KAN VI HJÆLPE?
7010 4343
Nulstil valg
Du har valgt:
Her ligger boligen
Praktiske oplysninger
Skifakta
Billede 1 af 8
Lift: 500m
Centrum: 200m
Skibus: 130m
Indkøb: 300m
Internet / wifi
Jacuzzi / Boblebad mod betaling
Sauna
Se alle faciliteter

Velkommen til Haus Haid lejligheder i Wagrain

Haus Haid - Områdets bedste lejligheder med adgang til badeland Wasserwelt Wagrain
Haus Haid er et godt valg til jeres næste skiferie i Østrig. Lejlighederne ligger tæt på skiløb, lifter og indkøb, hvilket giver jer den perfekte base på skiferien. Haus Haid giver rig mulighed for at bo mange familier under samme tag. Når I bor på Haus Haid kan I desuden nyde velvære i den lille wellnessafdeling eller slå jer løs i vandlandet Wasserwelt Wagrain, som ligger tæt på lejlighederne. Læs mere
Tilpas resultater
Boligstørrelse
Antal soverum / bad
I boligen
Intet resultat

Vi fandt desværre ingen resultater som matcher alle de valgte kriterier.
Sidstvalgte kriterie "VALG" er derfor blevet fjernet.
Intet resultat

Området har desværre ingen pladser som matcher følgende kriterier:Din søgning tager derfor ikke højde for ovenstående kriterier
Intet resultat

NULSTIL SØGEKRITERIER

Desværre - intet resultat
Desværre - ikke muligt
Desværre - ikke muligt
Haus Haid - Wagrain
Vælg boligtype
Fra: 378 DKK
pr. person pr. nat
ved 4 pers.
2 ledige boliger
<< Tilbage
Liftkort
Skileje
Skiskole
Se på kort

Mere om Haus Haid

Faciliteter
I kælderen findes fælles wellnessrum med dampbad, sauna og jacuzzi, mod betaling, hvor I kan nyde afslapning og velvære efter en dag aktiv dag på farten. Trænger I til at få vasket lidt skistrømper, skiundertøj eller andet. så findes der til lejlighederne et fælles vaskerum med vaskemaskine og tørretumbler, som I kan benytte mod betaling.

I kælderen findes også et opvarmet skirum, hvor støvlerne kan tørre, så de er klar til næste dag på pisterne.Lige ved lejlighederne kan I desuden parkere bilen helt gratis.
Indretning
Alle lejligheder er komfortabelt indrettet med fuldt udstyret køkken med ovn, køle/frys, mikroovn og opvaskemaskine. Lejlighederne har desuden adgang til gratis trådløst internet, fladskærms-tv og min. 1 balkon, hvor I kan nyde den friske luft. Alle værelser har selvfølgelig eget bad.

Haus Haid er inddelt i flere lejligheder. De fordeler sig således: Top 1,2 og 3 ligger på stueetagen ved siden af hinanden.
Lige overfor, på den anden side af gangen, ligger Top 4, 5 og 6 ved siden af hinanden. På 1. etage ligger Top 8. 

Hvorfor Haus Haid?

Tager I derimod op på den anden side med Grafenberg liften, så kan I løbe til St. Johann im Pongau, hvor der er mange brede, men også flere mere udfordrende pister. De to områder er forbundet med en stor gondol der går fra den ene side af bjerget, hele vejen hen over byen og over til den modsatte side. Det er enkelt og nemt at komme rundt uden skibus
Haus Haid
Huset ligger centralt i "up-town" Wagrain. Byen er delt i to plan og på det øverste plan finder I Mozart-liften. Når man tager op med den, kan man løbe ned enten mod Wagrain eller om på den anden side, over til det store World Cup-område Flachau. Her vil I kunne udfolde jer på lange, brede og til tider stejle pister.

Gratis adgang til vandlandet Wasserwelt Wagrain 2 timer dagligt

En tur i vandlandet Wasserwelt Wagrain giver en god afrunding på dagen på pisterne. Når I bor i Haus Haid får I gratis adgang til Wasserwelt Wagrain 1 gang pr dag i 2 timer. Gæstekortet får I samme sted, som I får jeres nøgle, hos Sport Spiz.
 
Wasserwelt Wagrain
For børn og barnlige sjæle, eller for dem der bare vil op og lade musklerne bløde op i sauna eller dampbad, er der daglig adgang til det store vandland Wasserwelt Wagrain. Her er både saunaer, dampbade, rutsjebane med indbygget video, udendørs bassin og meget mere. 

20% på skileje

 
Som kunde hos Dansk Bilferie, får du ved fremvisning af tilsendte voucher følgende rabatter: 20 % på leje af skiudstyr hos Sport Spiz.
Skiudlejningen, der hedder SPIZ Sport im Zentrum, finder I på Markt 16, 5602 Wagrain (lige ved den store snemand midt i byen). 
SAMMENSÆT SELV ØNSKEDE BOLIGER
DIN BESTILLING
Til toppen