aftensmad.

Nogle af boligerne er løbende blevet renoveret, mens andre stadig står i oprindelig tilstand. I Bruna Byn er der altså lagt op til en helt igennem fantastisk skiferie.  

Når I bor i Bruna Byn har I ikke langt til både piste, lifter og masser af service. Lige ved hånden finder I nemlig både restauranter, butikker og et bageri, som kan forsyne jer med friskbagt brød til de hyggelige morgener, hvor der skal tankes energi til skidagen. 

Hytterne er perfekte til den mindre familie, som vil have det optimale ud af skiferien. I finder nemlig pistene blot 250 meter fra boligen, så der er ikke behov for at starte bilen for at suse ned af bakkerne.  
SAMMENSÆT SELV ØNSKEDE BOLIGER
DIN BESTILLING
Til toppen