KAN VI HJÆLPE?
7010 4343

Ferie i de norske fjelde

Find og bestil nemt og hurtigt familiens næste fjeldferie til Norge online her på siden. Navnet siger alt! Dansk Bilferie er kør-selv ekspert i fjeldferie til Norge. Vi har et stort udvalg til de bedste destinationer... og langt billigere end du tror. Det er altid superhyggeligt at bo blandt fjeldene og sneen oppe i Norge, når hele familien skal samlet på ferie. Læs mere

Hvorfor fjeldferie til Norge?

Hvorfor vælge fjeldferie i Norge?
Dansk Bilferie har listet et par grunde, som du kan se nedenfor.

  • Ideel for begyndere og familier med børn
  • Kort transporttid fra Danmark
  • Stor snesikkerhed
  • Gode faciliteter i og udenfor boligerne
  • Udfordringer til langrend og snowboard
  • Fantastisk smukke omgivelser
Vi kender Norge!
Alle Dansk Bilferies rejsekonsulenter kender de enkelte skiområder, de har godkendt de forskellige hytter og lejligheder og ikke mindst er de erfarne skiløbere. Derfor kan vi give dig en personlig og kvalificeret service og rådgivning. Kontakt vores erfarne ferierådgivere på tlf.: 7010 4343 for flere informationer.

Du kan også læse mere om fjeldferie til Norge her.

Den bedste fjeldferie

Boligtyper
Boligerne er beliggende i det smukke norske fjeld, hvor bare udsigten er en oplevelse i sig selv. Fjeldferie er en oplagt feriemulighed til Norge for alle typer af familier. Der er en masse aktiviteter for børn tæt på de fleste hytter, hoteller og lejligheder og tæt på de fleste boliger i fjeldet findes der også restauranter, afterski, diskoteker, pubber, butikker, indkøbsmuligheder og meget mere.
Læs mere om skiboligerne nedenfor.Fjeldferie
Fjeldferie i Norge er en fantastisk oplevelse med de mange muligheder og udfordringer der er i de forskellige områder. Fjeldet i Norge er snesikkert, hvilket gør det til et sandt familieparadis. Fjeldet i Norge er blevet meget populært blandt danskerne, det gælder både øvede, men også nybegyndere.
Udover de fantastiske skimuligheder, hvor sneen er rigtig god, er der også en masse udfordringer til langrendsløbere og snowboardere.

Destinationer til fjeldferie i Norge

Trysil
Denne destination har Norges største skiområde og er meget populært blandt danskerne. Trysil har bl.a. børneparker og et alsidigt terræn, både til erfarne skiløbere og nybegyndere. Læs mere om Trysil her.

Hemsedal
Området her er kendt under navnet "De Skandinaviske Alper", og tilbyder perfekte rammer for en sjov og udfordrende skiferie. Hemsedal kan prale med at have Skandinaviens højstliggende skiområde. Læs mere om Hemsedal her.

Bestilling af fjeldferie til Norge

Andre skidestinationer
Dansk Bilferie tilbyder også fjeldferie til en anden populær skidestination:


Og yderligere skiferie til en af Europas mest eftertragtede destinationer:

Bestilling
Er du blevet fristet til at bestille fjeldferie til Norge så tjek det gerne ud på Dansk Bilferies hjemmeside. Hvis du er I tvivl om, hvilke boligtyper der passer bedst til jeres families ønsker og behov, eller bare har spørgsmål, så kontakt vores ferierådgivere som sidder klar på tlf. 7010 4343.
SAMMENSÆT SELV ØNSKEDE BOLIGER
DIN BESTILLING
Til toppen