KAN VI HJÆLPE?
7010 4343
Nulstil valg
Du har valgt:
Her ligger boligen
Praktiske oplysninger
Skifakta
Billede 1 af 5
Lift: 200m
Centrum: 50m
1/2 pension inkl.: Ja
Skibus: 100m
Internet / wifi
Spa & wellness
Bar
Restaurant
Sauna
Se alle faciliteter

Bestil Hotel Der Schütthof værelser i Zell am See her

Hotel Der Schütthof - Hyggeligt hotel danner rammen om den perfekte skiferie
Hotel Der Schütthof er et hyggeligt hotel, som har alt hvad du behøver for at opnå en fantastisk skiferie. Hotellet ligger i Schüttdorf, som er 2,7 km fra Zell am See centrum. Elevator, bar/pub, vaskeservice, restaurant, deponeringsboks, businesscenter er bare nogle af de bekvemmeligheder hotel Schütthof tilbyder. Yderligere har hotellet sauna og dampbad. Schütthof har primært fokus på service og gæstfrihed, så I kan nyde jeres ophold på hotellet og koncentrere Jer om det fantastiske skiløb. Læs mere
Tilpas resultater
Boligstørrelse
Intet resultat

Vi fandt desværre ingen resultater som matcher alle de valgte kriterier.
Sidstvalgte kriterie "VALG" er derfor blevet fjernet.
Intet resultat

Området har desværre ingen pladser som matcher følgende kriterier:Din søgning tager derfor ikke højde for ovenstående kriterier
Intet resultat

NULSTIL SØGEKRITERIER

Desværre - intet resultat
Desværre - ikke muligt
Desværre - ikke muligt
Hotel Der Schütthof ET
Vælg boligtype
Fra: 894 DKK
pr. person pr. nat
ved 3 pers.
2 ledige boliger
<< Tilbage
Liftkort
Skileje
Skiskole
Se på kort

Alt om Hotel Der Schütthof

Hvorfor vælge Hotel Der Schütthof?
Nedenfor har vi listet 4 grunde:

  • Hyggeligt familievenligt hotel
  • Rolige og fredelige omgivelser
  • Wellness & spa
  • Restaurant & pizzeria
Vi kender Hotel Der Schütthof!
Hotel Der Schütthof er et charmerende 3-stjernet hotel beliggende tæt på Salzburg i Østrig. Det populære hotel byder på en masse spændende aktiviteter såvel som wellness og lækkert mad. 

Find og book din drømme skiferie online her på siden eller kontakt en af vores erfarne ferierådgivere på tlf. 7010 4343. 

Restaurant & pizzeria

Desuden vil det også være muligt at varierer din mad ved at besøge hotellets 2. restaurant nemlig ZeitGeist. Denne restaurant er beliggende i mere fredelige omgivelser og giver mulighed for en mindre formel middag med familien. 

Sidstnævnt vil det være muligt at spise på hotellets pizzeria Papa Rudolfo, som blandt andet byder på pizza, burger, pommes fritter og alt andet du kan forvente af et top moderne pizzeria. 
Forkæl dig selv med på fremragende Hotel Der Schütthof restauranter! Hotellet byder på hele 2 restauranter og 1 pizzeria. Her har du rig mulighed for at udforske det store udvalg af kulinariske lækkerier og spændende specialiteter. 

Ned for eksempel den store buffet på Gasthof Schütthof restauranten. Buffeten består blandt andet af en lang række varme retter, friske fødevarer og økologisk mad, som alt sammen sikre en god start på dagen. Om aftenen tilbydes et bredt udvalg af 3-retters menuer.

wellness

På toppen af hotellet hvor wellnessområdet ligger, finder du ikke blot en fantastisk panoramaudsigt, men også et afslappende og fredeligt område, som roliggøre sanserne. Træ, natursten, keramik, tekstiler og bløde farver i jordfarver skaber rammen om de 4 elementer vand, ild, jord og luft. En sand fornøjelse for alle sanser. 
På Hotel Der Schütthof finder du både et udendørs og indendørs wellnessområde. I wellnessområdet finder du blandt andet 2 saunaer, et dampbad, en drikke fontæne, en bruser tunnel og et hav af sanitære faciliteter. 
SAMMENSÆT SELV ØNSKEDE BOLIGER
DIN BESTILLING
Til toppen