KAN VI HJÆLPE?
7010 4343
Nulstil valg
Du har valgt:
Her ligger boligen
Praktiske oplysninger
Skifakta
Billede 1 af 2
Centrum: 0m
Lift: 200m
Indkøb: 100m
Skibus: 50m
Badeland 2 minutter fra lejligheden

Bestil Forststrasse 4 lejligheder i Zell am See

Forststrasse 4 - En af de bedste beliggenheder
Stor lejlighed på en af de bedste pladser i Zell am See. I hjertet af byen og med udsigt over den smukke Zeller-sø og bjergene ligger lejlighed med plads til henholdsvis 10 personer. Lejligheden har overdækkede balkon, hvorfra panoramaudsigten kan nydes til en lille sundowner, eller en kop varm chokolade når dagen er slut. Huset ligger blot 200 meter fra liften og tæt på centrum, så man efter endt skiløb kan slentre ned i den meget hyggelige by og nyde lidt afterski eller handle i de mange gode butikker. Blot 2 minutters gang fra huset ligger et af Zell am Sees badelande, så der er mulighed for at få sig en dukkert efter endt skiløb. I huset er der skirum, hvor man kan opbevare sine ski efter endt skiløb. Læs mere
Tilpas resultater
Boligstørrelse
Antal soverum / bad
Intet resultat

Vi fandt desværre ingen resultater som matcher alle de valgte kriterier.
Sidstvalgte kriterie "VALG" er derfor blevet fjernet.
Intet resultat

Området har desværre ingen pladser som matcher følgende kriterier:Din søgning tager derfor ikke højde for ovenstående kriterier
Intet resultat

NULSTIL SØGEKRITERIER

Desværre - intet resultat
Desværre - ikke muligt
Desværre - ikke muligt
Forststrasse 4, Top 37
Vælg boligtype
Fra: 172 DKK
pr. person pr. nat
ved 10 pers.
1 ledig bolig
<< Tilbage
Liftkort
Skileje
Skiskole
Se på kort

Mere om byen

Ved en tur langs med søen vil man kunne se op til den altid hvide glitrende top af gletsjeren Kitzsteinhorn og den sjælende kombination af vand og bjerg kan næste tage vejret fra en så smukt er det.  Byen har en lang række cafeer, restauranter og butikker langs den hyggelige gågade.
Byen Zell am See er som en rigtig traditionel skisportsby. Den ligger smukt ved bredden af den store Zeller sø. Der er masser at foretage sig i byen hvis man ikke står på ski. Byen er gammel og der er fine bygninger, der er butikker og cafeer  der er svømmehal og meget mere.  
 

Skiområdet

Zell am See er enhver sneelskers drømmescenarie. Perfekte sneforhold hver dag året rundt. Sådan er det på gletsjeren Kitzsteinhorn, der ligger ved Zell am See. Den levende by har masser af muligheder for shopping og gode madoplevelser.  or de rigtig entusiastiske skiløbere er det faktisk muligt at stå på ski i Zell am See året rundt på den nærliggende gletsjer, Kitzsteinhorn. Her venter puddersneen altid på jer og giver det perfekte forhold til skiløb i al slags vejr.
En skiferie i Zell am See byder på  smuk natur med udsigt til den frosne sø, der udgør centrum i dalen. Som del af Europa Sport-området byder Zell am See på udfordringer på alle niveauer og skiløb i absolut verdensklasse. Fra Zell am See bringer liften CityExpress jer direkte op i terrænet, hvor I kan glæde jer til mere end 120 km indbydende skiløb. På skiferie i Zell am See står I altid på ski i de skønneste omgivelser med udsigt til betagende smuk natur. Mange pister er omkranset af sneklædte træer, og i bunden af dalen har I udsigt til den smukke, tilfrosne sø.

Mere om skiområdet

I børneområderne venter der timevis af sjov og leg for børnene. Det er også her, at mange skiskoler holder til. Familiens yngste vil med garanti synes et par dage på skiskole med andre børn er sjovt og lærerigt. Idet varierede og godt sammenhængende terræn i Zell am See finder i et varieret udvalg af pister, der gør hele familien glade. På de mange blå og røde boulevarder, er der plads til, at selv de mindste kan få en sjov og tryg nedfart, mens de øvede retter teknikken til i deres carvingsving.
På det store udvalg af velpræparerede blå og røde pister venter oplevelser for hele familien, og i området finder selv den mest erfarne skiløber udfordringer på alt fra sorte pukkelpister til snoede off-pister. I dalen Schmittental kan familiens bedste skiløbere prøve kræfter med ”Den sorte gryde”, hvor kun tre sorte pister fører ned i bunden.
SAMMENSÆT SELV ØNSKEDE BOLIGER
DIN BESTILLING
Til toppen