KAN VI HJÆLPE?
7010 4343
Nulstil valg
Du har valgt:
Her ligger boligen
Praktiske oplysninger
Skifakta
Billede 1 af 4
Lift: 500m
Centrum: 550m
Indkøb: 200m
Skibus: 100m
Internet / wifi
Mikroovn
Opvaskemaskine
Komfur
Balkon
Pejs / brændeovn
Vandland ca 200 m
Se alle faciliteter

Velkommen til Chalet Zentral landhus i Wagrain

Chalet Zentral - 500 meter fra lift og god plads i boligen
Hvis I søger en autentisk østrigsk lejlighed, så er Chalet Zentral den helt rigtige for jer. Chalet Zentral er et charmerende og hyggeligt hus i traditionel østrigsk stil. Lejligheden er perfekt til den store familie eller flere familier der ønsker at bo sammen. Som ekstra plus til de vandglade, har I gratis adgang til Wasserwelt Wagrain når I bor i Chalet Zentral. Læs mere
Tilpas resultater
Boligstørrelse
Antal soverum / bad
I boligen
Intet resultat

Vi fandt desværre ingen resultater som matcher alle de valgte kriterier.
Sidstvalgte kriterie "VALG" er derfor blevet fjernet.
Intet resultat

Området har desværre ingen pladser som matcher følgende kriterier:Din søgning tager derfor ikke højde for ovenstående kriterier
Intet resultat

NULSTIL SØGEKRITERIER

Desværre - intet resultat
Desværre - ikke muligt
Desværre - ikke muligt
Chalet Zentral
Vælg boligtype
Fra: 268 DKK
pr. person pr. nat
ved 11 pers.
1 ledig bolig
<< Tilbage
Liftkort
Skileje
Skiskole
Se på kort

Mere om Chalet Zentral

Vores kunder fortæller;
- 'Chalet Zentral er genial til en eller flere familier med børn. Der er en stor have, hvor der bliver bygget snehuler og børnene kan lege i sikkerhed, mens vi tænder op i den store kakkelovn og varmer kakaoen'.
Østrigsk hygge!
Chalet Zentral har en stor østrigsk brændeovn midt i huset, så I rigtig kan nyde en hyggelig aften sammen efter en lang dag på ski. Huset har et stort dejligt køkken, der har alt hvad I skal bruge og der er rigelig god plads til at tilberede smagfulde måltider. I tilknytning til køkkenet er en særlig spisekrog med hjørnebænk. Den store stue er udstyret med en stor hjørnesofa, hvor I kan flyde ud efter en aktiv dag i den friske luft.

Området

Skiområdet
Wagrain er et populært skisportssted, og det er der en grund til. Dette charmerende og moderne skiområde i Østrig kombinerer kvalitets skiløb med traditionel østrigsk stemning. Der er et hav af muligheder for at komme rundt i området og I kan stå fra Flying Mozart over til Flachau eller helt over til St. Johann im Pongau på den anden side af dalen.
Chalet Zentral
Chalet Zentral ligger blot 500 meter fra Flying Mozart-liften og skibussen går blot 100 meter fra huset, hvis I hellere vil til Grafenberg-liften. Der er både indkøbsmuligheder og restauranter i gåafstand fra lejligheden. I kan købe de nødvendige varer til madlavning i den lille SPAR købmand, belliggende 5 minutter væk fra Chalet Zentral.

Wasserwelt Wagrain

Kort afstand fra jeres lejlighed
Vandlandet ligger bare 5 minutter til fods fra Chalet Zentral. I Wasserwelt Wagrain finder I også et udvalg af saunaer, dampbade og mange andre lækre wellnessoplevelser til at opbløde musklerne eller bare nyde og slappe af.

Gratis entré til vandlandet
Wasserwelt Wagrain ligger i midten af Wagrain og er et trækplaster for både store og små børn. En tur i Wasserwelt Wagrain er en god og sjov afslutning på en dag i vinterlandskabet.
Inkluderet i prisen får I adgang til Wasser Welt 1 gang pr dag i 2 timer, så der er tid til masser af vandpjaskeri. 

20% på skileje

 
Som kunde hos Dansk Bilferie får I 20 % på leje af skiudstyr hos Sport Spiz.
Skiudlejning hedder SPIZ Sport im Zentrum og er beliggende på Markt 16, 5602 Wagrain, lige ved den store snemand midt i byen. 
SAMMENSÆT SELV ØNSKEDE BOLIGER
DIN BESTILLING
Til toppen