KAN VI HJÆLPE?
7010 4343

Fly til Sälen/Trysil

Fly til Sälen/Trysil hos SAS

Transfer fra lufthavn
til Sälen/Trysil


Fly til Åre

Find fly til Åre hos Easyjet

Transfer fra lufthavn til Åre

Flyv på ski til Sälen, Trysil og Åre


SAS flyver fra København og Aalborg direkte til Sälen-Trysil

Nu bliver det både nemt og hurtigt at komme til Sverige og Norges største skidestinationer; Sälen og Trysil. Med den nye Scandinavian Mountains Airport har du mulighed for at flyve direkte fra København og Aalborg og lande med blot 10-25 minutters transport til Sälen og kun 40 minutter til Trysil. Scandinavian Mountains Airport ligger mellem Sälen og Trysil, og ved hver afgang og ankomst er der transfermuligheder til samtlige skisteder i Sälen samt til Trysil.

Transfertider:
Hundfjället/Tandådalen (Sälen) 10 min.
Stöten (Sälen) 18 min.
Högfjället (Sälen) 20 min.
Lindvallen (Sälen) 25 min.
Trysil 40 min.
Kläppen 45 min.


Se priser og book transfer her.

Flytiden fra København og Aalborg til Sälen/Trysil er ca. 1 time og 20 minutter. Ruten fra København-Sälen/Trysil flyves på torsdage og søndage, mens ruten fra Aalborg flyves på søndage. Som en ekstra bonus foretages flyturene i SAS' nye Airbus 320neo-fly, som er de mest støjsvage og brændstofeffektive fly på markedet - de reducerer kulstofudledningen med op til 18%.
 


Easyjet flyver fra København til Åre på 2 timer

Åre er en af Sveriges allermest populære skidestinationer, som mange synes ligger langt oppe, hvis man har planer om at køre selv. Derfor er det oplagt at flyve dertil - det er nemt, hurtigt og billigt. Easyjets direkte rute fra København-Åre er åben i skisæsonen og har afgang hver lørdag. Når I lander i Östersund (Åre) er der kun ca. 80 minutters transfer til skiområdet i Åre, hvortil I bliver kørt i behagelige shuttlebusser.
 

SAMMENSÆT SELV ØNSKEDE BOLIGER
DIN BESTILLING
Til toppen