KAN VI HJÆLPE?
7010 4343
Nulstil valg
Du har valgt:
Her ligger boligen
Praktiske oplysninger
Skifakta
Billede 1 af 5
Centrum: 10m
Lift: 3km
Piste: 3km
Skibus: 50m
Restaurant
Swimmingpool

Bestil Ferienhotel Hoppet værelse i Zillertal

Ferienhotel Hoppet (hart im Zillertal) - Flot udsigt over Zillertal og skibus lige ved hotellet
Ferienhotel Hoppet ligger på en solrig plet med udsigt over Zillertal. Hotellets hovedbygning og sidebygningen er forbundet med en underjordisk gang. Hotellet er det perfekte udgangspunkt for skiferien med adgang til den gratis skibus lige ved hotellet og kun 10 meter fra centrum. Internet mod betaling. Læs mere
Tilpas resultater
Boligstørrelse
I boligen
Intet resultat

Vi fandt desværre ingen resultater som matcher alle de valgte kriterier.
Sidstvalgte kriterie "VALG" er derfor blevet fjernet.
Intet resultat

Området har desværre ingen pladser som matcher følgende kriterier:Din søgning tager derfor ikke højde for ovenstående kriterier
Intet resultat

NULSTIL SØGEKRITERIER

Desværre - intet resultat
Desværre - ikke muligt
Desværre - ikke muligt
Ferienhotel Hoppet
Vælg boligtype
Fra: 657 DKK
pr. person pr. nat
ved 6 pers.
9 ledige boliger
<< Tilbage
Liftkort
Skileje
Skiskole
Se på kort

Læs mere om Ferienhotel Hoppet her..

Hotellets faciliteter
Efter en lang dag på pisten, kan I koble fuldstændig af i hotellets wellnessafdeling. Her vil I i særdeleshed kunne restituere i ro. Afdelingen består af svømmebassins, flere saunaer, dampbade og aromatiske kabiner. Når sulten begynder at melde sig, kan I opsøge hotellets egen restaurant. De byder jer velkommen til en hyggelige middag med smagfulde retter. De kulinariske oplevelser vil være præget af både regionale specialiteter, retter fra det internationale marked, men også det vegetariske køkken.
Vi kender Ferienhotel Hoppet!
Med sin fantastiske udsigt til Zillertal, har dette hotel allerede den perfekte beliggenhed. Ydermere er hotellet det perfekte udgangspunkt for en skøn skiferie med mere end blot skiløb, da hotellet tilbyder flere fine faciliteter såsom wellnessafdeling og restaurant.

Find jeres næste skiferie til Zillertal i Østrig og book et ophold på Ferienhotel Hoppet. Du kan bestille online her på siden, eller du kan ringe på tlf. 7010 4343, hvor vores skieksperter sidder klar til at hjælpe dig. 
SAMMENSÆT SELV ØNSKEDE BOLIGER
DIN BESTILLING
Til toppen