KAN VI HJÆLPE?
7010 4343

Ferie i Sveriges fjelde

Find og bestil nemt familiens næste fjeldferie til Sverige her! Navnet siger alt! Dansk Bilferie er kør-selv ekspert på fjeldferie til Sverige. Stort udvalg til de bedste destinationer... og langt billigere end du tror. Læs mere

Hvorfor fjeldferie til Sverige?

Hvorfor vælge fjeldferie til Sverige?
Der er mange grunde til at vælge en fjeldferie til Sverige og Dansk Bilferie har listet et par stykker nedenfor.

  • Ideel for begyndere og børnefamilier
  • Få timers kørsel fra Danmark
  • Smukke omgivelser
  • Udfordringer på alle niveauer
Vi kender Sverige!
Alle Dansk Bilferies rejsekonsulenter kender de enkelte skiområder, de har godkendt de forskellige hytter og lejligheder og ikke mindst er de selv erfarne skiløbere. Derfor kan de give dig og din familie personlig og kvalificeret rådgivning. Kontakt en af vores erfarne ferierådgivere på tlf.: 70104343 og få flere informationer samt hjælp.

Du kan også læse mere om fjeldferie til Sverige her.

Læs mere om fjeldferie til Sverige..

Boligtyper
I fjeldet i Sverige tilbyder Dansk Bilferie mange forskellige boligtyper. Alt fra hytter til lejligheder. Boligerne ligger i de smukke svenske bakker, hvor udsigten er fantastisk. Der er masser af forskellige aktivitetsmuligheder og faciliteter, som f.eks. butikker, restauranter, afterski og meget mere.

Du kan læse mere om boligtyperne til fjeldet i Sverige nedenfor:

Fjeldferie
Fjeldferie til Sverige er en skøn oplevelse i fantastiske og smukke omgivelser. I Sverige er der masser af god sne, som giver det bedste udgangspunkt for en perfekt skiferie. Fjeldet i Sverige er populært blandt danskerne, da det både appellerer til nybegyndere, såvel som øvede skiløbere.

Områder til fjeldferie i Sverige

Lindvallen & Högfjället
Denne skidestination ligger i det populære Sälen i Sverige og har nordeuropas største sammenhængende børneskiområde. Her venter oplevelser for alle skielskere.
Læs mere om Lindvallen & Högfjället her.

Tandådalen & Hundfjället
Dette område ligger også i Sälen, og er velegnet til børnefamilier og nybegyndere, men der kan også sagtens findes udfordringer til de mere erfarne skiløbere.
Læs mere om Tandådalen og Hundfjället her.

Bestilling af fjeldferie til Sverige

Andre skidestinationer
Dansk Bilferie tilbyder også fjeldferie til anden populær skidestination:


Og yderligere skiferie til en af Europas mest eftertragtede steder:Bestilling
Er du blevet fristet til at tage på fjeldferie til Sverige, så få et hurtigt overblik over udvalget på Dansk Bilferies hjemmeside. Har du spørgsmål eller brug for hjælp, så sidder vores erfarne ferierådgivere klar ved telefonen, for at hjælpe dig med at booke din næste fjeldferie til Sverige.
SAMMENSÆT SELV ØNSKEDE BOLIGER
DIN BESTILLING
Til toppen