KAN VI HJÆLPE?
7010 4343

Dansk skiskole

Skiskole i Wagrain hos Ski & Snowboard Schule Wagrain

Skiskole i Bad Gastein hos Skimundi

Skiskole i Zell am See hos Skischule Zell am See Outdo

Skiskole i Schladming hos Ski School Tritscher

Skiskole i Saalbach/Hinterglemm hos Skischoolonline

Skiskole i Mayrhofen/Zillertal hos Skimundi

Skiskole i Sölden hos Skischoolonline

Dansk skiskole i Østrig

Du finder dansk skiskole i Wagrain, Bad Gastein, Zell am See, Schladming, Saalbach, Zillertal og Sölden.
I har mulighed for at booke danske skiinstruktører, når I skal på skiskole i Alperne i Østrig. I kan enten deltage på hold eller booke nogle timer med privatundervisning. Ved at booke en dansk skiinstruktør får I en større tryghed og den bedst mulige start på ski. Der tilbydes skiskole til både børn og voksne samt til alle niveauer.
Fælles for alle skiskolerne er, at de tilbyder danske instruktører, og du kan booke både holdundervisning, privatundervisning, børneskiskole og snowboardskole. Alle hold og privattimer kan bookes til netop det niveau, I er på, også selvom det måske er allerførste gang på ski.

I menuen til venstre kan du klikke dig ind og se, hvad de forskellige skiskoler i Alperne tilbyder samt booke hold og privattimer direkte.

Mange tænker som udgangspunkt, at Østrig ikke er stedet for børnefamilier og nybegyndere, men det er slet ikke tilfældet. Med mulighed for dansk skiskole, supergode børne- og begynderområder og børnevenlige skihoteller er De Østrigske Alper en oplagt skidestination for børnefamilier og nybegyndere.

Nedenfor kan du se vores særligt udvalgte skihoteller, der er super børnevenlige - alle på destinationer, hvor du har mulighed for at booke dansk skiskole.
 

Børnevenlige hoteller i Alperne


Sporthotel Wagrain
Det fantastiske Sporthotel Wagrain har en fantastisk beliggenhed lige ved siden af Grafenberg-liften, som tager jer driekte op i 1700 meters højde! Hotellet er super børnevenligt med bl.a. legerum og børnepasning. De voksne kan nyde godt af de mange faciliteter som swimmingpool, sauna, dampbad og fitnessafdeling. Halvpension på hotellet er inkl. i prisen.
Bestil og læs mere om Sporthotel Wagrain 

Hotel Wagrainerhof, Wagrain
Hotel Wagrainerhof ligger helt centralt placeret i Wagrain. Wagrainerhof er et 4-stjernet hotel, perfekt til en skiferie med lidt ekstra.  Når I booker hos Dansk Bilferie får I 2 timer dagligt gratis adgang til badelandet Wasserwelt Wagrain! Her er både inden- og udendørs pool, vandrutsjebaner og sauna.
Bestil og læs mere om Hotel Wagrainerhof 

 

Hotel Sonngastein, Bad Gastein
Børnevenlige Hotel Sonngastein er et oplagt hotel til en skiferie i Bad Gastein. Det 4-stjernede hotel er ideelt for børnefamilier og har et utal af aktiviteter og faciliteter for både børn og voksne. Fra hotellet går der skibusser direkte til skiområdets lifter, og I kommer hurtigt frem til pisten
Bestil og læs mere om Hotel Sonngastein 

 

Hotel Palace, Bad Hofgastein
Hotel Palace er et lækkert 4-stjernet hotel i Bad Hofgastein i Gastein-dalen. På Hotel Palace finder I gode faciliteter som f.eks. sportshal, indendørs legeplads og stor swimmingpool samt lækker restaurant. I kommer nemt til liften med skibussen, der standser blot 100 meter fra hotellet.
Bestil og læs mere om Hotel Palace 

 

Hotel der Waldhof, Zell am See
Hotel Der Waldhof er et luksuriøst hotel beliggende i idylliske omgivelser, lige ved skovområder og sø. Hotellet ligger oppe på bjerget over byen. Ski-in, to legerum, poolområde med afdeling for familier og hyggelig restaurant er blot nogle af de faciliteter, Hotel der Waldhod byder på. Klik ind og se de gode børnerabatter.
Bestil og læs mere om Hotel der Waldhof 

 

Hotel Schloss Rosenegg, Saalbach
Hotellet er indrettet i det gamle slot og har masser af sjæl og en dejlig atmosfære. Hotellet har en stor pejsestue, hvor man kan slappe af, spille pool eller andre spil, og har man lyst til at forkæle kroppen efter dagens skiløb, så er der rig mulighed i hotellets spa- og wellnessafdeling. Et særligt legerum er indrettet til de små med bunker af legetøj og sjove aktivitetsmuligheder.
Bestil og læs mere om Hotel Schloss Rosenegg 

 

Sporthotel Fontana, Saalbach
4-stjernet hotel med kids club, legerum, ski-in/ski-out og en af Saalbachs bedste beliggenheder! Nyd hotellets wellnessafdeling, hvor I bl.a. finder en indendørs swimmingpool og sauna. Endvidere er der restaurant og bar på hotellet, alt sammen med en dejlig, hyggelig atmosfære.
Bestil og læs mere om Sporthotel Fontana 

 

Sissi Park, Schladming
Ski-in/ski-out og store lejligheder til hele familien beliggende direkte på den blå piste, som fører til skiliften. Sissi Park er det perfekte sted til afslapning efter en begivenhedsrig dag på ski, og du kan blandt andet nyde den private sauna i lejligheden. For at komme tilbage til Sissi Park skal man ind over en sort piste, men man kan også sagtens tage gondolen ned, og så lander man tæt på lejligheden. Skiskolen ligger kun 800 meter væk via pisten.
Bestil og læs mere om Sissi Park 

 

Ferienhotel Hoppet, Zillertal
Ferienhotel Hoppet ligger på en solrig plet med udsigt over Zillertal. Hotellets hovedbygning og sidebygningen er forbundet med en underjordisk gang. Hotellet er det perfekte udgangspunkt for skiferien med adgang til den gratis skibus lige ved hotellet og kun 10 meter fra centrum. Stort poolområde og legeland.
Bestil og læs mere om Ferienhotel Hoppet
 


SAMMENSÆT SELV ØNSKEDE BOLIGER
DIN BESTILLING
Til toppen